Ski in Bulgaria

Ski in Bulgaria | Autor: ioanailincam

Link direct la acest mesaj

Salutare!

In febra cautarilor pentru Revelion, m-am gandit la ski in Bulgaria... A fost cineva in statiunile lor? Aveti idee cum sunt? Orice informatie e binevenita.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela 1969 spune:

Imi pare rau ca-ti raspund asa tarziu dar acum am vazut subiectul.
Stiu ce frustrant este sa intrebi ceva si sa nu te bage nimeni in seama...

Deci, anul trecut am fost in luna noiembrie la Borovetz si am stat la hotel Flora.
De fapt sunt apartamente dotate cu aragaz,frigider,vesela,etc cam tot ce trebuie intr-o bucatarie plus baie si camera O.K.In pretul platit era inclus si micul dejun care se lua in restaurantul hotelului.

Partea proasta este ca preturile in magazine si in restaurante mi s-au parut foarte mari nu comparativ cu litoralul lor ci chiar cu cele din Romania.
Am inteles ca in general este populata de catre nemti.
Statiunea mi s-a parut destul de mica si de saracacioasa si in afara de schi nu prea cred ca ai ce sa faci acolo.

Impresia asta mi-a lasat-o mie, tu te mai interesezi si vezi ce hotarare iei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

De Pasti am fost in Grecia anul asta, la dus si la intors ne-am oprit cate o noapte in Bulgaria, la munte. Mie mi-a placut f mult si chiar f ieftin. Statiunea se numeste Predela si este chiar la poalele muntelui. Am stat la o pensiune superba, tot confortul, mancare buna, aveau loc de joaca pt copii, un lac dragut langa,am si calarit, ce mai, superb. Daca vrei mai multe info, da un semn.

leuta

Mergi la inceput