Nu mai pot cu 50 %!
Raspunsuri - Pagina 7
Llaura spune:
Avemärie: eu zic sa incerci un pic predatul, sa vezi ce usor e.
Drept e ca nu prea merge sa vii la 9, pana la 9:30 iti mai pilesti o unghie, mai scrii o linie de cod, mai daydream la Obama , dupa aia mergi in pauza de pranz, mai conversezi cu colega pe tema proiectului in derulare + ce pantofi misto si-a luat on sale, dupa aia iei pauza de cafea si la sfarsitul zilei repeti programul de dimineata.
In fata clasei e putin altfel: imposibil sa intarzii, nici macar 1 min; apoi tb sa tii sub control cu empatie, charm, umor (peste logica si informatia propriu-zisa) 40x2=80 de ochi. Care ochi pot fi destul de inventivi cateodata, imi amintesc ce ora de practica pedagogica am facut eu la sf sava cand absolut toti elevii din clasa purtau ochelari negri; sau saraca profa de engleza din liceu, venea si ne gasea pe toti 37 mancand de la caz la caz ori gogosi pline de zahar pudra ori pufuleti, oricum toti acelasi lucru; sau un angry guy care-ti tranteste usa pt ca viata e nedreapta.
E mult mai usor sa privesti patru ore in monitor decat sa predai fie si jumatate de ora. Parerea mea
beshter spune:
Dragi doamne si ...doamne (sau o fi fost si vreun domn dar n-am bagat de seama),
Va multumesc pentru raspunsuri. Simt ca mai am cateva chestii de clarificat:
1. Si eu consider ca merit marirea de salariu, ba chiar o marire de 500%. Dar n-o vreau. Pentru toate motivele pe care le-au enumerat doamnele profesoare, consider ca merit cu mult mai mult de cateva 'meleoane'. Tocmai de-aia nu le vreau.
2. S-a pomenit de un oarecare sentiment de vinovatie sau resemnare. Nici pomeneala. Se numeste sila. Sau greata - daca preferati varianta sartriana. Iar ea nu are legatura cu studentii sau cu meseria mea, ci cu toata situatia in care ne-am trezit varati si in care toata lumea reactioneaza atat de previzibil si venal.
Sa ne auzim cu bine!
valentinag spune:
Mihaelka,stai linistita ca nici n-o s-o primesti!Si oricum nu era de 50%,ca tu la anu' trebuia oricum sa primesti o marire de vreo 24% in 3 transe!
Si asa cum spunea o minte luminata,redactor la nu;s ce ziar financiar,noi oricum nu producem nimic,ce atatea mariri salariale!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea