Diferenta de varsta
Raspunsuri - Pagina 2
sorana spune:
Ideal mi se pare sa fie el mai mare cu maxim 5 ani.
In realitate sotul meu e mai mic cu 2
Sorana si Monica (6 ani)
Lo_li_Ta spune:
Offtopic, Happy, raman la parerea mea, ca faza cu patul e o exagerare. Macar de-ar avea toata lumea asa cultura literara si oricum mi se pare ca se atrage mai mult atentia asupra unui lucru nesemnificativ. Daca se intampla intr-o tara de limba spaniola, unde e un diminutiv des intalnit, nu se mai facea atata caz.
V-as intreba pe cele care sunteti de parere ca poate fi benefic sa fie barbatul mai tanar, ce avantaje vedeti?
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lemoni Un singur avantaj te face mai multi ani fericita! "To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet." Charles Haanel |
eu sunt mai mare cu 6 ani !
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
Tisina spune:
Eu sunt mai "batrana" cu un an. Asta ca varsta reala. Ca varsta psihologica.... e muuuuult mai matur decat mine .
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lemoni Parerea mea personala, atunci cand diferentele sunt de peste 20-25 de ani sunt interese materiale nicidecum dragoste. Nu vreau sa jignesc pe nimeni e doar o parere. "To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet." Charles Haanel |
sa stii ca gresesti...
interese materiale sau de alt fel pot fi si cand nu e diferenta, sau cand e diferenta de 2 ani...
intre bunicii mei era diferenta de 20 de ani si relatia lor a fost probabil una din cele mai frumoase pe care le-am vazut eu...
si nu e singura relatie de genul acesta pe care o stiu de frumoasa....
tyaa spune:
13 ani ( eu mai mica).
mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
moruna spune:
diferenta intre mine si sot e de 10 ani...el e mai mare ca invers e imposibil ca ar fi insemnat sa aiba 11 animama e mai mare decat tata cu 7 ani.depinde foarte mult de persoanele care alcatuiesc cuplul
mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
Bluel spune:
Nu cred ca e o regula, depinde de oameni, de educatie, aspiratii si de secolul in care au trait/ traiesc . Bunica mea era mai mica cu 19 ani ca bunicul, el a iubit-o intotdeauna si pana la sfarsit, ea il astepta inca pe Fat-Frumos pe cal Alb . Intre parintii mei exista o diferenta de 5 ani, mai mare tata. La noi, 8 luni diferenta, eu mai mare , cand l-am cunoscut in liceu m-a mintit ca e mai mare, doar ca imi cunostea principiile de atunci, cum ca barbatul trebuie sa fie macar cu 1 an mai mare decat femeia. Oricum, nu m-as vedea cu un barbat mai mare cu 20 de ani ca mine.
Mami de Radu mic (19.08.2008)