Mamici in germania (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna
astazi am fost la masuratori,la care am transpiratdoi oameni tinand un bebe sa se uite in urechea luisi abia abia am reusit,a zis ca nu a mai intalnit asa cevaputernica lui mama
datele mele
nume real Teodora Carla Piatra Neamt 02.08.1978 mamica de
Roberto Alexandru Lupeni 28.06.1999
Angelik Melany Calw 28.10.2007

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Claudia74, formezi pur si simplu 010020 sau trebuie sa te abonezi undeva mai intai?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Claudia, multumesc ca ai intrebat de noi, am scris un mesaj pe pagina a 5-a cu datele noastre!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
ma si pe mine ma ia cu ameteli si tremurici de maini daca nu manc ...

Mai, nu te juca! Asa am cazut eu o data din picioare ca nu mancasem de vreo 7 ore, si am ajuns la doctor cu glicemia 50 (valori normale: 60-80, pe la 120 deja e diabet zaharat).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

buna seara dragelor,

daupa o sedinta de smotru am bagat si eu un ochi la voi, sa vad ce mai faceti. vad ca faceti bine, ma bucur.

ricea, deci ati iesit bine la U, chiar daca v-ati luptat cu controlul in urechi?

ceska, noi de prima aniversare, anul asta in august, am invitat bunicii - toti 4 (ai mei de la bucuresti si ai lui de la stuttgart), nasii de botez si cumnata cu copiii (4) si ne-am distrat in familie.
ea oricum a dormit bine la pranz ca s-a plimbat cu bunicii si a mancat cu multa pofta diversele torturi existente, nu stiu daca a inteles ca e ceva special pentru ea, dar s-a bucurat mult de hartia de impachetat toata ziua s-a jucat cu ea .

noi azi am fost la mall, blautal center, cum se numeste asta al nostru. ne-am intalnit cu fetele de la krabbelgruppe, ca in vacanta e inchis la kirche si ne tot cautam locatii. cu vremea asta nu prea sunt multe variante. dupa ce am alergat dupa iris 2 ore jumate la locul dd joaca duín mall am mers sa mancam. moama, fetelor, am mancat cu 11 euroi la un all you can eat running sushi (un fast food cu o banda rulanta cu muuuulte portii mici de sushi si mancare chinezeasca) de nu mai puteam. si pe iris nu mi-au pus-o pe nota de plata, desi a mancat si ea de a spart. cred ca mai mergem acolo, ca raportul calitate/ pret e doborator

v-am pupat, cal al meu sot vrea si el la forumul lui

pe maine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777
Voi cum ati aniversat primul anisor al puiului?

Facut petreecere mare ( adica invitat toti cei 8 prieteni pe care ii avem aici) - de fapt K&K - am facut vreo 4 torturi ( o negresa decupata in cifra 1 si 3 torturi DR. Oetker, ca sa fiu sigura ca imi iese ceva bun) + sampanie, cafea si sucuri. Nasa a rupt turta si fata a ales cele 3 obiecte de pe tavita. S-a stat de vorba, s-a ras de gagalicea mea care mergea de-a busilea, s-au desfacut cadourile. Printre ele era si un Wagen de-ala de la Chicco. A inceput sa mearga mandra mea domnisoara tinandu-se de el si pana seara a invatat sa mearga in 2 picioare. De atunci a fost bipeda :D (dar jucaria aia n-a mai atras-o deloc!)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Claudia74, formezi pur si simplu 010020 sau trebuie sa te abonezi undeva mai intai?

E vorba de abonamentul la T-Com, si serviciul www.billiger-telefonieren.de/festnetz/schnellrechner/" target="_blank">Call-by-call. Se schimba prefixul la fiecare ora. Cand mi-e lene sa dau drumul la calculator sa caut prefixul cel mai ieftin, formez simplu 01056.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Fetelor, cred ca imi iau la revedere de la voi pt 2 saptamani . Maine vin ai mei parinti + matusa si am multe locuri de vizitat pe lista. Nu stiu daca mai am timp de forumeala ...

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

iulia au iesit toate bune

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Mai fetelor se vede ca vine week-end-ul, v-ati lenevit.

Azi e si Hallowen-ul, sa nu uit sa cumpar cateva dulciuri ca-mi amintesc ca anul trecut ne-am trezit la usa cu o fetita mascata si cu un saculet in mana si noroc ca am mai gasit un Mars in frigider . Anul asta mai bine sa fiu pregatita...

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput