Nu pot sa cred...

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Adriuta,ai intrebat la pagina 12 daca cineva s-a oferit sa o gazduiasca pe Laura daca in sfarsit gaseste curajul sa plece.Ei bine,eu m-am oferit.Nu traiesc decat cu chirie intr-un apartament cu 2 camere dar ,daca in sfarsit isi ia inima in dinti si pleaca din infernul ala,eu o primesc cu tot cu copil indiferent de ce va zice sotul meu si jur ca ne vom descurca noi .Sa ia cateva haine de schimb,biberoane si ce-i trebuie pentru micuta strictul necesar ca restul facem noi rost.
Hai Laura!Eu am plecat la 2 noaptea cu ce aveam pe mine si cu fie-mea in pulover si ciorapi,pe un frig naprasnic si am razbit.Tu ce mai astepti?
Stiu ca nu locuiesc in Timisoara sau pe aproape dar,cu banutii pe care-i ai , iti cumperi un bilet de tren , eu te astept la gara(stau la 5 minute distante) si te iau ACASA.
Dobitocul acela nu merita nici macar un minut din viata ta si a fetitei tale.
Sora mea are o fetita de 2 ani jumate deci hainute gasesc la ea o gramada.Patut tot la ea gasesc si de restul ne-om descurca noi(adica eu).

.............................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns classique spune:

citesc de la inceput acest subiect , dar mi s-a parut nepotrivita inbterventia mea, tinand cont ca-s noua pe aici...
sper insa ca lipsa vestilor de la lala_20 sa nu insemne decat faptul ca la parintii ei nu are acces la internet.
curaj, lala, sper sa ne dai vesti bune in curand!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Adriuta,ai intrebat la pagina 12 daca cineva s-a oferit sa o gazduiasca pe Laura daca in sfarsit gaseste curajul sa plece.Ei bine,eu m-am oferit.Nu traiesc decat cu chirie intr-un apartament cu 2 camere dar ,daca in sfarsit isi ia inima in dinti si pleaca din infernul ala,eu o primesc cu tot cu copil indiferent de ce va zice sotul meu si jur ca ne vom descurca noi .Sa ia cateva haine de schimb,biberoane si ce-i trebuie pentru micuta strictul necesar ca restul facem noi rost.
Hai Laura!Eu am plecat la 2 noaptea cu ce aveam pe mine si cu fie-mea in pulover si ciorapi,pe un frig naprasnic si am razbit.Tu ce mai astepti?
Stiu ca nu locuiesc in Timisoara sau pe aproape dar,cu banutii pe care-i ai , iti cumperi un bilet de tren , eu te astept la gara(stau la 5 minute distante) si te iau ACASA.
Dobitocul acela nu merita nici macar un minut din viata ta si a fetitei tale.
Sora mea are o fetita de 2 ani jumate deci hainute gasesc la ea o gramada.Patut tot la ea gasesc si de restul ne-om descurca noi(adica eu).

laura, toate bune si frumoase, dar la posmagi te-ai gandit?

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

laura, toate bune si frumoase, dar la posmagi te-ai gandit?

Pitzinuca,eu sper sa nu fioe si Lala precum omul cu pricina,macar pentru copilita aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

noideea, mesajul asta parca e scris pentru tine, nu de tine!
teoria ca teoria, practica ne omoara

Citat:
citat din mesajul lui noideea

lala, m-am perpelit azi. M-am perpelit cu sufletul la gura sa pleci. Am facut luna casa, de stress... eu fac curat la stress... pleaca odata din casa aia, si nu te mai uita inapoi. Toata ziua am stat ingrijorata si numai in gandurile mele ai fost, parca ai fi devenit problema mea. O iau personal. Daca ai fi fata mea as zbura pana la tine sa te scot din iadul ala.

Tu nu meriti fata draga asha o viata. Te-au facut mare parintii tai sa-si bata nemernicul ala joc de tine sa te faca din om neom? Fir-ar mama lui a naibii. Pai o viata ai fata mea, decat sa ti-o distruga el, sa fi la bunul lui plac, ce bun, raul lui plac.... doamne, lala, pleaca odata de acolo. Daca eu sunt asha stresata, imi inchipui ce-i in sufletul tau de copil cu copil. Ma gandesc ca am si eu o floare si daca, doamne fereste, o trece prin ce treci tu acum, mi-ar arde inima pe loc.

Daca pleci, nu te mai intoarce acolo, e un nenorocit, nu merita, nu va merita. Nu sunteti obiectele lui sa faca ce vrea el cu voi. Tu esti tu, si fata e a ta. Apara-ti fata de o viata cruda. Si da, du-te la un asistent social (asitenta sociala nu-ti ia copilul ci tine situatia sub observatie, putand sa te ajute sa nu fi singura in razboiul asta) care sa va ajute sa treceti cu bine de tot calvarul asta. Crede-ma ca am retrait azi toata gama de stari pe care le-am trait si eu candva si starea aia de teroare si de amorteala, de scenarii, de ganduri si de frustrare care te macina pana in adancul sufletului tau si te zdruncina. Descotoroseste-te odata de cancerul asta care este sotul tau, scutura-te odata de el.

Lala, nici nu stiu daca sa sper ca esti bine, in siguranta...

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

maru, stiu ca-mi vrei binele si-ti multumesc pentru asta, dar am rugamintea sa nu te bagi in probleme care nu te privesc sau in care nu esti invitata sa-ti dai cu parerea. Daca vreodata voi avea placerea sa mai stam de vorba despre mine si despre situatia mea, am sa mai deschid un nou "tanar si nelinistit", "miraje 100" si alte cele. Pana atunci te rog eu mult sa pastrezi comentariile pentru lala_20. Ea este cea care are nevoie de ele.

Asa si in caz ca te consoleaza cu ceva, eu si familia mea suntem foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

of, comentariul meu nu s-a vrut nici sarcastic, nici ironic, ci doar am vrut sa iti atrag intr-un fel atentia asupra celor scrise de tine...
am incetat de mult sa cred ca ai sa faci ceva si pentru tine, dar am inceput sa apreciez faptul ca dai sfaturi (si iar nu sunt ironica) pentru ca doar traind o situatie poti vorbi din experienta si nu din ...carti. De asta nu am scris nimic pana acum cand ai dat sfaturi, dar mesajul citat de mine e f profund si pare oarecum a strigat de ajutor
oricum
ma bucur ca e liniste in familia ta, fetita ta merita orice pe lumea asta

Citat:
citat din mesajul lui noideea

maru, stiu ca-mi vrei binele si-ti multumesc pentru asta, dar am rugamintea sa nu te bagi in probleme care nu te privesc sau in care nu esti invitata sa-ti dai cu parerea. Daca vreodata voi avea placerea sa mai stam de vorba despre mine si despre situatia mea, am sa mai deschid un nou "tanar si nelinistit", "miraje 100" si alte cele. Pana atunci te rog eu mult sa pastrezi comentariile pentru lala_20. Ea este cea care are nevoie de ele.

Asa si in caz ca te consoleaza cu ceva, eu si familia mea suntem foarte bine.

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Draga mea prietena lala20 sper ca ti-a ajutat Dumnezeu si ai plecat asa cum ai zis acum 4 zile , Dumnezeu sa-ti ajute si sa te aibe in paza pe tine si comoara ta Bianca , ne rugam pentru voi ,va suntem alaturi va pupam

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

lala_20, indiferent de alegerea facuta, noi suntem aici.
Ar fi frumos sa vi pe forum sa ne spui ca ai plecat.

Oricum ar fi, in special daca ai ramas sa nu te opresti din scris, sa ne spui ce se petrece cu tine. Noi suntem aici sa te ajutam , asa cum stim noi si cum putem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Lala, iubita, da un semn sa stim ce faci! Indiferent de ce decizie ai luat, iti suntem in continuare alaturi.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput