PRIETENE FARA TITLU (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

A venit Sabina la Daria si imediat a vrut sa ii arate cum face ea litere . Pacat ca nu mai am baterii la aparat, sa o filmez, ca face super !!!

Dupa cum ati citit mai sus, am inaugurat literele. Am si filmulet cu prima reactie, si este neasteptat de bine. Ii place foarte mult, a inteles exact principiul de functionare, si s-a jucat aproximativ 40 de minute incontinuu cu ele. (inclusiv cu niste desen freestyle in malai) Acum prelucrez filmuletul ca sa intre in drop.

Ah ... am mai facut o activitate noua azi. Pictura pe servetel cu pipeta. Super-activitate !!!! V-o recomand. Nu se poate gresi la el. Am pus si pentru asta filmulet.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Deea- ce litere mama,unde s-a jcuat, si cum cu pipeta pe hartie- noi pe asta urmeaza sao incercam ca nu am avut timp in eekend-maine insa o duc la gymanstica-sper sa fie ok-45 de min

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Nu intra in drop.. oofff... pun pe webshots: http://family.webshots.com/video/3060548890086274551PDmQhU

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA super ideea cu servetelul,dar spune-mi please cu ce ai colorat apa pe care o "pigulesti" ? trebuie sa fac rost si de o pipeta normala,ca a cumparat Ghita una minuscula cu care abia iau eu apa,trebie sa o strangi tare de tot ca sa reusesti Si literele? Cand pui poze?
DENISA am vazut costumatii inca de la birou.Ce faine-s costumele alea,se gasesc de cumparat sau le inchiriati?

Diana-i la mami (sau pe afara) pe la ora 20 mi-o aduce inapoi.Eu numai ce-am sosit,am mancat si incerc sa ma dezmeticesc.Daca ma intind in pat,cred ca 3 ceasuri nu ma mai ridica nimeni de-acolo,asa ca ... nu stiu ce fac!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Am pus si film cu litere, si incerc inca o data filmul cu servetelul.

Moni, pipeta este pipeta normala, de la farmacie. Culorile sunt culori alimentare Dar nu ma intreba de ce am pus din astea si daca e mai bine. Asta mi-a fost la indemana cand m-am grabit sa ii colorez apa. Daca nu ai alte culori, pune cerneala, tus, zeama de la sfecla rosie, compot, cafea, gasesti tu ceva lichide colorate.

Chiaaaaar.. cu cafea cred ca iese o minunatie :)

blog

Mergi la inceput

DEEA super de super ideea,nici nu ma mir ca ii place Dariei,pai asa o sa invete literele in doi timpi si trei miscari! Deja ma gandesc ca daca o sa pregatesc si eu o tava din aia,o sa il loveasca strechea pe husband cu totul si asa era deja gata turbat la celelalte chestii,deci fix sa mature malaiul de pe jos ii mai lipsea

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Hahahahahaa, Moni ... fi fara scrupule, si fara mila Crezi ca mie nu mi-a dat daria malai pe jos ? A dat, neintentionat si putin, dar tot a dat. Dar, matur si cu asta basta. Ce e asa mare lucru ? Mai bine matur de 3 ori pe zi, dar am copil cuminte, istet si fericit!

blog

Mergi la inceput

Hai sa va zis ce tocmai a facut Daria, de ne-am prapadit de ras, nu alta. Eram si noi pe jos.. numai buni de adunat cu farasul. I se trage de la filmul cu zane, TInkerBell. Povestim despre film, o intreb:
- Cu ce este filmul acesta?
- Cu zane.
- Si ce fac zanele in film ?
- Se supara si coloreaza frunzele .
- Si acum ce face zana mica ?
- Invata sa zboara !
- Da ? Dar tu ai invatat sa zbori?
- Da.
- Ia arata-mi si mie.
- Uite asa cu dundu:
Si se duce direct la un cos de baschet de jucarie, de bebelusi, care e cam la 30 de cm inaltime deasupra podelei. Se pune cu fundu pe el, capul pe podea, mainile si picioarele in aer.

Nah ... ca a invatat si sa zboare. Nu stiu daca a mai exersat, sau era prima oara, dar .. pozitia de zbor era perfecta

blog

Mergi la inceput

L-am pregatit psihic si calmat putin, aratandu-i filmele cu Daria. Noa DEEA acum macar te va injura pe tine cand va matura / aspira

IRINEL am vazut ca te chinui sa pui filmulete,dar vad ca nici asta nu merge Ce mai face Ilinca?

Mergi la inceput

Mortala avioana Daria

Mergi la inceput