Gravidutze si mamici de Cluj - 96
Raspunsuri - Pagina 15
mami_alexia spune:
Ioana, referitor la lege, da, aprobase Senatul parca sa primeasca si studentele mamici indemnizatie de 600 lei. Dar parca trebuia votata si de deputati si nu mai stiu daca s-a intamplat asta.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Ioana13 spune:
Hai tu Anca, macar putina lamiie![]()
P s-a trezit la 6 azi
sintem nauci de somn toti prin casa... el care se trezea la 8-8 jumate, (tit la 9 se trezea dupa ora veche)
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
NEATZA
Da tu Adriana draga dar pana acuma nu mi facea asa ,pana la 10 era adormita ,,,sa vedem ce o fi in seara asta
iar pizza vegetariana este pt o alta mamica DIANA si Noa
tati nostru nu cred ca o sa poata veni :(
ANCA hai ca iara incep ,pizza nu ingrasa ,nu ti mai face griji ,e facuta la cuptor , aluatul e si f subtire ,te poti abtzine sa nu papi ?
eu as muri sa tzin o cura de slabire fara sa nu mananc
ce vreau
IOANA poate resuseti sa dormi si tu putzin la primul somnic al ul Patrik ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Gabriela77 spune:
Alex, asta mi se pare chiar culmea sa nu aiba geam la camera unde dorm copiii, eu marturisesc ca sunt maniaca cu aerisitul. Iti inteleg decizia, si pana la urma vei gasi o solutie pt mamaruta. Important e sa fii impacata si multumita. Si eu atata voi cauta si schimba daca e cazul, pana gasesc ceva multumitor. Deocamdata m-am oprit la Tandarica. Dar sa vadem cum va fi. Apropos, vezi ca nu exista cresa Tandarica, ci doar gradinita ,la care insa primesc si copii de la 2 ani, chiar 1 an jumate cred. Teddy Bear e in GHeorgheni, nou deschisa, o parte din personalul plecat de la Happy Kids. Nu am vizitat-o ca nu e in zona noastra de interes.
Adriana,
multumim ca te ocupi tu de listuta cu papa, uite si comanda noastra Pizza Rustica mare si ketchup iute.
Elenuta, numirea ta ca fotgraf-sef era doar o gluma care se voia un compliment, normal ca fiecare isi face propriile poze, doar nu o sa iti petreci timpul acolo facand poze continuu. 
Ioana, yuhuuuu, am aflat de promulgare.
Asta da veste, da, cam cat luam in prenatal, ca e 85% si desigur, dinainte de CIC, ca altfel ce rost ar avea. Daca stii mai multe de documentatie, ma ajuti si pe mine?
Dienuta, ce frumos trebuie sa fi fost la carnaval, Cum a fost imbracata Irinuca? Hai cu poze ca mi-e dor de ea. Stiu de programele after school de la HK. Frumos! Mie mi-a placut filozofia lor.
Fetele, legat de autolovirea copilasilor nu am citit prea multe, la Sara chiar nu am depistat, dar stiu ca sunt adevarate teorii. A vorbit si Supernanny despre asta. Tare imi place femeia, pe bune. Era buna si emisiunea aia(vorba Dianei cu exagerarile de rigoare, nu cred sa existe chiar asemenea specimene, dar rezolvarea situatiilor de criza era o adevarata lectie, eu am urmarit cand am avut ocazia.)
Ani, bine ca ai mai dat pe aici. Cu pusul pe olita asa e, eu am pus-o de pe la 10 luni doar pentru a se obisnui cu olita, n-am pretentia sa se ceara. Deocamdata stie la ce serveste si se nimereste sa faca ceva acolo, pentru ca intuiesc eu momentul. Nu o tin mult si in niciun caz cu forta.
Adabparca tu ziceai ca ii mai dai sa pape pe olita, vezi ca nu e indicat din cate stiu, ea trebuie sa inteleaga ca olita serveste unui anumit scop, sa nu confunde actiunile papa-pisi etc.
Nicodaca poti ajuta cu pompa, ar fi grozav, e greu de umflat cu gura baloanele. E bine asa cum ai zis, le rezolvam atunci pe loc.
Noi o taiem imediat la Deva, dar dn pacate nu stam mult, revenim in Cluj ca maine e ziua unei prietene bune si nu putem lipsi. E la Tortuga, asa ca mai testez odata
Asta da, cura! Cu spatele sunt mai bine, Slava Domnului!
Weekend frumos va doresc!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anca.b spune:
Adriana, pofta imi e, insa o sa ma abtin. asta e, din pacate nu vreau sa-mi permit nici o abatere de la regim. macar o luna sa fiu si eu cuminte...
Ioana, hai, mah, ca merge o lamiie...hihi
Alex, scumpa, pizza ingrasa. si inca foarte mult...e combinatia fatala: piine (glucide) cu carne si brinza (proteine). poate daca papi una vegetariana, fara porumb, cu brinza tofu si facuta din faina neagra si taritze, ar mai merge. insa nu stiu ca vreo pizzerie sa aiba asa ceva in meniu (si oricum cred ca ar fi bleah)....iar de ketchup nici nu poate fi vorba...are o tona de zahar in el...
no, da astia is piticii mei. din partea mea, nici o grija, sint eu mincacioasa, dar nu pofticiosa, asa ca n-o sa stric cheful nimanui daca eu nu maninc.
o duminica faina sa aveti!!! ca simbata e dusa pe jumate,....
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anamica spune:
Cu mii de scuze vreau sa-i felicit pe sarbatoriti zilelor trecute
La Multi Ani printesa Maria, sa ai o viata minunata si sa iti bucuri mereu parintii!
La Multi Ani Stefan, comoara scumpa a mamicii tale!
La Multi Ani Szende, sa cresti mare si sanatoasa!
Citesc din urma si revin!
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
sara2007 spune:
n-am mai reusit sa scriu...m-am apucat de curatenie generala..si astazi am avut o zi f urata.a fost prima zi cand mi-a cerut-o taica-s-o toata ziua...si are dreptul la 3 zile pe sapt asa..adica de la 11 la 8 seara.imi vine sa mor,sa bolunzesc nu alta
nu tsiu ce-a putut fi in capul meu cand am acceptat chestia asta la tribunal.adica de la divort pana cand a implinit sara un an jum a avut dreptul doar la 3 ore in 3 zile..dupa un na jum 3 zile dar de la 11 la 8.sara a implinit un an jum fix de o luna si n-a luat-o,pt ca lucreaza si n-avea ce face cu ea.acuma a venit maica-sa,care a lucrat in it vreo 5 luni si mi-o cere.nu stiu ce sa fac de suparare...toata ziua m-am consumat ca ce face,cum o culca,cat doarme,cum doarme,nefiind obisnuita acolo,ce papa....l-am terorizat si pe el,tot il sunam si intrebam.s-a descurcat cu papa si somnul...dar a culcat-o f tarziu,deci au intampinat ceva dificultati sigur,el a negat..le-a inflorit ca sa fie bine,sa nu ma enervez.ce ma deranjeaza cel mai tare e ca i-o plaseaza la maica-sa.care nu zic ca n-o iubeste dar nu e invatata cu ea...si dupa atata lucru prin it i-a adus o punga de turta dule imbracata in cioco,care am mancat-o eu,ca la sara nu-i dau.
nu tsiu ce-as putea face..si mi-a zis ca luni si mierc de-acuma o duce la maica-sa si ca el pleaca la lucru,vine mananca acolo cu ea la amiaza si apoi iarasi merge la lucru si apoi mi-o aduce seara.ca n-am eu ce sa-i zic de ce face el in zilele lui.ca daca el vrea i-a femeie sau o duce la cresa,sau o lasa cu maica-sa.innebunesc numa gandindu-ma.
adica eu nu lucrez ca sa stau cu copilul meu...si mi-o creste fosta soacra..azi am crezut ca mor de dorul ei,parca cum ziceati voi,cu cresele,imi lipsea o mana sau un picior...nu sunt eu fara ea is gata.si nu suport gandul asta...trebe facut ceva..ca asa sunt in razboi cu mine tot timpul..
ioana...mami de sara
sara2007 spune:
n-am mai reusit sa scriu...m-am apucat de curatenie generala..si astazi am avut o zi f urata.a fost prima zi cand mi-a cerut-o taica-s-o toata ziua...si are dreptul la 3 zile pe sapt asa..adica de la 11 la 8 seara.imi vine sa mor,sa bolunzesc nu alta
nu tsiu ce-a putut fi in capul meu cand am acceptat chestia asta la tribunal.adica de la divort pana cand a implinit sara un an jum a avut dreptul doar la 3 ore in 3 zile..dupa un na jum 3 zile dar de la 11 la 8.sara a implinit un an jum fix de o luna si n-a luat-o,pt ca lucreaza si n-avea ce face cu ea.acuma a venit maica-sa,care a lucrat in it vreo 5 luni si mi-o cere.nu stiu ce sa fac de suparare...toata ziua m-am consumat ca ce face,cum o culca,cat doarme,cum doarme,nefiind obisnuita acolo,ce papa....l-am terorizat si pe el,tot il sunam si intrebam.s-a descurcat cu papa si somnul...dar a culcat-o f tarziu,deci au intampinat ceva dificultati sigur,el a negat..le-a inflorit ca sa fie bine,sa nu ma enervez.ce ma deranjeaza cel mai tare e ca i-o plaseaza la maica-sa.care nu zic ca n-o iubeste dar nu e invatata cu ea...si dupa atata lucru prin it i-a adus o punga de turta dule imbracata in cioco,care am mancat-o eu,ca la sara nu-i dau.
nu tsiu ce-as putea face..si mi-a zis ca luni si mierc de-acuma o duce la maica-sa si ca el pleaca la lucru,vine mananca acolo cu ea la amiaza si apoi iarasi merge la lucru si apoi mi-o aduce seara.ca n-am eu ce sa-i zic de ce face el in zilele lui.ca daca el vrea i-a femeie sau o duce la cresa,sau o lasa cu maica-sa.innebunesc numa gandindu-ma.
adica eu nu lucrez ca sa stau cu copilul meu...si mi-o creste fosta soacra..azi am crezut ca mor de dorul ei,parca cum ziceati voi,cu cresele,imi lipsea o mana sau un picior...nu sunt eu fara ea is gata.si nu suport gandul asta...trebe facut ceva..ca asa sunt in razboi cu mine tot timpul..
ioana...mami de sara
ALEX29 spune:
GABI o sa merg sapt viitoare la Tandarica ,chiar daca primesc copii de la 2 ani e ok ,sincer parca acuma gandesc altfel cand i am vazut pe copilashii aia acolo ,la inceput eram f increzatoare dar cu cat timpul trece cu atat incep sa mi schimb ideile pt ca pur si simpul nu gasesc ceva sa fie ok sa spun si eu :sunt multumita
asta e ,nu i capat de lume ,astept pana totul o sa fie in regula
distractie faina 
ANCA esti o super ambitoasa
bravo mamico si succes la pierderea Kilogramelor
IOANA(SARA) tare rau imi pare sa aud prin cate trebuie sa treci si eu cred ca NEAPARAT trebuie sa faci ceva
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
SAlut
Azi am fost tot pe drumuri, am facut la iesirea din Cluj, de la ExpoTransilvania la aeroport o ora si 20 minute... apoi a vb R cu un prieten la telefon si ne-a spus alta varianta de iesit spre Gherla, ne-am intors si am ajuns... am plecat la 11 de acasa si am ajuns la 1 jumate, vreo 50 km
. De aia s-o fi trezit P de dimineata, sa plecam cit nu era aglomeratie, dar nu a stiut sa se faca inteles.
Anca eu iti dau un sfert de felie daca ti-e pofta
.
Adriana imi pare rau daca nu se aproba si pentru studente, ca doar nu sunt atitea mamici incit sa intram din cauza asta in criza financiara.
Ioana, nu e usor prin ce treci; daca tatal Sarei o ia numai pt ca poate, dar fara sa petreaca efectiv timpul cu ea, merita sa incerci sa faci ceva in privinta asta. Dar daca are grija de ea si Sara e bucuroasa cind merge, incearca in timpul asta sa faci ceva pt tine. Poate cu timpul vei reusi sa fii mai detasata si sa iti rezolvi problemele, sa faci shoping, sa iti refaci incet viata 
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)