PRIETENE FARA TITLU (17)
Raspunsuri - Pagina 11
LunaNoua spune:
Hahaha, mestera mare mai esti si tu, mai, Moni
Aracetul e lipiciul cel alb, care nu pute, si care nu se intinde ca ciuga. E o pasta foarte cuminte, si ascultatoare, si se spala cu apa.
Tu vorbesti despre prenandez 
blog
monica70 spune:
DEEA aaaaa probabil ca da,ca d-ala avea tati pe-acasa.Acum stiu de care zici.Muuult a trecut de dinainte de revolutie cand foloseam asa ceva.Acum da-i cu Moment si alte d-astea rapide.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
DEEA i-am dat eu lui Irinel parola sa se poata lamuri ce si cum face Daria.Sper ca nu primesc na na la 
IRINEL daca n-are chef si rabdare Ilinca de desenat,baga altceva,sunt destule chestii interesante care ii pot face placere.Tot asa mult ii place sa se joace cu apa? Diana mea toata ziua ar turna apa dintr-un vas in altul,mai gaseste cate o carpa si spala vasele sau te miri ce ... nu se satura niciodata de apa.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
LunaNoua spune:
Moni, foarte bine ai facut. Tocmai ma pregateam sa ii trimit eu pe PM. M-ai scapat de o treaba :)
blog
LunaNoua spune:
Moni, poi invata-te cu aracet, caci este bun si pentru copii, nu este toxic, bineinteles, nu trebuie bagat in gura, dar a trecut Diana de stadiul ala. Se spala cu apa usor, si de pe maini, si de pe haine. (dar nu trebuie lasat sa se usuce pe haine)
blog
monica70 spune:
DEEA si de unde il cumpar?
IRINEL am vazut si pozele,ce manevrau pe-acolo cu pasta aia portocalie? Povesteste-ne ce activitati mai fac pe-acolo! Am vazut si ceva gen cusut cu siretul ![]()
LunaNoua spune:
Moni, de la magazine cu chimicale, de la Metro, practiker, bricostore, etc. Pe toate gardurile. Acum nu se mai cheama aracet, il gasesti sub diferite denumiri. Cauta adeziv pentru lemn, si pe spate sa scrie tip aracet. Pe al meu scrie Rost la denumire. Sa nu iei pentru zidarie, ca nu e acelasi lucru.
Abia astept sa vad si eu filmuletele cu Ilincuta. Le aman un pic, ca nu mai stiu pe ce sa pun mana acus.
blog
monica70 spune:
INGRID pe unde ai gasit caietul ala cu exercitii? Ca eu m-am uitat prin Kaufland (atat am apucat) si nici urma de asa ceva.Neaparat o sa ii iau daca gasesc,pentru ca alea chiar i-a placut tare mult sa le rezolve,nu conteaza ca stie deocamdata socoti si cum arata cifrele doar pana la 3-4 .
irinel2005 spune:
Ma duc sa organizez piticu de culcare (mancat, spalat, pijama, poveste, dragalit, pupacit), cel tarziu la 9 trebuie sa dormim. Revin dupa aceea.