Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Hello fetelor,
vroim sa va intreb, daca stiti de la ce varsta se poate pune bebele in balansoar? E ok la o lunita sau e cam devreme?

Raluca
mamica feticita de Bianca Florentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

wow, fetelor, norocoaselor v-ati intilnit! dar poze nu aveti sa-nteleg:(

alexa simami

La urmatoarea intalneala mergi si tu cu noi si cu bebita Si poate iei tu aparatul foto

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

daca faceti intilneala cind sunt in buc la nascare, vin negresit
gasiti un parc pe linga polizu:)
acu' chiar ca plec, ca iese copila de la baie.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

sunt cu capsa pusa. La noi se face acoperisul. Adica s-a curatat tot de pe bloc si acum se face pod si acoperis in panta cu tigla. Toate bune si frumoase, numai ca au apucat numai sa curete tot si a venit ploaia, toti peretii nostri sunt plini de apa, siroiesc de zor si in casa pute a umed.
Ca sa fie tot peisajul complet mi-a picat circuitul de curent si imi merg numai prizele... ca tot voiam eu sa calc.

Cand eram in extaz privind peretii apartamentului care prind o noua forma si un nou model ma suna mamica'mea.
Cand ii zic ca piti are din nou otita imi zice: pai daca nu ii pui decat o caciulita cand iesiti afara... normal sa faca otita. Si in casa caciulita pe care i-o pui e prea subtire, trebuie una mai groasa, daca nu ai bani iti cumpar eu.
Cum sa ii explic ca pentru piti chit ca fac imprumut la banca si tot ii iau tot ce ii trebuie, dar nu e cazul sa infofolesc copilul in casa. Si asa e sensibila, ma tem ca daca o imbrac extrem de gros nu o sa mai raceasca momentan dar cum iesim din casa cum o sa raceasca. Nu stiu ce sa ma mai fac cu pitica.

Da, continua maica'mea, tot cu televizorul deschis o tii? Pai normal ca stau cu ea in living unde e si televizorul, si ma mai uit si eu la tv. Pe ea nu o las sa se uite in televizor, e tot timpul cu spatele la el sau daca nu ii indrept eu fata dinspre ecran. In schimb maica'mea crede in efectul undelor de la tv asupra creierului, si imi adauga si ca bebelina are fontanela deschisa (de parca ar intra undele prin fontanela deschisa). Cica o sa ii prajesc creierul si o sa faca o nevroza (pitica nu maica'mea)

Cateodata ma gandesc ca sitcom-urile de la tv sunt slabute fata de comedia care e la noi in familie.

mi-am luat pompa de la avent, acum numai sa invat sa o folosesc si incep operatiunea de muls.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Mi-am revenit! Mai am doar o urma de viroza, insa sper sa scap rapid de ea.

Azi am tras o sperietura in parc: dupa ce de vreo 2 zile mi s-a parut mai abundenta secretia de cerumen din urechiusile lui bebe, azi una dintre ele era efectiv acoperita pana la marginea exterioara a urechii de o secretie galbena, care se uscase, arata oribil! Mi-am sunat pediatra si m-a linistit, mi-a zis ca asa elimina bebelusii uneori cerumenul, se curata. Poate mai foloseste cuiva ... ca eu m-am speriat crezand ca e un efect al faptului ca am mai mers inca fara caciulita si zilele astea si la restaurant, la botez, am scandalizat toata sala ca nu aveam capul acoperit!

Claudinna, sa-ti traiasca crestinul! Super ca te-ai linistit, imi imaginez ce simti!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Va salutam si noi, citesc cit pot si gasesc o gramada de raspunsuri la multe din intrebarile pe care n-am timp sa le pun.

Monica, stai cu noi, sa nu ne lasi, m-am obisnuit sa te aud din cind in cind si sa ma bucur, de fiecare data, ca am cunoscut asa un om minunat.

Ania are deja 2 saptamini si 3 zile, simbata ne cintarim din nou, sper ca am recuperat pierderea de greutate.

Incercam sa ne organizam, ajutorul pe nume soacra a durat vreo 3 zile, dupa care s-a lasat cu dezertare melodramatica. Si de atunci ne descurcam singuri. Intr-un fel, e mult mai bine asa, macar stiu ca n-am pe cine sa ma bazez. Dar ma si doare, pe undeva, sa stiu ca pt ea mindria e mai presus de dragoste. Duca-se!

Iesim in fiecare zi, cu caruciorul sau in wrap. Azi am fost si prin centru, ca sa luam negatia de la primaria sectorului 5, si am observat ca se uita lumea ca la urs la Ania in wrap.

Am pus poze noi la semnatura, Ania e o cumintenie de copil, nu ne mai saturam privind-o.

toate mamicile si cei mai frumosi bebelusi ever.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nerantula si eu am observat ca Razvan elimina cerumul f usor si tare ma bucur. e semn ca e ok.
Nausica, ia sa vad si eu cum sta Ania in wrap. mai ca as lua si eu unul:)

http://good-times.webshots.com/slideshow/568371895TapXmR poze de la botez

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nerantula, grasun Gruia al tau! sa nu-mi zici ca i-ai pus si casti!:)

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nausica e absolut mortala poza asta . Nu mai zic ca si bebelina e frumoasa foc, i-am admirat toate pozele, dar asta cu voi doi m-a dat gata
fetele 3 (tu, Nedelcu si Pucca, biensur)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Raluca si Felicic cred ca e ok din prima zi de viata (cu balansoarul- bouncer-ul), ca doar d-aia sunt facute...si se pot folosi f putin. Daca bebe sta si ii place, ok, go for it. Mariei i-a placut din prima si a stat acolo cam de la o saptamana (pana la o saptamana mi s-a parut ca sta ciudat, prea incovoiata...dar la o saptamana deja se simtea bine). Nu mai mult de o ora si jumatate odata, ca altfel le face rau la spate, in timp. Daca bebe sta, de ce nu? Profitati de el, macar sa stati linistite cat se amuza bebe in bouncer.

Mergi la inceput