DR MIHAELA URSEA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzzu26 spune:

d-na dr Lebit din cate stiu nu mai lucreaza la CMU din mai , iar cu d-na Ursea am nascut si eu insa nu o recomand nimanui. asa cum ati spus si voi mai sus , este dezinteresata, plictisita si tragi informatiile de la dansa cu clestele. in timpul sarcinii, daca intrebam ceva mi se raspundea ( si acel raspuns destul de evaziv ) altceva nimic in plus, sfaturi, precautii, etc. in ziua in care am nascut a fost cat de cat mai apropiata , insa am nascut cu epidurala, iar dupa cum stiti sau nu, in momentul expulziei nu ai controlul asupra impingerii fatului, mai mult moasele m-au ajutat sa scot copilul pt ca d-na doctor se pierduse si a zis ca e ultima nastere cu epidurala. pe langa acest fapt, dupa nastere a mai fost o zi interesata (dar numai cat timp a fost in Filantropia) nu vreau sa fiu rea dar dupa ce i-am dat plicul , sanatate, se prezenta la fel ca pe timpul sarcinii, tinand cont ca am fost "atenta " de fiecare data aproape. la controlul de 1 luna si-a reluat pozitia , iar acum cateva zile am fost la controlul de 6 luni, am gasit loc liber numai in ziua cu eco si ce credeti ? m-a trimis acasa dupa ce am astepta-o la usa cabinetului 15 min , ea nefiind inauntru, trimitand asistenta sa ma intrebe , daca am recomandare, sau daca am probleme, apoi in final s-a fortat sa vina personal sa-mi zica sa vin la consult ginecologic nu la eco ( stiind doar ca ovarele se vad f bine pt consult pe eco, nu doar prin palpare .acum o sa ma mai duc la urmatoarea programare sa ma vada pt ca numai ea stie ce a cusut si cum a cusut la mine apoi o sa incerc sa o sterg din memorie . ASA CEVA NU SE FACE in domeniul medical . va pup si sper ca va este de folos inca o perare in plus !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlintAlina spune:

Multumesc mult pentru mesaj zuzzu!

M-ai cam speriat si cred ca o sa incerc si alt medic. Eu am 26 sapt si sunt la prima sarcina. Imi este f teama de nastere si ma gandeam chiar sa merg la clinica Regina Maria dar sa nasc tot cu dr Ursea. Nu stiu ce sa fac....:(

Mergi la inceput

Draga zuzzu, cati bani i-ai dat doctorei? Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2009 spune:

Buna tututor,

Sunt insarcinata in luna a opta (36 saptamani) iar doctorul care mi-a urmarit sarcina pana acum este tot Ursea Mihaela. Dupa ce pana in luna a patra am tot schimbat medicii, am gasit pe forum un post bun despre dr. Ursea si, avand card CMU cu gratuitati, m-am hotarat sa ma programez la un prim consult la acest medic.
Pana in luna a saptea cand am intrat in prenatal si m-am mutat temporar in Bucuresti am lucrat in Ploiesti, deci pentru fiecare consult (ginecologic sau ecografie) veneam special in Bucuresti.
Prima impresie nu a fost una excelenta, doamna doctor mi s-a parut destul de dezinteresata, cu adevarat trageai cuvintele cu clestele de la ea, nu proactiva si nici amabila sau zambitoare. Am decis totusi sa merg in continuare la consult la ea din doua motive: 1. mi s-a pus pata sa nasc la Filantropia (spital renovat, civilizat):) si 2. nu imi doresc un doctor amabil si prost ci unul profesionist, sa stie ce si cum.
Pana acum o saptamana totul a decurs ok, am facut o multime de analize (norocul meu ca erau incluse pe card si nu a trebuit sa le platesc), fara ca doamna doctor sa explice de ce si pentru ce asa cum mi-ar fi placut. In orice caz, am avut internetul la dispozitie si m-am lamurit singura.
Problema cu care m-am confruntat pe parcursul sarcinii a fost una aparte: desi toate analizele mi-au iesit super ok, picioarele mi se umflau si, cu timpul si kilogramele in plus cresteau pe zi ce trece. Pentru ca mama imi spusese ca ea a avut albumina cand a fost insarcinata, am cerut prin luna a 5-6-a sa fac analize pentru depistarea acestei afectiuni. Doctorita mi-a raspuns ca si ei i se umfla picioarele de la caldura (era vara) si de la statul la birou prelungit. Nu am mai insistat, desi ar fi trebuit... La inceputul lunii noiembrie s-a mirat ca am pus pe mine >20kg si ca am picioarele ca niste butucei, fata si maini umflate si m-a certat ca nu m-am dus la consult mai devreme:( In orice caz, nu intru prea in detaliu, cred ca daca ar fi fost mai organizata, daca si-ar fi facut ca lumea o fisa a pacientului si ar fi urmarit graficul de crestere a kilogramelor nu mai ajungeam aici, adica sa pun pe mine la greu.
Spuneam in subiectul legat de "cate kilograme am pus in timpul sarcinii" de pe acest forum ca acum nu mai conteaza, astept sa nasc o fetita frumoasa si sanatoasa iar kilogramele le voi da eu jos apoi, cu vointa.
Despre doamna doctor voi mai scrie si dupa nastere, sper lucruri mai frumoase. Pana atunci nu as putea-o recomanda din toata inima pentru ca desi e competenta, amabila, respectuoasa ii lipseste entuziasmul, comunicarea mai buna cu pacientul. Norocul meu a fost ca am avut o sarcina usoara, fara probleme, fara greturi etc.
Data estimata a nasterii mele este 27 dec 09, avand in vedere ca in perioada aceea sunt sarbatorile, sunt curioasa sa vad eu cu cine nasc:) Imi spunea doamna doctor ca este de garda de revelion si libera de Craciun, ups:) Nu imi fac griji, pot naste si cu medicul de garda, important e sa fie un doctor bun langa mine.
Sanatate multa tuturor si nastere usoara!

Mergi la inceput

Buna Ramo :)

Poate ne spui si noua cum a fost nasterea. Eu sunt in sapt 38 si as vrea sa stiu la tine cum a decurs totul si cum s-a comportat dr Ursea.

Multumesc mult!

Mergi la inceput