Durerea unei pierderi de sarcina (77)
Raspunsuri - Pagina 5
ingeras70 spune:
sa ne spui,te rog,camy,ce faci cu serviciul,sa te sustinem!delphinas,ti-am trimis 2 mesaje pe mail,cred ca au ajuns.
Delphinas spune:
ingeras am primit...multumesc....am notat.
cat despre regimu ala...sa ma fereasca dumnezeu dar asa ceva nu pot. iti dai seama ca ar tb sa ma mut cu biroul direct pe buda...
si asa fac naveta dupa 830 ml de lichide baute dimineata pe stomacul gol. cu 2l ma......non stop.
oricum multumesc tare mult
poze
Just Me
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas am citit tot ce ati scris si pe undeva m-am regasit si eu. am plans....plang si acum cand ma apuca dorul cel mare...dar imi sterg lacrimile si merg mai departe. am trecut si eu prin faza in care nu puteam sa vad gravidute pe strada sau copii mici. mi-a trecut...acum ma uit din nou cu admiratie la ele si la puiutii mici din carucioare. le zambesc frumos, ma joc cu cei care fac pasi marunti pe langa mamicile lor. in cea mai mare parte cred ca m-am vindecat, dar durerea tot ca ramane acolo in suflet. imi sterg lacrimile si merg mai departe. asta va doresc si voua. sa va ridicati si sa mergeti mai departe. poze Just Me |
....CUVINTE SFINTE....sunt de acord cu tine
Lupta cu kg
vias spune:
..nu stiu ce sa zic...eu cand am plcat am semnat ca ma intorc in 6 luni...adica ca nu stau cei 2 ani...numi ca nu ma asteptam ca sa-mi dea asa repede locul...oricum e naspa ca si daca ma diuc si fac plangere, imi dau inapoi postul...si apoi primesc 3 preavize si ma da afara..ca nu-i deloc greu...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Delphinas spune:
tu lucrezi la stat sau la particular? ca sa stim si noi cum sa te ajutam.
poze
Just Me
monica_dicut spune:
Of draga camy, nu-ti pierde increderea ca soarele va rasari si pe strada ta. Eu sunt convinsa ca va fi bine
La mine toate oportunitatile au aparut cand m-am asteptat mai putin, chiar si sarcina.
Cat despre cei de la tine de la munca, no comment, sunt oameni fara suflet iar dpdv legal ai avea castig de cauza. Nu au voie sa angajeze pe cineva permanent in locul tau ci doar pe termen limitat. Sunt OBLIGATI sa te primesca inapoi pe acelasi post. SCrie si in legea privind protectia maternitatii la locul de munca.
Oricum, sa vezi ce o sa le dai peste nas atunci cand va aparea o oportunitate mult mai buna. Dumnezeu este acolo sus si nu doarme.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
monica_dicut spune:
Delphinas, tu cum stai cu proiectul bebe?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Delphinas spune:
monica eu prestez cu sotul meu. tb sa facem o spermograma sa vedem cum stam cu productia. o sa-i fac si o spermocultura...sa vedem posibile infectii daca sunt.
acum, colac peste pupaza ma pricopsesc si cu o raceala. mai bine zis am luat-o iar in freza de la aerul conditionat si sinusurile ma doare acolo rau de tot. am nasul rece precum gheata. si am o senzatie de raceala permanenta acolo.
eu nu mai pot intelege testele astea de ovulatie. luna trecuta nu mi-a iesit niciun test cu 2 liniute. sambata cum am zis mi-a iesit unul cu 2 liniute. dar nu la fel de intense, dar erau 2. in rest toate cu o singura liniuta. eu nu mai pricep nimic. conform calculatoarelor de ovulatie de pe net, azi ar tb sa am ovulatie. facut azi test...o liniuta.
da nu termin eu si cu astea. nu mai fac sa ma mai stresez. doar am zis ca nu mai fac asa ceva, nu ma mai masor, nu testat, nimic. dar tanti doftora vrea teste de ovulatie luna asta.
tu? cum stai cu planurile?
poze
Just Me
monica_dicut spune:
SA sti ca testele de ovulatie nu sunt prea grozave. Cam dau chix, nu prea sunt relevante. Cred ca mai bine iti masori tb.
POZNICI CU NOI
simonia spune:
da, merg mai departe dar nu stiu spre ce sa ma mai indrept, am 40 de ani, am pierdut o sarcina de 1 an si de atunci nu am mai ramas insarcinata. menstruatia dupa avort era de 10-11 zile, acum de 13-14 zile, si-n aceste conditii nu se poate instala o sarcina. nu stiu ce sa mai fac. in viata mea nu mai conteaza nimic. nu am fost nicidata o optimista dar mi-am spus " nu o sa mi se-ntample tocmai mie" cand ma aflam in fata unei hotarari mai riscante. si totusi mi s-a intamplat.
nu numai ne nastem si murim singuri! toata viata ne-o traim singuri!