Ciudat! Si nu inteleg......

Ciudat! Si nu inteleg...... | Autor: loredana2580

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Am si eu niste nelamuriri:
1)-In urma divortului socrilor, socrul vrea jumatate din valoarea apartamentului.Apartamentul o sa treaca pe numele copilului socrilor iar socra va ramane cu noi in apartament.Am fost la notar si printre altele ne-a cerut sa facem o cerere catre asociatia de proprietari a blocului din care sa reiasa ca nu au restante la intretinere.Problema este ca administratorul nu vrea sa-i dea scris soacrei ptr. ca spune ca daca se vinde apartamentul soacra trebuie sa plateasca intretinerea in avans pe trei luni.In conditiile in care soacra ramane in apartament , nu pleca.Exista undeva aceasta lege?prin care daca vinzi un imobil trebuie sa achiti in avans intretinerea?Daca soacra nu ne vindea noua si vindea altcuiva sau se facea partajul si ar fi fost vandut oricui, este obligata sa plateasca celor care cumpara, intretinerea in avans?
2)A doua problema:Sora mea a nascut nefiind casatorita.Tatal copilului cred ca s-a speriat sau nu stiu ce s-a intamplat cu el si a dat bir cu fugitii.El nevenind sa recunoasca copilul a fost doar ea si l-a declarat.Dupa o saptamana a reaparut.Intrebare:daca el nu a venit la timp sa-l recunoasca acum ce se poate face? ptr. ca i-a venit mintea la cap si acum ar vrea sa-l recunoasca dar nu stim daca se mai poate face ceva sau cum se poate proceda.
Multumesc,
O zi buna.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Exista topic dedicat. Te rog sa plasezi la locul potrivit intrebarile.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput