* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_pradatu spune:

SI DREPTATEALUTARE.
AM SI EU 3 ORE LIBERE,ATAT CAT DOARME ALEX SA SCRIU CATE CEVA SI SA CITESC CATE CEVA DIN URMA MACAR IN MARE.
MIHASER-AI DREPATE CU SUPOZITOARELE,SINCER NICI NOI CEI MARI NU LE SUPORTAM,IAR MARE EFECT LA ALEX NU SI-AR FI FACUT CACI IMEDIAT SE PUNEA PE OLITA SI-L ELIMINA.
ORICUM ALEX E MAI BINE DE DUMINICA SEARA NU A MAI FACUT FEBRA ,NU TUSESTE,NU-I CURGE NASUCUL,ARE POFTA DE MANCARE,MA GANDESC CA FEBRA A FACUT-O DIN CAUZA CURENTULUI,CA SAMBATA SEARA I-AM FACUT BAITA,IAR DUMINICA DIMI AM FOST LA KAUFLAND SI BATEA VANTUL CAM TARE.
MICAALSA AL MEU NU SE STERGE SINGUR NICIODATA,DUPA CE A FACUT TREABA MARE SE RIDICA DE PE OLITA SI MA CHEAMA :MAMA STERGE BUCELE,DACA-I ZIC SA SE STEARGA SINGUR IMI ZICE CA: NU POT,CA PUTE URAT CACA.
AIDA-AM VAZUT POZELE CU BRADUT,E SUPERB,ALEX MA BATE LA CAP IN FIECARE ZI SA-I FAC BRADUTUL.ABIA ASTEAPTA SA I-L FAC,DAR MAI ASTEPT CRED CA PE 20 DECEMBRIE O SA-L FAC.ACUM NE PREGATIM PENTRU MOS NECULAI.
MULTI PUPICI LA GHIOCIMEA FRUMOASA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Multumesc fetelor care mi-au admirat bradul, noi suntem foarte incintati de el si de cit de natural arata. Mai lipseste mirosul, asa ca ori o sa cumpar niste ramuri de brad natural, si-o sa le pun la baza bradului, ori o sa cumpar spray cu miros de brad sau odorizant de camera cu acelasi miros. Altminteri n-are farmec.

Polixeni, bine-ai revenit, si vino si cu poze :)
Bradul a avut beculetele gata puse, noi a trebuit sa il impodobim cu restul - beteala, globuri... Eu am o groaza teribila cind e vorba de pus beculetele in brad, pt ca ia o gramada de timp si-apoi te trezesti ca totusi nu le-ai imprastiat uniform. Asa ca pt mine a fost bradul ideal.

alorea16,
noi de Craciun ii vom lua Alexandrei un puzzle (e innebunita sa faca puzzle, deja are unul pe care cred ca-l face si cu ochii-nchisi - am pus un film aici), si ii voi mai lua ceva de desenat si pictat, ca ar sta toata ziulica cu pensula sau creionul in mina. Si i-am luat deja o tabla cit ea de mare, pe care poate scrie cu marker special si apoi sterge. si sa vedem ce idei ne mai vin :)

oana_pradatu,
bine-ai revenit :) incearca sa scrii si tu cu litere mici, ca mie mi-a fost greu sa-ti urmaresc mesajul (pliz, nu te supara )
am ris in hohote cind am citit de Alex care spune ca pute caca :)))))) fii fericita, Alexandra mea nici macar nu vrea sa auda de olita... de cite ori o vad ca se screme si vreau sa o pun pe olita, refuza sa mai faca caca si ajunge sa se constipe ingrozitor. asa ca nu mai insist pt o vreme, ca e clar ca nu-i pregatita.

Irina71,
sotul tau sa se ia da mina cu al meu. ca la fel face - moare de cald si cind eu tremur, si mie-mi zice ca o infofolesc prea tare pe Alexandra. trebuie sa ne bucuram, totusi, ca sotii nostri nu lasa copiii imbracati subtire peste tot! deci faptul ca alternam asa intre imbracat si dezbracat e un lucru bun :)

micaalsa,
vezi ca semnatura ta "Bubulina mishelina" nu duce catre albumul tau, ci catre pagina de start de la Picasa... am vrut sa ma mai uit la poze, dar nu le-am gasit. si sa stii ca mi-au placut unele bijuterii de pe site-ul acela pe care-l administrezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Irina, si Iulia a avut o perioada din asta, nu statea deloc singura si nici nu se juca, trebuia vesnic sa aiba asistenta. Dar vad ca indcet incet acum s-a schimbat, isi gaseste singura sa faca cate ceva. Mi-e drag de ea cand o vad ca da de mancare la papusi, la ursuleti, ii culca leganandu-i ca pe un bebe, ii plimba in carucior si ne pune pe noi sa vorbim in soapta sa nu-i trezim Oricum, trebuie sa-l incurajezi si sa il inveti incetul cu incetul sa se joace singur. Eu dispaream asa cand ea nu-si dadea seama ... si iarasi venea dupa mine, iar mergeam ... si tot asa. Bafta
aida, am modificat la semnatura, sper sa se vada acum pozele. Din pacate apar impreuna cu albumele de jucarii dar mi-am propus cat de curand sa fac conturi separate.
Sa stii ca si la iulia-i plac enorm de mult puzzle-urile. are o rabdare, atat le intoarce si le suceste pana i se potrivesc. recent a primit unul din acela de carton, cum sunt puzzle-urile normale, doar ca avea doar 20 de piese unul. Nici nu m-am gandit ca va putea sa-l faca dar atat mi s-a straduit intr-o zi pana a reusit Si cum zici si tu, coloratul, desenatul pr prim plan Sa nu vezi peretii de la noi din casa. Sper dupa ce ne mutam sa nu ne mai faca asemenea minuni ca o si mananca taica-so, cu fulgi cu tot
Uite, la Iulia astea ii plac iarasi foarte mult, de la www.infantino.com/Puzzles/Puzzles.html" target="_blank">Infantino
Aproape toate le are de aici, si vad ca nu s-a plictisit inca de ele, le tot ia la rand.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

si o in loc de...canapea

N-am reusit sa citesc din urma decat cateva mesaje, intrucat nu am avut niste zile prea fericite. Am dus-o pe Thea o saptamana la munte (cu bona), deoarece am avut o groaza de evenimente cumulate in cateva zile si am preferat sa se bucure de aerul de munte. Pe langa faptul ca noi am stat la pe baricade 24 de ore din 24, pe strada noastra s-au facut si nu stiu ce reparatii (incepute in primavara, catrinuta stie ) si am avut parte de praf mult si de utilaje parcate in fata portii zile in sir, de nu mai stia micuta ce se intampla. Ma rog, de utilaje era fascinata, insa zgomotul ingozitor a scos-o si ne-a scos din minti. Duminica ne-am dus si noi la ea (bona s-a intors la Buc.) si ne propusesem sa ramanem cateva zile toti trei, sa ne plimbam si sa ne linistim un pic. Luni insa am fost in Poiana Brasov si nu a avut chef de nimic, nici de saniuta, nici de mancare, a fost apatica rau (cum rar i se intampla ei!) si nu-si dorea decat sa doarma. Nu a mancat nimic si spre seara am hotarat sa mergem la Spitalul de copii din Brasov, sfatuita fiind de catre toti prietenii nostri, medici in Buc. Drumul spre Bucuresti era o aventura (plecau toti turistii spre casa) asa ca nu ne-am aventurat. La spital a baut un biberon de ceai (primele lichide din ziua respectiva) si a vomat inainte de intrarea in cabinet tot ce baute. Imediat s-a inviorat si a intrat in cabinet cantand "Mos Craciun cu plete...galben". Am iesit din cabinet nervoasa, dupa ce am realizat ca dr. era total pe dinafara, intrucat mi-a recomandat calduros sa-i dau cate o fiola de algocalmin la 6 ore (!!!) dar fara sa stie exact ce are. Intreband-o daca ar putea fi simptomele unei infectii cu Rotavirus, raspunsul ei a fost..."daca asa simtiti dvs, ar putea fi si asta". Toata noaptea am tinut-o pe picioare si i-am picurat cu pipeta apa pe buzite iar marti dimineata am ajuns intr-un suflet la Bucuresti unde am internat-o direct. Noaptea anterioara internarii am "petrecut-o" cu refuz de lichide, febra mare (pt. care i-am dat Novocalmin supozitor si i-am pus comprese reci pe frunte)si somnolenta, plus inca doua reprize de varsaturi. Spre dimineata, chiar inainte de plecarea spre Bucuresti a avut si 3 scaune moi.
Asadar ne-am internat amandoua, imediat i s-au pus perfuzii iar verdictul medicilor, stabilit in urma analizelor a fost unul la care ma asteptam : Gastroenterocolita cu rotavirus.
Prima noapte petrecuta in spital (marti noapte) a fost grea, cu febra mare si scaune moi (in jur de 12!!!), insa de dimineata a fost vioaie si nu a mai facut febra deloc. Nici varsaturi nu au mai fost, ci doar scaunele s-au incapatana sa fie moi si ingrozitor de "parfumate"
Inutil sa va mai spun ca si asa, bolnavioara, tot a facut reguli tuturor celor care intrau in camera noastra,indiferent daca erau medici, zane mov si bleu ( a se citi asistentele imbracate cu halate mov sau bleu) sau infirmierele care ne aduceau papa. Nu s-a dezmintit si i-a topit pe toti. Miercuri seara a inceput sa ceara papa, a ajuns sa aprecieze banana si painica prajita ca fiind delicioase si a baut si putin ceai, iar noaptea a vrut lapte (evident, fara lactoza). Semne bune asadar, mai ales ca febra disparuse iar scaunele se imputinasera.Ieri am ajuns acasa, cu promisiunea ferma ca vom tine regim, nu vom mai dormi cu mami si tati si vom fi cuminti. Nu am respectat decat prima parte. Mi-a spus ca vrea sa ne intoarcem la spital, sa punem perfuzia, numai sa stea lipita de mamiRevin, intrucat trebuie sa fug la intalnire. Ca am ajuns doar un pic la serviciu...

Pup gasca, va multumesc din suflet pentru gandurile bune si...SA [red]TRAIASCA TOTI ANDREII, MARI SI MICI, SANATOSI SI VOIOSI!!![[/red]pup] (de la Thea...rotavirusata, care nu imprastie boala)

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

www.evenimento.ro

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Andreea Georgiana,
Pupici buburuzei, bine ca si-a revenit! Pina sa citesc de ce-o banuiai tu pe Thea, chiar eu ma-ntrebam daca nu e vorba de rotavirus. Am avut asta de vreo 3 ori pina acum, cel mai recent acum o luna. Stomacul meu nu voia sa tina nimic din ce-i dadeam, imediat vomam si aparea diareea. Noroc ca sotul meu s-a dus la farmacie si acolo i s-a sugerat sa mi se dea sa beau Gatorade, nu apa, si sa iau pastile anti-greata (aici ii zice Gravel) la 6 ore. Vreau sa-ti zic ca dupa 2 zile si nopti de varsaturi si diaree, mi-au trebuit numai un pahar de Gatorade si o pastila antigreata, ca sa scap in mai putin de o ora de chinurile enumerate mai devreme. Am baut la Gatorade albastru fara nicio problema, stomacul l-a acceptat fara probleme si m-am rehidratat rapid. In cele 2 zile precedente pierdusem 4 kilograme, atit de multe lichide eliminasem!

Asa ca daca vreodata va loveste rotavirusul, va spun sincer - beti Gatorade care nu vi se va parea gretos precum ceaiul sau apa sau orice alt lichid. La servici am aflat, apoi, ca e destul de comun "tratamentul" asta (Gatorade contine nush'ce saruri) si multi se pun asa pe picioare. Altii beau Cola sau Pepsi fara acid, cica si asa ar ajuta.

Cred ca o luam de par pe doctora de la Brasov...

Mergi la inceput

micaalsa,
nici acum n-ai pus adresa corecta, pt album... poate ca tu vezi pozele tale, cind intri acolo, dar asta numai pt ca tu esti logata acolo cu userul si parola ta, pe cind noi nu avem cum sa ne logam. deci trebuie sa pui adresa si numele de user, atit. adresa trebuie sa arate cumva la modul picasa.google.com/micaalsa (numai un exemplu, dar probabil tu ai alt user name)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

AndreeaG,oooof prin ce trecurati voi cu Thea!Sanatate micutei si sa nu mai ajungeti pe la spital,....mai luati o pauza!!!

La noi a vent mosul Nicolae ieri si ne-a adus-o pe buni din Romania.Deci suntem in familie de acum pentru urmatoarele 6 luni.
La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua numelui astazi!
Poli,sa te bucuri de Niki al tau toata viata si il pupam zgomotos si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut fetele!

Noi venim de la cumparaturi! Ne-a terminat Cristi...a avut azi o energie de picaram lati si io si sotu`...Norocul meu ca Eli e o bomboana de copil!

Nick si toti cei care se sarbatoresc astazi!

Va pupacesc! O sa incerc sa revin ca acum sunt varza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

La multi ani!! tuturor care poarta numele Nicolae, Nicoleta.

aida, mersi de lamuriri, sper acum, intr-un final sa fie bine si sa mearga link-ul. Trebuie retinut pentru ce e bun Gatorade-ul , interesant oricum.
Andreea, imi pare rau ca ati trecut prin experienta spitalului si mai ales a gastroenterocolitei. Doamne, urata mai e. Iulia, acum de exemplu, a ramas foarte sensibila la stomacel, dupa ce facuse acum un an si ea o frumusete de enterocolita si am fost bineinteles si noi in spital. Daca mananca ceva ce nu-i cade ei bine sau e mai "laxativa", urgent face diaree. Si foarte greu reusesc sa o pun pe picioare. Mi-a si zis atunci doctorul ca o sa ramana sensibila si sa am grija ce mananca .

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE NICOLAE SI NICOLETA!!!SA AVETI PARTE DE MULTA SANATATE SI BUCURII!!!

VA MULTUMESC FETELOR PT URARI!!!
Noi acum ne pregatim sa ne primim oaspetii.Abia am terminat cu gatitul...as vrea sa fac si foto si atunci o sa le pun toate pe net si o sa va dau linkul.
Va pup si va multumesc inca o data pt urari si ganduri bune!!

Mergi la inceput