gradina zoologica din bucuresti

gradina zoologica din bucuresti | Autor: monalac

Link direct la acest mesaj

sapt asta ajung in bucuresti si as vrea sa duc copilul cel mare la zoo.aveti idee,mai e functionabila?JOI E DESCHIS?
si mai ales,cum se ajunge acolo?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Dupa cate stiu eu, se pare ca n-a fost inchisa prea mult timp....
De ajuns acolo, o poti face cu masina 301 de la Piata Romana; iar program de vizionare L-D 8-20 (vara) si 9-17 (iarna).
Am gasit numerele astea de telefon: 021.230.45.10 si 021.230.29.51. Incearca sa suni si vezi ce ti se raspunde.
Sper sa te fi ajutat intr-o oarecare masura!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Gradina Zoologica (sau zoua cum ii spune fimea) e deschisa si s-a facut mai frumoasa. Leii, tigrii si celelate feline au acum spatiu mai mare si cu un pas mai aproape de habitatul lor natural. Cum vrei sa ajungi, cu autobuzul sau cu autoturismul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multumesc pt raspunsuri,fetelor.

PUMPKIN,ajung cu autoturismul,iar destinatia initiala e spitalul pantelimon.de aici cum ajung in baneasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu stiu bucata Pantelimon - Stefan cel Mare, dar cred ca e pe la Bucur Obor.
De acolo Stefan cel Mare - Calea Dorobantilor - Piata Aviatorilor - Arcul de Triumf - Piata Presei Libere - Baneasa - DN1 - dupa al doilea pasaj dreapta spre Gradina Zoologica.

De fapt ar mai fi varianta Sos Stefan cel Mare - Calea Floreasca - Aviatiei - pasaj Baneasa - aeroportul Baneasa si de acolo pe DN1 la fel.

E destul de aglomerat pe orinde ai lua-o , iti ia ceva vreme sa ajungi pina acolo. Daca are altcineva vreo ruta mai directa...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

A doua varianta data de Gabitzam e mai buna. De la Pantelimon mergi drept pana la Piata Iancului si dreapta pe Stefan cel Mare

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

De la Spitalul Pantelimon trebuie sa te intorci spre oras, faci apoi dreapta pe Fundeni(la primul semafor mare) si mergi pana dai in Colentina, stanga pe Colentina si dupa vre-o doua statii dreapta la Doamna Ghica si de acolo drept ,pe soseaua Petricani... pana in Pipera si stanga la Elev Stefanescu. De acolo tot drept pana la zoo, sper ca acolo sunt indicatoare. (e pe o strada la dreapta iar pe partea stanga e o parcare).
Edit : sorry, cred ca raspunsul meu a ajuns cam tarziu...azi e deja JOI. Sper ca ati ajuns cu bine, sa ne scrii daca v-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Pumpkin, nu pe la Pipera... e omor in zona asta si centura e moarta si strazile adiacente. Noi intram prin zona aia in oras si stam si 2 ore in trafic, e blocat tot in Pipera. Cel mai bine e pe Piata Presei-Baneasa-DN1, stau mai mult in trafic pe marile bulevarde, dar macar scapa mai repede la ieseire. Si nu e semnalizata ZOO. Prosti sunt managerii, sau au ramas comunisti... Nu e semnalata deloc. Oricum, dupa ce faceti dreapta treceti de intrarea la Metro, apoi de cea spre Carrefour, apoi de parcul Privighetorilor si printr-o mica padurice. Este o statie 301 si la dreapta pe colt o ditamai fundatia(unde a fost un restaurant). Aia e strada si mai intrebati.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am fost la gradina zoologica,a fost f aglomerat drumul,plus ca nu e niciun indicator in zona si am gresit drumul de vreo 3 ori,asa ca ne am tot invartit vreo juma de ora.intr un final am ajuns.cris a fost f impresionat de tot ce a vazut acolo,mai ales ca ii plac f tare animalele.pt mine a fost mai greu,ca l am carat pe bebe vreo 2 ore in brate,dar asta e.am ajuns f obositi acasa,dar fericiti pt ca ii facusem baiatului cel mare o bucurie.data viitoare cand voi mai merge la control la bucuresti,i am promis ca l duc la muzeul antipa.acolo ati fost,e interesant?

Mergi la inceput