Sezatoarea canadiana (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

dragaica,foarte trist...
daca crezi ca noi putem ajuta cu ceva si eu raspund prezent.saracuta copila de 9 ani

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dragaica, da' sa ne spui daca putem ajuta cu ceva.

Numai cand ma gandesc ca a ramas singura cu un copil de varsta lui Victor, ma apuca tremuratul.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dragaica, trist! Nici nu vreau sa ma gindesc la sotia lui, dar mai ales la fetita. Numai ele stiu ce e in sufletul lor! Condoleante si daca e nevoie de ceva, sint si eu printre doritorii de a ajuta cumva...

Lorelaim, iar eu visez cu ochii deschisi citind cele scride de tine... in speranta ca voi ajunge si eu vreodata sa vizitez asemenea minunatii. Am luat inca o data pozele pe indelete, superbe! M-am mirat citind despre oamenii de acolo, sora lui Octav, care e mai rece asa si care a locuit multi ani in Anglia, fiind casatorita cu un englez, imi spunea ca sint reci. Probabil ca, asa cum este peste tot, cu exceptiile de rigoare, ce dai aia primesti.. O sa citesc si articolele puse de tine... In timp ce citeam mesajul tau, nu m-am putut abtine sa nu transfer situatia de acolo aici, unde locuim... Dar trebuie sa citesc articolele, ca poate inteleg mai bine problema respectiva... oricum, interesant subiect si de actualitate: ce categorie sociala este cea mai lovita de recesiunea economica prin care trecem fiind supusa marginalizarii, excluderii sociale si cum pot fi ajutati concret (nu cu bani, ca astia nu sint) acesti oameni sa iasa cu bine din criza... Cind spune "english white underclass" se refera la cei care lucreaza legal sau ilegal!?!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Lorelaim, welcome back! Ti-am simtit lipsa. Ma bucur ca v-ati simtit asa de bine in UK. Ti-am admirat pozele si am vazut ce mare s-a facut Gabisor! Arata ca un copil de 5 ani cel putin!

Dragaica, poate totusi putem sa ajutam cu ceva familia cu pierderea tatalui. Da-ne de veste.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Haideti la noul capitol 113.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput