Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 84
Raspunsuri - Pagina 20
simona2 spune:
Cosi...am auzit ca T pleaca din tara pe 27 la un congres, insa nu stiu pt cat timp. Mai bine suni si intrebi decat sa te stimulezi degeaba.
Intre timp...desi am spus ca nu voi face pasul asta...incep si eu inseminari cu el (prietenii stiu de ce
)...deja am inceput stimulari cu gonal si estimez sa fac prima IA cu T (a 8-a in total) peste 8-9 zile.
Pupici'tutu'ror

rocsy2007 spune:
salutare tutunici!
fetelor sa vedeti daca reuseste sarah la gift ce ne ingramadim toate.
sarah tin pumnii.
sarrah spune:
multumesc dragutelor ca va ganditi la mine !
nu pot sa adorm...cred ca de emotii !

tuturor !
sa aveti o saptamana minunata !
kristinuta13 spune:
Buna tutunicilor
Va citesc de mult timp...dar de scris am scris doar la celalat subiect,cel cu endometrioza.
Sunt si eu o optimista aspiranta la un BB si o tutunica totodata
Am sa va spun si voua pe scurt povestea mea,pt ca vreau sa va cer un sfat.
Am 30 ani,in 2007 am fost diagnosticata cu endometrioza pe ambele ovare(BB-ul nu mai venea...si dureri ffff mari la CM),in iunie 2008 mi-am luat inima in dinti si am facut o laparo cu dr Tutunaru,unde a curatat toate focarele de endo,dar din pacate una din trompe a fost mai afectata si a ramas impermeabila,au urmat 3 luni de Diphereline,iar pe 25 oct a aparul primul CM(fara pic de durere!!!!! dupa ani de chin).Im z11 am inceput prima luna de monitorizari fara stimulari si sambata a fost ultima zi la dr ca am ovulat atunci.
Asa....acum vine rugamintea mea la voi...incepand de luni mi-a zis timp de 10 zile seara sa pun acolo jos
un ovul sau cam asa ceva,parca "utrogestan" dar nu bag mana in foc,ceva de sustinere a sarcinii in caz ca se prinde ceva.
Va rog,daca a mai trecut cineva prin asta sa ma lumineze si pe mine daca asta e medicamentul sigur ca tare mi-e frica sa nu fac vreo prostie si sa iau altceva aiurea..
...si sa stric tot ce am cladit pana acum
Poop fetele frumoase si va doresc la toate BBi frumosi si sanatosi!!!!!
lalitica2000 spune:
sarrah bafta multa azi la GIFT. iti tinem pumnii sa reusesti!!!
kristinuta, da, ai inteles bine. este vorba de utrogestan si trebuie sa-ti introduci cate 2 ovule pe seara timp de 10 zile. iti doresc sa iasa cu ochisori si sa ne aduci vesti bune.
ana, te asteptam cu valoarea de la testul de sange!
fetelor, sa vaem parte de o saptamana furmoasa, senina si plina de vesti bune!
cosicel spune:
Buna dimineata!
Sarrah - si aseara si azi diminteata m-am tot gandit la tine! Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori! Iti tin pumnii!
Anaconda - 

! Astept rezultatul pozitiv si un bhcg mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Scuze ca nu mai intru pe aici des, dar din pacate am o perioada f incarcata!
aris26 spune:
neatza
ce mai fac fetele?
am intrat si eu sa va salut...sa va intreb de sanatate si sa va spun ca ashtept multe veshti bune de la voi.
va
pe toate toate si va tzin pumnii
kris - da, utrogestan trebuie sa iei, doua ovule seara,timp de 10 zile, le introduci cat mai adanc in vagin. multa bafta!
20+
simona2 spune:
Kristinuta...cred ca ai retinut bine...utrogestanul (progesteron) e un medicament pt mentinerea sarcinii (majoritatea medicilor il recomanda dupa IA)...inteleg ca tie ti l-a dat chiar daca nu ai facut inseminare..poate considera ca sunt sanse mari sa ramai pt ca ai facut laparo si nu vrea sa risti un avort spontan.
Utrogestanul practic suplineste lipsa de progesteron si se ia de obicei pana la definitivarea placentei (sfarsitul primului trimestru de sarcina).
Bine..nu trebuie sa asculti neaparat ce debitez eu...mai bine intreaba medicul si asigura-te ca faci ceea ce trebuie...
Bafta!
kristinuta13 spune:
simona2,aris26,lalitica2000,multumesc mult pt raspunsuri,asa am sa fac
si poate dau o veste buna!
De dimineata stau cu ochii pe PC sa vad raspunsul...multumesc inca o data