Palin versus Obama - a star is born (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Cleomax spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Lasa ca v-am raportat eu lui Marius sa va duca la subsol! Dana editez sa spun ca si la subsol,a se citi zz(asta conform teoriei lui Marius)va putetzi continua discutzia si lumea dc-ista va poate urmari comentariile din ce in ce mai savuroase! |
perfect. in cazul asta eu v-am salutat, distractie placuta.
avmaria spune:
citat din mesajul lui Cleomax daca-mi permiteti, nickul este cleomax, nu ca mi-ar displace cleopatra. faza cu prosti dar multi a adus-o in arena prima data monabella, cea de a carei parte pareti a va afla. am incercat doar sa atrag atentia, dar se pare ca moderatorii au preferat sa taca decat s-o penalizeze. daca eu as fi spus-o prima, primeam avertisment imediat, dar asa, ...eu numesc asta dublu standard. |
Nu, doamna din Franta nu-ti mai permite, too late. Cand te joci cu focul, trebuie sa iei in calcul si posibilitatea ce te mai frigi la dejte. Toate aceste explicatii ca nu eu am fost primul tanti invatatoare nu-mi explica de ce mi-ai pus tu mie in carca tam nesam "prostia", insat m-au lamurit cu tine, te pricepi la demagogie.
Din multele pagini scrise de tine azi mai multe contradictii m-au izbit, dar uite aici medalia de aur :
"cei care-s saraci n-au decat sa munceasca mai mult" (adica in traducere libera sa treaca de la 8 la 16 ore pe zi) "ca sa aiba si ei ce le trebuie".
versus
"unde e responsabilitatea pe care ar trebui s-o aiba parintii aia care nu mai au timp de copiii lor pentru ca ei stau la coada la welfare ? daca se poate, si cu un alt copil in burta?".
Nici tu te mai intreb cum vezi tu cresterea copiilor de catre o nenorocita care lucreaza 14 ore pe zi ca sa nu mai aud cine stie ce ineptie.
Dar sa nu uit medalia de argint :
Sa nu primeasca ajutor aia care nu lucreaza, da' totusi (intr-un acces de marinimie) - sa primeasca cei care chiar nu-si gasesc de lucru.
Imi spui si mie cum poti instaura un asemenea sistem universal, daca nu accepti ca vor exista "scapari" ? Deci pe care-i penalizezi pana la urma?
avmaria spune:
Llaura, scuza-mi off-topicul, da tu l-ai citit pe De Clezio inainte sa vii sa-ti dai cu parerea despre nemeritatul sau premiu Nobel ? Da da, io ma inclin in fata ta , daca nu, inclin sa cred ca tinzi sa iti formezi o opinie destul de usor si superficial ... si baiu' n-ar fi asta ci expunerea ei pe-un forum la rang de adevar indubitabil
Cleomax spune:
luminati-ma va rog doamna avmaria, de cand suntem noi doua la pertu?
daca va desteleniti un pic mesajul care, clar l-ati scris la manie, poate ma deranjez sa va raspund.
desi, daca stau sa ma gandesc bine, nu-mi doresc nici un schimb de impresii cu dumneavoaastra deoarece situatia care ma framanta pe mine nu va priveste asa incat discutia cu domnia voastra s-ar transforma in cearta si nu asta urmaresc.
daca doriti sa participati la alegerile din noiembrie in state, n-aveti decat sa treceti la coada pentru cetatenie.
avmaria spune:
Cleopatra, unu la mana, io-s la pertu cu oricine pe forumul asta. FAptul ca ma abordezi la persoana a 3a, ca dupa aia treci la vouvoiement ca figura de stil nu schimba cu nimic datele problemei. Poti sa ma iei si cu va sarut mainile ca-i tot un drac. Daca nu te simti destul de respectata pe-un forum unde toata lumea-i la pertu, esti libera sa pleci, asa cum ai promis deja (ma rog, de pe post). Da nu conta pe datu meu afara de pe topic, nu te mai obosi, pastreaza-ti energia pt altceva, daca tot ai de gand sa faci pe facatoarea de ordine in continuare.
Llaura spune:
citat din mesajul lui avmaria parerea despre nemeritatul sau premiu Nobel |
Avemarie mama; citeste ce-am scris. N-am spus ca le Clezio nu merita premiul, ci ca parerea lu' nenea de la Nobel despre lit americana denota prostie. Imi mentin opinia.
LeClezio cautai, dar singura biblioteca care are o carte de-a lui (si aia in franceza) e la vreo 300km. Gasii una la Chapters online, o sa ma opresc in drum sa vad daca chiar se exista sau numai mint poporul cu televizorul.
Cleomax spune:
avmaria, esti prea incrancenata, parol. mai incrancenata ar trebui sa fiu eu, pentru ca uite, obama castiga alegerile si o sa ma oftic rau.
edit c-am uitat sa ma semnez: cleopatra