Diferenta de varsta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Ideal mi se pare sa fie el mai mare cu maxim 5 ani.
In realitate sotul meu e mai mic cu 2

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Offtopic, Happy, raman la parerea mea, ca faza cu patul e o exagerare. Macar de-ar avea toata lumea asa cultura literara si oricum mi se pare ca se atrage mai mult atentia asupra unui lucru nesemnificativ. Daca se intampla intr-o tara de limba spaniola, unde e un diminutiv des intalnit, nu se mai facea atata caz.

V-as intreba pe cele care sunteti de parere ca poate fi benefic sa fie barbatul mai tanar, ce avantaje vedeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Un singur avantaj te face mai multi ani fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lemoni

Un singur avantaj te face mai multi ani fericita!

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

eu sunt mai mare cu 6 ani !

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Eu sunt mai "batrana" cu un an. Asta ca varsta reala. Ca varsta psihologica.... e muuuuult mai matur decat mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lemoni

Parerea mea personala, atunci cand diferentele sunt de peste 20-25 de ani sunt interese materiale nicidecum dragoste.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni e doar o parere.

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

sa stii ca gresesti...
interese materiale sau de alt fel pot fi si cand nu e diferenta, sau cand e diferenta de 2 ani...
intre bunicii mei era diferenta de 20 de ani si relatia lor a fost probabil una din cele mai frumoase pe care le-am vazut eu...
si nu e singura relatie de genul acesta pe care o stiu de frumoasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Eu sunt mai "tanara" decat sotul meu cu 2 ani.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

13 ani ( eu mai mica).

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

diferenta intre mine si sot e de 10 ani...el e mai mare ca invers e imposibil ca ar fi insemnat sa aiba 11 animama e mai mare decat tata cu 7 ani.depinde foarte mult de persoanele care alcatuiesc cuplul

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Nu cred ca e o regula, depinde de oameni, de educatie, aspiratii si de secolul in care au trait/ traiesc . Bunica mea era mai mica cu 19 ani ca bunicul, el a iubit-o intotdeauna si pana la sfarsit, ea il astepta inca pe Fat-Frumos pe cal Alb . Intre parintii mei exista o diferenta de 5 ani, mai mare tata. La noi, 8 luni diferenta, eu mai mare , cand l-am cunoscut in liceu m-a mintit ca e mai mare, doar ca imi cunostea principiile de atunci, cum ca barbatul trebuie sa fie macar cu 1 an mai mare decat femeia. Oricum, nu m-as vedea cu un barbat mai mare cu 20 de ani ca mine.

Mami de Radu mic (19.08.2008)

Mergi la inceput