Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 4
cati_magureanu spune:
Salutare, salutare si de la insomniaci!
N-am citit cine stie ce, de asimilat mare lucru nu discutam...am citit in zig-zag, suficient sa aflu ca Evita cea dragalasa este bolnavioara si mami, vai de ea...de draguta Anita, bolnavioara si ea, care a avut parte de o experienta urata cu MedLife (si mami la fel), de Sarita a Gattei care este si ea maraici si ca mai sunt clopotei muciosi (parca Pupi...il pupi noi pe el de mucios)...Noi va uram sanatate tuturor, sa va faceti bine cat mai repede!
Am mai citit ca, Clarita va merge la cresa si mamai este suferinda...Pupici pt. amandoua! Mami, va fi bine, ai sa vezi! O sa fie greu primele 2-3 saptamani..apoi vei intra in valtoarea lucrarilor de la servici si nici nu-ti vei da seama cand trece timpul si vei fi inapoi acasa la Clarita!
La multi ani Alina (Ioanact)! Sanatate multa si o viata presarata cu multe lucruri bune si bucurii!
La multe lunite si sa fiti sanatosi:
Rania si Sara
Raducu
Nu mai stiu acum ce-am mai citit...
Laurici(d), iata-ma-s! Am vazt ca ne-ai strigat taaare! Noi suntem relativ bine...mai relativ eu...
De joia trecuta am inceput sa iau seara cate o pastiluta de Xanax si am dormit 3 nopti beton (a stat sotul de garda in week-end, noaptea, pentru trezirile lui matei)..De luni, am zis sa nu mai iau pastila...N-am mai luat-o..am reusit sa adorm singura insa, ghinion maaare...s-a trezit Matei pe la 2.00 si, cum era de asteptat, n-am mai putut adormi la loc..pe la 4.30 dimineata am luat o jumatate de pastila si, pe la 5 am reusit si eu sa adorm chinuit si cu multe treziri pana pe la 9, cand a trebuit sa plece sotul la servici si sa-l preiau pe Matei...
Marti noaptea, iarasi am zis sa nu mai iau pastila..S-a trezit Matei iarasi...am zis ca sparg peretii de nervi si suparare...2 ore m-a tinut treaza (de la 2.30 la 4) insa, saracutului i-a fost cam rau...Ce facuse? Are sotul meu un tub din asta dintr-un material, nu stiu cum sa-i zic, ca neoprenul, cu care face exrecitii pt. spate..Eee..Matei a rontait din el si, fara sa-si dea seama nimeni, a inghitit o bucatica din el...Nu s-a manifestat in nici un fel pana noaptea, cand n-am stiut ce are de a plans aproape 2 ore incontinuu..Eram realmente, innebunita...Am inceput sa plang si eu de suparare/frustrare ca iarasi nu voi dormi, nestiind, micutul, ca lui i este rau, de fapt...In sfarsit, m-am decis sa-i fac niste laptic (m-am gandit ca, poate, ii este foame)...Cum i l-am dat, a si vomitat..si a vomitat si bucatica de neopren...Bai, ce m-am speriat..L-am dat naibii si de somn si de tot...In fine, s-a linistit imediat ce a vomitat, n-a mai vrut nici lapte, nici nimic si s-a culcat si a dormit pana pe la 10.30 dimineata...Eu, of course, cum lesne se poate deduce, n-am mai adormit...decat pe la 8 (dupa jumatate de xanax luat) pana pe la 10.45 cand, cu greu si ametita m-am ridicat sa-i fac sa manance copilului...
Ieri, am discutat cu sotul si am stabilit ca doarme el in living si se ocupa el noaptea de Matei (el are somnul beton si nu-l afecteaza daca se trezeste) ca sa pot sa-mi revin si eu si sa nu ajung prin spitale, ca nu se mai poate...Asa ca, azi noapte, n-am mai luat pastiluta (am baut un ceai de plante cu proprietati sedative plus cateva picaturi, tot din plante, cu aceleasi proprietati) si am dormit, frate, pana azi la 9.30 (de pe la 12 noaptea)..Asa ca..azi simt si eu ca traiesc...ceva mai bine...
Eram decisa sa-i zic sotului sa ne ia bilet si via Romania cu mine si Matei!
Avand in vedere ca sufar de chestia asta cu somnul (plus singuratate) si nu am pe nimeni sa ma ajute aici, viata mea s-a transformat intr-un mic infern...orice solutie am alege aici, ne costa bani iar noi de asta am venit..sa strangem ceva banuti sa ne facem si noi o casuta in Romania..Simt ca sunt intr-o balanta: bani de casa sau sanatatea mea (psihica si fizica)...Am zis ca sa mai stam maxim 2 ani aici si sa ne intoarcem...dar eu nu cred ca mai rezist atat...Oricum, o sa vin la anul in Romania (eu cu Matei) si o sa stau vreo 3 luni...sa-mi mai spal creierii un pic...Abia astept..
Desi, nu stiu cum sa zic...aici este frumos, curat, aer curat....teoretic, n-am de ce sa ma plang...maa..dar sunt singura...asa de departe de casa...mor din cauza asta...Viata noastra este asa de searbada aici...Cand ma gandesc ca noi am avut o viata plina in Romania (job-uri solicitante amandoi, prieteni multi, iesiri dese, concedii in Europa) si ce viata de pensionari avem aici...si ce brusc am trecut de la una la alta....imi vine sa ma urc pe pereti...
Acum, auzind de la voi (Roli parca era suparata, draga de ea
) ca s-au inasprit si creditele astea (noi mizam si pe asa ceva...am zis ca, cu ce strangem aici si cu ce o sa mai luam prin credit, reusim noi sa ne facem casuta) nici nu mai stim ce sa facem...Aici s-a inrautatit situatia..de strans bani, cu greu se mai poate vorbi...It's CRAP!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Noi azi am fost la grupa de "taratoare" unde Benji a mers in patru labe dar in march arriere! Si ne-au invadat vreo 6 mamici cu bebei mici, mici, mici: de 3luni! Incredibil ca si ai nostri au fost acum juma de an asa: mici, cu glascioare asa subtiri. M-au emotionat! Am dormit alaturi de Benjamin 2 ore si ceva la pranz si acuma atacam legumele: ieri nu le-a vrut, azi am mai plusat, la varianta de ieri am adaugat ceva avocado si putin unt. Daca nu le papa o sa ....nu stiu ce! Tineti-ne pumnii! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Ceska da nu-i dai cam tarziu legumele? Dece nu i le dai la pranz? Poate de aia nu le vrea.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
Fetelor mai stie cineva cate luni se poate pastra laptele la congelator?
Ca mai am niste lapte pus si sambata eu cu tati serbam 5 ani de casatori
si tare as vrea s-i las in bibe sa-i dea soacra-mea sa ne priasca si noua seara....
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ceska777 spune:
Cati,
ce bine ca ne scri! Hm, Xanax nu stiu ce sa zic?! E grea situatia voastra (nici a mea nu e mai usoara singurica pe aici, noroc cu zuzele) dar incearca ceva mai usor cum e ceaiul ala de plante si picaturile (?). Xanax poate da dependenta din cate stiu. Eu abia astept sa vina mama sa fie peste zi cineva care sa imi raspunda inteligibil la ce ii zic. Cu Benjaminu radem si ne jucam dar parca abia astept sa vorbeasca! Iti urez nopti usoare, cu somn lin si felicitari lui tati ca va sta de garda la Matei noaptea. 
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
emabucuresti spune:
merci fetelor de lamuriri in legatura cu borcanelele humana, deci nu-i mare diferenta intre astea si nestle, uf. Azi i-am dat sa pape la interval mai mare si a mancat ce i-am facut in casa- ficat de pui de tara cu dovleac, pastarnac,morcov si o inimioara de ceapa, facute la steamer. I-a placut mult, thanks God.
Lala20 imi pare foarte rau ca ai asa mari suparari! Trebuie sa fie teribil de greu sa treci prin asa scene. Va imbratisez tare!
Ginette ii place, se plimba prin toata casa si eu in back up ma tin de geanta ca sa nu se loveasca. O sa-i fac poze.
Alina 023 numai copilul bolnav si internat in spital sa nu il ai! Eu am mai pov aici despre asistentele de acolo, am stat 10 zile internati si ma rugam de ele sa vina, cica -nu iesiti din camera, ne chemati prin interfon-. Am iesit si m-am certat de cateva ori cu ele ca eram disperata, tusea bebe de se sufoca, nu avea nici o lunita, era cu branula in manuta, cu chestia cu oxigen in preajma capsorului si nu putea respira si ele se miscau in reluare. Trebuia sa insist noaptea sa vina medicul, ca ele din proprie intitiativa nu il trezeau, in fine. OIn nsamblu am fost multumita dar aspectul asta m-a deranjat .
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ceska777 spune:
Roli,
eu incerc sa ii dau ca regula legumele la pranz. Ieri nu erau gata pt masa de pranz ( nu stiu cum nu m-am gandit sa ii incalzesc un borcanel) ca am fost tarziu la cumparaturi, era obosit si i-am dat lapte crezand ca va adormi (adormise in masina 1/2h si asta a fost tot pe ziua de ieri pana la 19:30). Azi cu grupa de taratoare iar ne-am dat peste cap. Acolo a gustat doar din fructe, acasa la 11:30 i-am dat restul de fructe, iaurt si cereale si apoi somn si iar am ajuns cu pranzul la 16:00 (suntem cu o ora in urma). Maine are borcanel ca am aruncat restul de legume ramase iar eu am treaba e vineri si e zi de smotru! Dar avantajul-daca e unul, nu stiu- e ca va avea cerealele cu lapte inainte de somn si poate va dormi iar toata noaptea, fara nici o pauza!
Filmulete!
Poze f. noi
emabucuresti spune:
Eva of, iar cu febra pui mic? Nu mai e mult pana maine cand aveti rezultatele si va sti dr ce tratament sa va dea.
sanatate multa si insanatosire grabnica tuturor copoteilor bolnaviori!
la multi ani Ioanact!
la multe lunite si la multi ani clopoteilor serbati azi!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
grati.ela spune:
buna tuturor! Dudu a avut o noapte cu febra controlabila...azi insa a tinut-o tot intre 38.6 39.1....tzipa de rau...a tusit de vreo 3 ori...acum e mai bine ca i-am pus novocalmin.
Alina poti avea surpriza ca dak le faci reclamatie sa intri pe lista clientilor nepoftiti (a inceput sa se practice)
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ellenuta spune:
roli nu am cerut-o insa daca apare ceva, o fac ei si te taxeaza apoi. mi-au spus cand am achitat sa am pregatiti 20 ron ptr antibiograma in caz de nevoie ..
cati iubita, ma bucur sa aud ca esti mai bine insa ma intristeaza ce citesc ... uff ce greu trebuie sa fie acolo .. singuri, printre straini, fara prieteni, fara iesiri .. dar poate sa mai strangeti din dinti inca cativa ani pana strangeti bani de casuta. oricum, vad si eu ca situatia e nashpa acolo, ca peste tot de altfel, din cauza crizei economice.
fata
grati uff .. si dudu e bolnavior, imi pare rau. Doamne ajuta sa scape repede. sanatate multa!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ceska777 spune:
La noi au inceput sa apara cadourile de ziua lui Benjamin si de Craciun... un calut aici: http://community.webshots.com/album/568372090jUZNrn
Abia astept sa il vad pe Benji calare!
E confectionat de Hannes in intregime!!!!!!!
Filmulete!
Poze f. noi