PRIETENE FARA TITLU (17)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
Mama mia DEEA ce program ai avut! Cat despre mouse acum m-am prins ca la PC nou am unul cam mare si pentru mine,inainte aveam unul ceva mai mic ... Poate fac niste permutari,merg in spionaj sa vad cat e de mare al lui fratelo, ca el are mana mai mare oricum.Sau mai vad eu.
Diana nu s-a stresat cu picuratul prea tare,poate si pentru ca apa era cam decolorata astfel ca a picurat cam transparent.La final mi-a intins tava si mi-a zis: "MAMA UITE,AM FACUT PLOAIE" Pai da, ca era transparenta Colorasem apa cu acuarelele ei de rahat ... din care a si sfarmat si imprastiat vreo 3 culori azi.A tot pictat dupa aia si ma inebunea de cap,incontinuu "UITE MAMA ..." . A pictat,kk maro,pishu de cal (rosu ) si ... muzica. Nu ma intrebati cum a pictat muzica ,dar asa a zis ea ca muzica o picteaza.Cica muzica pentru Laura (prietena-mea ). Te pui cu ea? Cu chiu cu vai s-a lasat convinsa sa fie dusa la frate-meu,macar pana se uita el si Ghita la meci.Acum cica aranjeaza pe-acolo,in camera-depozit de jucarii.
Cand a venit Ghita sa o ia,ne-a zis ca l-a muscat un tantar.Diana a sarit urgent,stilul ei: "LASA CA-TI TLECE DE LA TZANTZAL DACA PUI CLEMA . ACOLO IN DULAP ..." si i-a indicat si locul,ca doar stie ea ca la asa ceva se pune Fenistil
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Apropo de mancare pana la urma a mancat Diana ciorba cu multe legume si a rontait niste turta dulce.La mami tot numai ciorba a mancat,zicea ca nu poate inghiti carnea,acum sau de la afta,sau de la gat.Lapte n-a prea baut nici aseara nici azidimineata ,doar iaurt.Sa vad ce-i mai dau acum ... aoleu,eu acum vad cat e ceasul! M-am luat cu actele .Febra n-a mai avut,sa vedem pana se culca cum o fi,oricum tot ii mai dau nurofen.
DEEA nu stiu cum rezisti fara mancare,mie iar mi s-a facut foameee.Mi-am cumparat zilele trecute ciuperci pleurotus cultivate in Bihor,parca astea macar seamana la gust cu cele ce le mancam la tzara culese din padurea din deal .Erau super bune cand le puneam direct pe soba sa se friga si puneam doar sare Asa ca cele doua caserole le-am impartit asa: din una am facut mancare de ciuperci (cu sos facut din mult usturoi,marar,faina si smantana) si din cealalta tot imi prajesc in tigaie pe rand cateva bucati Apropo,am uitat sa iti zic sa stii ca m-am facut fan pateu vegetal cu spanac Deja salivez,merg sa mananc,desi am tot bagat in mine turta dulce ... dar tot mi-e foame.De la conta mi se trage
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Figura ce esti, cu spanacul tau cu tot Noi il cam evitam pe ala. Atunci am luat din greseala, ca nu s-a uitat Silvi pe eticheta
blog
LunaNoua spune:
Moni, eu daca am ceva de lucru care imi place, uit si de apa si de mancare. Nu imi trebuie nimic. Ma trezesc seara, cand vine Silviu de la servici, ca eu nu am bagat nik in gura. Si nici atunci nu imi e foame, dar .. mananc. In schimb, daca sunt suparata, bag la mancare incontinuu Noroc ca nu aveam nimic in frigider alaltaieri ca prapadeam mancarea Asa, am baut un ceai cu paine Imi fac si in seara asta un ceai, am pus deja apa sa fiarba
blog
monica70 spune:
DEEA asa-s si eu,dar mie are grija stomacul meu cel sensibil sa-mi aduca aminte de mancare,asa ca fug urgent la frigider si imi umplu rapid o farfurie cu mancare rece si mananc in timpul actiunii. Razi tu de pateul ala ,dar chiar ca e bun,eu am mai gustat pana acum din pateuri vegetale dar nu mi-au placut niciunul ca asta.Mie imi place cel clasic de porc,nici dupa cel de pui nu ma omor.
Tin sa va anunt ca nici la ora asta nu doarme Diana! i-am citit dintr-o carte de-a mea - cea de fratii Grimm Scufita Rosie (ma dispera cu ea,vad ca in fiecare seara o vrea mai nou ) si Muzicantii din Brema ,de care nu prea fost incantata,pe mine tin minte ca ma distra,dar eram mai mare ... Mai voia,dar am zis stop,la culcare.Tot degeaba.Acum m-am saturat de stat langa ea ca drept adormeam eu si vreau sa mai citesc cate ceva.Merg sa dau drumul la apa sa ma relaxez.Ha ha mi-am amintit ca data trecuta mi-am facut spume de spume (uitasem de apa si era full ) si-a chemat-o taica-su sa ma vada ingropata in ele,ca nu mai vazuse ea asa ceva.Si a intrebat candida: "DE UNDE AU VENIT?"
LunaNoua spune:
Hahahaha.
Nici Daria nu doarme. Pana acum s-a jucat puzzle. Apoi a venit la mine si a facut o bratara, apoi a vrut sa scrie la calculatorul meu si am expediat-o :D
Si ca sa nu se supere ca nu scrie, i-am facut ID de messenger, si acum ne conversam pe messenger dintr-o camera in alta
blog
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LunaNoua Hahahaha. Nici Daria nu doarme. Pana acum s-a jucat puzzle. Apoi a venit la mine si a facut o bratara, apoi a vrut sa scrie la calculatorul meu si am expediat-o :D Si ca sa nu se supere ca nu scrie, i-am facut ID de messenger, si acum ne conversam pe messenger dintr-o camera in alta blog |
monica70 spune:
Diana a adormit imediat ce am parasit eu camera ... Eu tocmai am iesit de la
Noapte buna!
monica70 spune:
Helloo,nimeni azi? Va plimbati? Nu degeaba e vreme super afara!
Eu sunt la a doua cafea deja si muncesc de zor.M-a lasat Diana sa dorm pana pe la 10 ca a dormit si ea tun.Nici urma de febra nici aseara nici azi dimineata,sper sa fie tot asa asa pana diseara ca sa poata merge la gradi de maine.
A luat-o mami sa o scoata la joaca, plimbare cu bicicleta si sa doarma la ei de amiaza,ca dupa-amiaza nu poate,deci mi-o returneaza.Daca e tot asa vreme buna, o trimit in Parcul copiilor cu taica-su si eu m-apuc iar de citit Ma rog,pana atunci trag tare ...