Casnicute sexy! superspecial! [185]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Miho draga a va fie de bine intalneala...deci de-aia fusesi lipsa la apel
mama mia ce de=a mamici si pitici http://good-times.webshots.com/photo/2959556430088512827PGXBWP]Aici[/url] toti unul mai frumos ca altul si mamicutele lor la fel...sa fiti sanatosi cu totii si sa maif aceti intalniri

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Noi am fost la o intalnire cu mamici DC. Ne-am vazut si cu Simo si scumpul de Matei. Am papat prajiturele si ne-am jucat pe cinste.

Mirela,imi pare rau.Sper sa-ti revii repejor. Eu deja vad luminita de la capatul tunelului. Sper totusi sa nu fie trenul,vorba Simonei.

Eu merg la nani! Vad ca doamna lu' domnu' Musteata n-a aparut sa dea si ea ceva de chileala. Nu mai zic sa-l fi lasat pe domnul in vizita la fete.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Sa va fie de bine, tare frumos petrceti voi acolo, sunt geloasa.

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata!!!
, o calda si bomboane, va servesc de astazi pentru ca s-ar putea sa nu mai intru.

Ingerul Mihail sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine si familia ta! La Multi Ani,Miha!!!!

Toate florile din lume pentru tine Gabitz!! Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire, La Multi Ani !!!

Miki, La Multi Ani, o viata frumoasa si plina de bucurie, sanatate si noroc!!!

Petrecere frumoasa, fetelor!!!

Fetelor, sexoaselor va urez tuturor un weekend cat mai placut.

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata, la amiaza
toate, va servesc cu ceai de chimen si anason.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Unde sunteti dragelor? Inca petreceti la Georgica?

Mihaela,multumesc de bombonele si dedicatie. E cam devreme,ca eu inca n-am pregatit nimic,dar e binevenita.

Alina,bun ceaiul ala de chimen,dar sa-l bei tu! Ce faceti?Cum e in formula de 4?Cum a reactionat Alexa?Doarme?Mananca? ...Hai spune tot...nu fi asa zgarcita la vorba.

Monule,multumesc. Cica saptamana viitoare ne vedem iar.

Azi m-am culcat cu Amira la pranz si am dormit de la 12 la 15. Si cica ar trebui sa pregatesc ceva pt maine,nu? Poate maine.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ce liniste azi!!! unde sunteti gagici?
miha, ne acomodam bine. alexa incepe sa-si revina, a suferit f tare cit timp am stat in spital, il iube mult pe cipri. el e un dulce, cuminte zic eu, adica probleme specifice, colici, program haotic...
dai petrecere miine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami
dai petrecere miine?

Nu,nu fac nici o petrecere.Cine o sa vrea sa vina sa ma pupe,e binevenit. Papam o prajiturica si bem un pahar de vin sau apa si gata.
Ma pastrez pentru zilele copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoselor
eu la fel ca si miha am agat 3 ore jumate de somn azi...i-am dus pe astia mici la gradi/scoala si cand m-am intors am zis sa stau putin in pat pana imi face bronzatul cafeaua...si cand m-am trezit era 12 fara in sfert...trebuia sa merg dupa ruxi la gradi sa o iau
va dati seama in ce criza de timp am intrat...abia acum mi-am revenit
spor la pregatiri pentru maine Mihaelelor si gabrielelor
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Pagina 2?!hmmm....

Weekend placut la toata lumea!

Maine ma fac si eu prezenta sa vad cine serbeaza,ce se da de baut si de mancat...hihiih... la toate!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ah,ca uitasem

MIHAELA,multumesc de bomboane!!!

Am vazut si eu pozele MIHA,foarte faine petreceri faceti voi mei..si ce fete multe sunteti,frumos...auzi,se vad si saptamana viitoare,bravo!!!

ALINA, ma bucur ca e bine Cipri... si pt Alexuta!!!

MONICA,e bine ca ai dormit si te-ai odihnit...eu dorm zilnicc 1 ora cu fi'miu...somnul de frumusete,vorba DANELUTZEI...chiar,ea pe unde umbla ca azi nu facuse prezenta?!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput