PRIETENE FARA TITLU (17)
Raspunsuri - Pagina 18
monica70 spune:
INGRID imi pare rau,sper sa va treaca la amandoua.Ai patit si tu ca Pufu,cred ca nu v-am zis ca era in primvara sa ii scoata ochiul cu un batz (sau o sabie de jucarie,asa ceva) Vladimir
A fost nasol rau la ea,dar si-a revenit.
Si eu am doua vesti,una buna si una rea.Cea rea e ca am primit un telefon ca vin doi de la garda financiara si cea buna e ca deja am si scapat de ei in viteza si cu mimimum de amenda
In final unul a depistat ca fusesem colegi de liceu la economic,in clase paralele.L-am intrebat cum de n-a venit pe strand atunci,cica avea in plan dar n-a mai ajuns.Mi se parea cunoscuta moaca lui,dar acum e cat o balena fatza de cum era in liceu,nu ghiceam ca e el,decat dupa nume eventual.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pisoi3 spune:
Buna fetele,
INGRID, sper sa iti revii repede cu ochiul, of, sper sa nu ai ceva grav, teoretic nu ar trebui, of, imi pare rau. Sanatate multa si Dianei, stii tu, faza aia cu toate bubele rele....
Ca sa iti raspund la intrebarea cu pisica alba, da, e Angora, e o matza superba, de fapt un cotoila, ma rog, e castrat, deci e motan castrat. E foarte iubitor si finut, mai ales sperios in locuri necunoscute, Moni stie...:))
MONI, bravo ca ai scapat de aia de la garda, ma, dar astia dau amenzi de cate ori se duc pe undeva, am mai auzit de la oameni care au firme, cum ajunge garda, cum dau amenzi.
Multumim pentru povestioara cu pisoiasi, sa incerc cu asta al meu inm seara asta, cred ca o sa ii placa, ca e cu pisici. 
Fetelor, spuneti-mi si mie ce sa fac eu cu filmuletul ala de care va povesteam: adica nu reusesc sa descarc din drop chestia aia de incarcat filme, am conexiunea proasta si sta si nu se misca. Atunci mi-am facut cont pe youtube sperand ca merge mai bine, aseara a stat o ora la 1% pana am inchis compul, ca era 1 noaptea. Prin urmare, nu stiu daca reusesc
, fir-ar ea sa fie de conexiune!!!!!
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
LunaNoua spune:
Ingrid, Sper sa va faceti bine cat mai repede, amandoua
Si eu tin cutitele si lamele si surubelnitele si acele si tot ce e mai interzis pentru copii, tot la indemana. Daca ar fi sa ascund tot ce e taios si intepator, nu ar mai ramane in casa decat dulapul si patul. Pardon, ca si pe patul supraetajat scrie ca este interzis copiilor sub 6 ani. Daria a invatat de mica sa nu umble cu cutitele si mai nou cu lamele mele de taiat (cutite de precizie, cutere). Va dati seama ce ar iesi daca le-ar folosi. Si sunt puse pe jos, in cutii, ar avea ce taia daca ar cotrobai prin ele, dar la fel ca Diana, e foarte ascultatoare cand este vorba de lucruri serioase.
Povesti ... nema. S-a prins Daria ca daca ii citesc povesti o pun la culcare, si cum ea nu vrea sa se culce, ... mi-a refuzat povestile. Nah 
blog
LunaNoua spune:
Anda, incearca sa prelucrezi mai intai filmul, sa il compresezi. Probabil ca este prea mare, de aceea nu intra. Eu asa fac sa il urce mai repede.
blog
monica70 spune:
Saluti,am vorbit cu Ingrid.Diana ei are amigdalita si a trecut pe antibiotice,deci nu stiu sigur daca mai mergem sambata la ei.Ma mai gandesc pana maine seara.Am citit pe net ca daca se incepe tratamentul cu antibiotic, perioada de contagiozitate e de cca 24-48 de ore,ar fi cam la limita si se ia prin secretii.Daca nu mai stranuta Diana pana vineri seara
poate mergem totusi.Ca oricum si a mea e tusitoare uneori inca.
La oftalmolog nu s-a dus inca,desi tot asa rau vede.
Eu ma simt ca naiba, zici ca-s deochiata
.Sau o fi de la pizza?
Am plecat acasa,sper sa imi revin daca am odihnesc,ca Diana e la mami iar pana diseara.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
pisoi3 spune:
DEEA, merci mult pentru sfat
Dar cum il compresez si cu ce?
INGRID, multa sanatate Dianei, of, saracuta.
MONI, zi-ti un tatal nostru si incearca sa casti cat de mult poti, ce te doare, capul?
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
monica70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisoi3 MONI, zi-ti un tatal nostru si incearca sa casti cat de mult poti, ce te doare, capul? ![]() |

vai Anda ce m-a bufnit rasul cu sfatul asta.Dar nu stii de ce,ca am cascat eu de m-a luat gaia De fapt cred ca ma apucase ca facusem anumite excese si ce mai excese
Am fost stresata rau cu aia doi ca nu trebuiau sa se prinda la o chestie (si nu s-au prins
) asa ca dupa ce-au plecat am zis sa ma relaxez oleaka prin ras.Si cea mai usoara si rapida metoda : cu cateva cuvinte cheie in google intru direct la cap 151 pag 15 unde incepe povestea cu cu nevro /confe / neo-pupacioasa , furt de ID si IP / @ / via zz
si am inceput frate sa citesc ,si-am citit si-am ras
,si iar am citit si iar am ras 
de ma dureau falcile, ca trebuia sa rad in surdina sa nu ma auda colega-mea de dincolo.Cred ca daca se uitau din Italia pe camera ma trimiteau aia fix la nebuni ANDA acum daca ai net acasa da si tu cand ai timp o raita prin capitolele 151 (incepand cu pagina 15) pana pe la 156 de la scutece,ca tu nu cred ca ai apucat show-ul atunci,daca nu dai nici nu stii ce pierzi . Citind asa ceva te vindeci garantat de orice hiba ai avea.Doamne cat haz aveam/aveau toate pe vremuri - si chiar se adunasera aproape TOATE la asa show.Doamne ce nebune eram:roman politist,umor negru,suspanse,tot ce vrei.Daca nu mi-ar fi jena ca ne citeste si de prin alte zari de curiozitate mi-as pune la semnatura capitolele astea 7

spre pururi aducere aminte 
Normal ca am fost ametita de cap dupa ce le-am parcurs fie si pe fuga.Dar n-am mai ras demult in asa hal.Apropo,nu v-am zis pana acum,dar personajul principal scrie iar pe DC cu alt nick
DEEA am gasit asta :"Asa sunt oamenii, cu cat cunosc mai putin, cu atat isi dau cu parerea mai repede. (observatie personala)" pe post de semnatura in postarile tale de-atunci si m-am prapadit de ras.Vai ce se mai potriveste!!!
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)
monica70 spune:
ANDA n-ai reusit cu pozele /filmele?
Diana mi-a venit acasa si tocmai cand ma bucuram ca s-a apucat de desenat si ma apucasem si eu de acte,hop la mine la PC ca vrea un filmuletz 
Ma bucur ca deseneaza,ca la gradinita ii pun doar sa coloreze desene gata facute.Ce m-am mirat eu ca ii pune doar un desen pe zi sa coloreze,pe care Diana acasa l-ar colora in 30 de secunde superficial
si ar trece rapid la urmatorul.Probabil toata activitatea asta de colorat nu dureaza mai mult de 10 minute. Macar daca are doar desenul ala tot coloreaza si ea pe el pana umple ca lumea cu culoare,deci e de bine,o invata sa nu mai fie asa de grabita si superficiala.
S-a apucat iar de desenat,dar ma dispera ca vad ca e obsedata ca deseneze soarele,ii place mai ales sa traseze razele . A facut unul azi care avea de-a roata cerculetze marunte marunte si a zis ca are ... fundite.Si le insira iar pe mese ,dar acum m-am prins de ce,zice ca ea e doamna si le scrie numele pe desenele facute de copiii ei
Oare ce sa o invat sa mai deseneze,ceva simplu si care sa o atraga? Ca ma enerveaza cu soarele asta,mai ales ca si azi i-a facut ochi!
monica70 spune:
Na ca m-a lamurit Diana.M-a pus sa ii desenez un lup si dupa ce i l-am facut, m-a criticat ca nu vrea asa lupul cu picioarele,pana m-am prins ce voia ea!!! Un lup un doua picioare ca cei din cartile de povesti
Of ca vrea sa vada ce mai face Daria cica
Musai sa trecem la vizionari ...
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Imi vine sa si rad, scriu doar ce vad la tastatura, in rest am ghicit cu spor postarile voastre. Din cand in cand vad bine, de fapt cred ca ochiul e obosit, se impune sa dorm totusi.
Moni, ca sa zic asa, Diana are frica sa nu iasa din contur, prefera sa coloreze doar putin inauntru. Eu i-am tot spus sa aiba grija, dar nu pe ton de cearta sau mai stiu eu cum, si s-a stresat fata. Ma rog, de cateva zile am lasat-o sa coloreze cum doreste, sa iasa afara si un metru, nu-mi pasa, o sa obtina dexteritate pana la urma.
Acum te-ai apucat sa vb de capitolele vechi, cand nu vad aproape nimic la computer? Ce sadica esti...![]()
Anda, ai mai pus filme? Ca alea le vad...pe drop sau pe alte programe ti le compreseaza ei automat, asa ca nu stiu de unde e problema la voi.
Deea, ce mai faci?
Ma duc la culcare, i-am spus sotului sa ma scoale la 1 ca sa-i dau antibioticul. Azi a tot facut febra, dar nu m-am stresat. Doar noaptea sa nu o apuce....la cat sunt de obosita, asta imi lipseste.
Noapte buna, fetelor!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
http://www.dropshots.com/Ingrid28photo