Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

RADUCU
SA FII SANATOS, CUMINTE SI SA II BUCURI PE PARINTII!!!

Va multumesc fetelor pt urari
Am si eu intrebare: Ioana are 37,7, e considerata temperatura? Sa ii pun un supoziotr de Novolcamin?
Eu ma simt un pic mai bine dupa frectia cu spirt de aseara (facuta de sotul meu), tb sa ma simt mai bine mai ales de ziua mea.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Pana la 38 e stare subfebrila si nu trebuie sa-i dai nimik; Dupa 38 poti sa-i pui supozitor (si cu paracetamol dak ai) sau panadol/nurofen.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ALINA LA MULTI ANI MAMI SI MULTA FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGIuite si si un

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare zuzulici!

Reusesc sa intru si eu sa postez ceva ca imi dorm fetele...Ana cam horcaie in somn de ma sperie si nu stiu daca sa merg sau nu cu ea la medic...acum e prima data cand o aud...

Am citit ca sunt multi pui bolnaviori Pupi, Evita - Elle tin pumnii sa iasa bine rezultatele si sa nu fie otita!, Marc si Andrei, Anita care a patimit prin spital, Dudu (Grati asa a avut si Stef si era primoinfectie cu Herpes simplex - gingivostomatita virala), Ioana...ufffufff SANATATE tuturor!!!

IoanaCt -

bebelusilor nascuti azi!

Am vazut pozici frumoase de Conrad care seamana tot mai mult cu mami lui, Daria - o frumusete, Sara - delicata si frumusica - manechin o face mami si Maimutelul delicios de Matei al Ereenei

Eu azi am fost la sala si am un tonus bun - psihic vorbind ca fizic...completely out of shape...dar lucram si la aspectul asta. In alta ordine de idei mi-am inaugurat azi costumul de gym si geanta Puma ce mi le-am luat ieri si am fost multumita de achizitie...aratos si foarte confortabil!

Despre Ana v-am zis - racita cobza, Stefania iar mi-a trantit o pleasca de kk care sper sa fie in legatura cu dintisorul numarul 6 care acum scoate coltul din gingie...cu tot tacamul - urlat, trezit noaptea, nemancat...sper sa-si revina rapid...

Pupici!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

buna tuturor
Alina sa fi fericita si iubita toata viata.
clopoteilor nascuti azi
multa, multa sanatate tuturor clopoteilor bolnaviorisa va faceti bine repede sa va faceti fericite mamicileofffffffff tare multi clopotei bolnaviori.
Ellenutatinem pumnii sa iasa bine analizele

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ginnette ms , stiu ca supozitorul de Novolcamin e mai bun decat Paracetamolul, am si Paracetamol si Nurofen. Acum doarme, i-am facut cateva poze Ioanei.
stoisor, NataliaS, remiclea multumesc.

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Aici sunt pozele.

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

uff .. eva a facut iar febra 38,7 .. i-a facut soacra-mea impachetari si sosete si i-a scazut la 38,1 .. e clar ca trebuie dat antibiotic. astept rezultatele de maine si apoi sa merg la doctor sa mi le citeasca sa vedem ce sa-i dau ..

sunt asa suparata ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Of, ellenuta,
nu-i a buna iarasi febra? Probabil o sa fie totusi caz de antibiotice si apoi va faceti voi bine!

Alina023,
asa micuta si atatea a patimit Anita! Poate si eu in locul tau as face scandal la spitalul privat! Ce ii mai deosebeste de unul de stat (si acolo ar trebui sa fie totul in ordine) daca nu doar preturile cand se comporta asa?

Gatta,
numai ce am intrebat ieri de tine si uite ai aparut! Sara e o finuta, nu iti fa probleme ca e mica si slabuta!

Sa intreb oare si eu de CREATA????? CHIAR TE-AI SUPARAT PE NOI? Ne e dor de Mariuca! Sincer! Atata s-au schimbat clopotei in ultimul timp sunt curioasa sa o vad pe Creata2? Poate are deja par cret?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Noi azi am fost la grupa de "taratoare" unde Benji a mers in patru labe dar in march arriere! Si ne-au invadat vreo 6 mamici cu bebei mici, mici, mici: de 3luni! Incredibil ca si ai nostri au fost acum juma de an asa: mici, cu glascioare asa subtiri. M-au emotionat!
Am dormit alaturi de Benjamin 2 ore si ceva la pranz si acuma atacam legumele: ieri nu le-a vrut, azi am mai plusat, la varianta de ieri am adaugat ceva avocado si putin unt. Daca nu le papa o sa ....nu stiu ce! Tineti-ne pumnii!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Alina (Ioanact) LA MULTI ANI FERICITI !! alaturi de familie si cei dragi tie.

Ma bucur ca a mers "tratamentul babesc" pe care ti l-am spus ieri si ca te simti mai bine azi.

Alinush-de plus... imi pare rau sa aud cate ai patimit cu Anita din cauza usor incompetente.
Eu le-as da frate in fiecare an teste practice si scrise... despre corectele metode in a trata un pacient.Cat si despre cum sa te porti, omeneste cu un pacient.
Ma rog...eu cred ca personal intram in parul madamei- asistente.

Ellenuta... bine ca ai reusit sa ajungi la doctor si sa faci toate analizele. Speram sa iasa totul bine, si sa nu mai sufere Eva cea dulce .

Angi, Grati...sper ca Pupicu si Duducu sa nu fie bolnaviori si sa nu mai faca febra.Pup dulce.

Mitsule.... desi rar pe-aici.. te inteleg perfect. Daca eram in Bucuresti, ma ofeream eu bona lui Conrad.Sper din suflet sa rezolvi cat mai repede cu camera, ca sa-l ai pe frumusel langa tine.

Simona... pup o Sara mica si frumoasa. Sper sa fi terminat cu problemutele si sa va mearga numai bine de-acum.

Cati!!!! unde esti scumpa??? E ok daca te sun zilele astea? Mai o gluma, mai ceva...poate mai scade din depresie.

Fetele...ce stiti de Irinouka??? E doar... faptul ca e busy ... si nu are timp de net sau....???

Si toate celelalte fete care nu au mai dat pe-aici de ceva timp.

Bine si eu sunt rara avis...dar tot mai bag cate-o aripa si va salut.

In alta ordine de idei, baiatul meu e un smecher si care stie de pe-acum ce-i ala flirt. Toata ziua cand cu o fata, cand cu alta, la cresa.Dragul de el. Ieri... cand l-am adus acasa de la cresa... nu stiu ce-aveam, parca nu vroiam sa ma dezlipesc de el.Asa bucalat si cu ochisorii lui ca 2 margele .Si vesel nevoie mare.

Ne-am jucat de-a Halloween-ul... tot imitam o mumie..si el radea de numa'numa.Ce sa fiu serioasa, ca buseam si eu in ras.
Abia astept maine sa ma dau cu el mare , la munca , la colegii sotului ... si apoi sa mergem la cresa, la party lui.Astronautu; lui mama.

Va pup, merg sa ma pregatesc de munca... iar cand ma intorc, voi sta in bucatarie sa fac ditamai oala de sarmale, pentru sot,la munca.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput