Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 17
Amalia spune:
Aoleu, Mirtha colicile au fost problema?
Pupam bebelina mica, sa doarma cuminte la noapte si s-o lase si pe mami sa se odihneasca!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirtha Dia iubita am avut o noapte complet alba ! Abia vad pe unde merg. Ai intuit perfect : scandal in toata regula cu racnete pina mai avea putin si sarea omusorul de causul lui. ![]() Dar am o veste buna : mi-a reparat sotul laptopul iar de maine il pot lua in camera si sper sa reusesc sa raspund si mesajelor din capitolul anterior. O noapte buna sa aveti ! ![]() Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Ank somnic usor!
Macar acum sa te duci la nani ca omul normal, daca aseara ne tinei companie pe aici..
| citat din mesajul lui Ank83 Eu ies ...merg la somn... ca am un pitic afara care ma calareste de cand se trezeste si pana adoarme si o balerina care imi da fara mila in toate organele apropiate ei ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia |
si
39+
Luca Gabriel
anes spune:
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Am laptoooop....am neeeeet...aoleo.... sunt bine nenascuta..Laptopul vechi si modemul Vodafone le-am trimis aseara la Urgente in reanimare, pe perfuzii...am zis ca ma intind pe mijlocul drumului zilele astea fara voi.....asa ca azi am decis ca e momentul sa investesc in relatia noastra fetelor....si mi-am procurat noi "ustensile"...e asa mik laptopul asta de va citesc cu lupa....dar va vaaaaaad....Am vazut ca ati fost cumintele si nu v-ati "descompus" zilele astea ASA CA acum ca m-am intors PUTETI SA REDAM DRUMUL LA NASTERI!!!! |

Esti cevaaa!!!http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
crismargrg spune:
Mirtha nu ne speria prea tare cu noptile albe
, lasa-ne sa mai speram ca vom avea bebei cumintei, necoliciosi. Oricum iti uram o noapte mai linistita
.
Otilia in sfarsit aud si de la tine o veste buna, legata de concediu, ca ne-ai tot socat cu pataniile prin care ai trecut. Asteptam ca de acum incolo sa o tii tot asa.
Amalia se pare ca bebe vrea sa te cunoasca. Mult curaj si te asteptam cu vesti bune. 
crismargrg
39+ Bianca Alexandra
cherieactiv spune:
amalia, mai zi ceva ...cum procede??hai...facem niste sandwich-uri??...pana una alta...
Cherie
34+
Ale(xandru)
Amalia spune:
Alexa ma bucur din suflet ca ti-ai rezolvat problema cu calculatorul!
Te inteleg foarte bine..mie nu mi-a mers in seara asta vreo 2 ore si am inebunit!
..cred ca astia de la RDS au fost de vina...
Cine stie ce cobe mai esti si tu cu urarea .."sa dam drumul la nasteri"![]()

si
39+
Luca Gabriel
crismargrg spune:
Amalia in ce zona stai, nici mie nu mi-a mers netul in seara asta...
crismargrg
39+ Bianca Alexandra
cherieactiv spune:
doamne, ca acuma ma uitai mai bine la bucatrul ala...vai s-amar si cine l-a :conceput:....bleacs...![]()
Cherie
34+
Ale(xandru)
Amalia spune:

Cherie e o idee si cu sandwichurile alea..numai ca-n noaptea asta va las pe voi..ieri noapte le-am facut si servit eu
.
Acum, apropo de mancare, chiar imi pare rau ca am apucat sa mananc de seara..si inca bine
...simt ca-mi tot vine mancarea inapoi..
Ce ma bucur, este ca bebe s-a facut rondul de seara, miscand vioi!
Pupa mama pe el de puiut mic...s-o fi saturat acolo!
| citat din mesajul lui cherieactiv amalia, mai zi ceva ...cum procede??hai...facem niste sandwich-uri??...pana una alta... ![]() Cherie 34+ Ale(xandru) |
si
39+
Luca Gabriel
diamisha spune:
Dandusa, ideea e ca vreau si eu sa fiu stralucitoare, ca mama...si m-am gandit ca se ia...
...o sa fie bine, o sa vezi!!! Si eu cred ca numele Claudiu este un indicator bun...![]()
Ank, Mirtha, este un caz de tripleti...o mamica din Aiud a nascut 3 fetitze si a primit bani pentru un singur copil...a dat statul in judecata, a castigat si primeste si sumele cuvenite retroactiv, adica de la nasterea fetelor...problema este ca nu poti obtine in acest moment bani, in afara de situatia in care dai statul in judecata...nu este prevazuta nicaieri, legal sau oficial, cum ca gemenii, tripletii, etc. ar fi indreptatiti individual la sumele cu care contribuie statul...aveti mai jos un link cu info despre acest caz...
http://www.citynews.ro/Sora-lui-Briscaru-a-castigat-in-procesul-indemnizatiei-pentru-tripleti+21697+3.art
In alta ordine de idei, Eli, inca se asteapta normele de aplicare a legii noi si va fi acolo stipulat exact cum se va incadra fiecare...am vazut-o intr-o zi pe Lavinia Sandru, promotoarea acestei schimbari, explicand cum vede ea aplicarea legii si spunea ca toate femeile care sunt in CIC la data de 1 ian 2009 vor beneficia de prevederile acestei legi...adica, se aplica si daca esti in CIC de 6 luni, 1 an sau 1 an jumatate...important este sa faci dovada unor venituri salariale constante in ultimele 12 luni, respectiv plata darilor catre stat...se iau in considerare si drepturile de autor, daca au fost declarate...practic, trebuie sa mai asteptam putin ca sa vedem negru pe alb cum se va aplica legea...
Oti, ma bucur mult ca ai mai facut rost de niste saptamani de concediu...oricum, cand ti se va face statuia aceea, contribui si eu...esti foarte rezistenta!!!
Diana
37+
Sonia
AMR 3 zile

17.10.2007
Cecilia