Casnicute sexy! superspecial! [185]
Raspunsuri - Pagina 11
mhldvrc spune:
Tare dulce,
Amirei si lui Robert ca si el e scump foc.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mariussimiuc spune:
Si cateva si mai noi.
Mihaela 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Si cateva si mai noi. Mihaela ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
credeam ca pui poze de ieri

Simo
mami de Matei
Poze noi
Danelutza spune:
bau, ce liniste pe aici 
Eu stau cu domnisoara Isabella la povesti, astazi a fost prima zi de papita si nanita la gradinita. Era obosita la ora 15.30 cind am luat-o, dar mi-a povestit tot ce a papat si ca a facut nanita, si ce a desenat
. eu in schimb am smotruit toata dimineata, iar la prinz am papat ca o pasarica si am tras un bocet, ca era prima oara cind mincam fara signorina
si mai facea si soata misto de mine, cica ce am preparat bun pentru Isabella 
Sper ca de miine sa ma obisnuiesc
. Am intrebat-o pe educatoare cum s-a comportat Isabella si a spus ca foarte bine 
Gata, dispar ca ma striga ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 credeam ca pui poze de ieri ![]() |
Mey...nu rade de necazul omului...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
pe toate
La multi ani! mamicii tale Simo
daneluta
fetitza cuminte...ce bine ca se adapteaza asa repede la schimbari...ar trebui sa ia si mami lectii de la ea ![]()
miho
si pe tine dar mai ales pe piticutii tai frumushei
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
Iar se asternu linistea...
Cuscra, pupici la noruca frumoasa si cuminte. 
Eu ma stradui si dau din coate
sa-l transfer pe Robert la o alta gradinita,cu program normal,unde sa aiba si programul de somn si masa.Macar gradinita poate il va da pe brazda,ca eu nu am sorti de izbanda.
Gradinita la care este acum e cam departe de casa si am ales varianta cea mai usoara si comoda,aceea ce a-l lua bunica de la gradi si de a-l aduce acasa dupa somnul de pranz. Dar nu se mai poate...Bunica nu-l pune sa manance singur ca se murdareste
si prefera sa-l stie cu burta plina decat sa-l lase sa se descurce. Bunica il leagana pe picioare sa adoarma
si nu bazaie nici musca atunci cand doarme el. Bunica ii mai pune un pulover in plus,sa fie sigura ca-i este cald...
Bunica mai accepta cate o scatoalca daca lui nu-i convine cate ceva...
Iar acasa eu am razboi cu el,pentru ca regulile mele nu se pupa nici pe departe cu cele ale soacrei. Un razboi al nervilor din care nu iese nimeni castigator,doar cu nervii facuti harcea-parcea. 
In prima faza vom face o schimbare majora de program,chiar daca imi va fi al naibii de greu,mai ales in zilele de examen ale sotului.
Plus ca nu-si va mai vedea prietenii,ma doar einima,dar nu am incotro.Trebuie sa-l aduc la un liman,nu se poate sa-l las asa,sa creasca in voia sortii. 
Ma scuzati,dar simteam nevoia sa ma descarc cumva...
Simo78 spune:
miha
...mi se pare crunt ca bunica nu respecta liniile impuse de tine. cred ca si eu o sa am razboi din cauza asta cand o fi vremea.
lasa, nu fi supi
..da in mod traditional vina pe soacra, ca ea ti-a stricat bunatate de baiat ![]()
succes la ce ti-ai propus!
Simo
mami de Matei
Poze noi
monica-elizabet spune:
Of Miho...eu nu zic nimik...ca eu sunt un fel de soacra-ta
eu daca vad ca nu mananca ii dau eu pana la urma doar sa nu moara de foame.daca vad ca nu adoarme o mai si legan pe picioare(la pranz) si tot ce zisesi tu pe-acolo...mi se cam potriveste manusa...![]()
decat sa nu-mi doarma la pranz prefer sa o legan pe picioare putin, decat sa-mi zica ca o doare burta dupa aia mai bine ii dau eu...e adevarat cazurile astea sunt rare...dar sunt...si pentru linistea mea...le mai fac...recunosc...asa ca eu nu as invinovati soacra.. in cazul tau as incerca sa vorbesc cu ea si sa-i spun cum as vrea eu sa fie...dar sunt sigura ca ai facut deja asta de ai ajuns la varianta cu gradi cu program prelungit...
si sunt sigura ca o sa fie bine
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post