vreau sa nasc baiat!
vreau sa stiu daca exista metode prin care sa fiu sigura ca voi naste baiat.Imi doresc foarte tare asta.
Raspunsuri
simion spune:
tot eu sunt pentru ca se pare ca intrebarea mea nu e destul de serioasa dar pentru mine este si as vrea sa aud cateva pareri macar-depind multe de asta
sorana spune:
Nu cred ca exista metoda sigura. Din cate stiu eu sexul copilului se formeaza dintr-un cromozom al mamei (x pt. ca femeile au xx) si unul al barbatului (barbatii au xy). Deci daca barbatul "cedeaza" x - iese fata, daca "cedeaza" y iese baiat. Deci vorbeste cu sotul tau - poate stie o metoda de a da un anume cromozom copilului.
Si eu ii ziceam lui Liviu ca vreau baiat, el vroia fata, a iesit ca el. Bine ca macar are ochii albasti (ca ai lui) ca altfel chiar ma suparam pe el.![]()
bb Monica si Sorana
coral spune:
Niciodata nu stii ce o sa ai de la inceput, cred ca cea mai arzatoare dorinta ar fi ca bebelusul sa fie sanatos, normal si cel de sus sa il ocroteasca.
Sunt si eu curioasa daca se poate determina cumva sexul bebelusului, Cel pe care il astept il iubesc asa cum e.
There is a difference between knowing the path and walking on it.
Marianar spune:
Am inteles ca exista un program pe calculator care te ajuta in acest sens, poate stie cineva mai multe detalii, chiar o fi adevarat?. Am auzit la tv vorbindu-se despre acest lucru, chiar creatorul programului respectiv spunea ca el asa a facut copilasii (fetita si baietel), dupa acest program. Nu stiu cat de adevarat e, sau e pur si simplu nimereala
. Si eu as vrea o fetita(am baietel), as face-o si maine daca as sti ca e fetita ![]()
![]()
Pana una alta sa aveti bb frumosi si sanatosi indiferent de sex!
joxy spune:
Na k scriu si io la Interzis barbatilor !
Sexul copilului nu poate fi determinat printr-o anumita metoda de conceptie, dar tare ma manca deshtele pe tastatura sa nu glumesc pe tema asta!
Intrucat ai spus ca vrei raspunsuri serioase, nu o so fak.
totusi, cauta un tata care are 2 baietzi... si sansele tale de a face baiat sunt mai mari ![]()
Cu respect,
Florin
Victoria spune:
Jox, da-i cu gluma, n-o tine in tine, nu ne lasa sa asteptam..
V.
veni, vidi, Victorie!
camelia-daniela spune:
Eu stiam cä äla care e mai tare in caracter cistigä!!!![]()
Eu am programat asa: intii vreau un bäiat, dupä care vreau o fatä....ca sä aibä cine sä o apere cind va fi mai mare!!![]()
Dupä acest plan diabolic, am fost tare smecherä!!
...m-am dat mielusel, pinä am näscut bäiatul, dupä care am dat democratia jos din pod!!!
...si am fäcut o fetitä!!!![]()
Nu pot sä bag mina in foc, cä asa este, dar la mine s-a prins!!!...poti sä incerci si tu!!!
Eu stiu cä numai in eprubetä, poti determina sexul copilului!!
Cel mai important este sä fie sänätos!!!
Pupici de la Cami.
bebetica spune:
Exista un tabel unde in functie de varsta mamei si data conceptiei BB-lui poti afla : este vorba de www.babycenter.com sau mai exact : http://www.chinagold.com/verify.htm.
La mine s-a verificat incearca si tu.
Ioana si
Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598
Vistiana spune:
Nu te supara pe mine,dar sunt si eu curioasa de ce e asa de important sa faci baiat.Ai cumva vreo 7-8 fete??!!
janib spune:
Chier crezi ca este asa de important sexul copilului. Crezi ca iti va fi mai usor sau mai bine daca o sa ai un baiat. Un copil nu se naste sau se concepe doar pentru a satisface orgoliul cuiva de a avea neaparat un baiat. Traieste inca in epoca primitiva. Me-am desteptat si nu mai este atat de important sa ai un baiat sa iti duca numele mai departe... Familia chesti tresti prosti d-astea..... Oricum daca ti neaparat sa ai un baiat du-te la fertilizare in vitro si poate acei medici iti vor garanta sexul copilui.