Solutie pt curatat covoare

Solutie pt curatat covoare | Autor: Noa

Link direct la acest mesaj

Buna!
As vrea sa-mi spuneti si mie, ce solutie pt covoare ati folosit cu rezultate bune? Pana acum eu n-am curatat covoarele cu nicio solutie, le aspiram si le bateam afara, dar mi-am cumparat de curand un covor bej(mi-a placut prea mult!)si pe-asta n-am cum sa nu-l curat cu ceva, pentru ca orice urma se vede pe el.
Ce ma sfatuiti sa cumpar ca sa-l curat ca lumea si nici sa nu iasa culorile?(are niste flori colorate din loc in loc).
Multumesc!

POZE , www.onetruemedia.com/my_shared?z=2ea770fc03cbe39a34ff7d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ioana, minunea mea...
M-am facut mare!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Eu am covoare albe si maxim la o saptamana trebuie sa le frec, am incercat tot felul de chestii, solutii, sampoane, dar nu ieseau deloc curate covoarele, ramaneau cu pete; singurul produs de care sunt intr-adevar multumita e vanish.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Vanish pt covoare, nu? Si pur si simplu freci covorul cu Vanish si-l lasi asa?Fara sa mai clatesti cu apa?

POZE , www.onetruemedia.com/my_shared?z=2ea770fc03cbe39a34ff7d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ioana, minunea mea...
M-am facut mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Si eu folosesc vanish pt covoare si il diluez intr-un lighean conform instructiunilor (de fapt un pic mai concentrat). frec covorul cu o perie sau burete, nu-l clatesc.

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

si eu tot vanish foloseam.mai este un spray pentru covoare de la sano sau clasica apa cu otet care are rezultate bunicele pentru improspatarea culorilor si apoi iintr-un recipient gol de la solutie pentru geamuri pun apa si balsam de rufe,dau pe covor si frec cu peria.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

"Bio Carpet" folosim acum. Dar mult mai bun am avut de la Amway "sampon pentru covoare si tapiterie".
Bio carpet exista si sub forma de spray, stopesti pe covor si stergi. Sau pui solutie intr-un loghean, agiti cu mana sa faca spune si cu peria uda freci covorul. la sfarsit mai poti aspira inca o data.
Amway-ul lasa culorii foarte frumoase. Costa mai mult dar e mare cantitatea si folosesti mai mult timp.

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

poti incerca cu super 10 de la gnld, este un detergent concentrat si da rezultate foarte bune

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput