Gravidutze si mamici de Cluj - 96

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, pai si al meu, de distractie da cu capu de pat..sertare..pereti..da, si rade..asa ceva..mie nu/mi place asta pt ca in capu meu e o imagine asociata cu copii de la orfelinate..care stau singuri in patuturi, isi sug degetul, se leagana si se dau cu capu de pat...
si al meu suge degetul..si se da cu capu de patut..macar nu se leagana...

bine, nu va inchipuiti ca face asa tot timpul..dar din cand in cand...

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

asa cum zicea si Ioana, i se pare distractiv... mai intai isi apleaca caputul ca sa atinga peretele/geamul, se uita apoi la mine sa vada daca ma uit la el... dupa care repeta faza de 2-3 ori, dar da mai tare cu capu... si se uita apoi mirat la mine ....ca-l doare...

cred ca sunt faza trecatoare.. nimic ingrijorator... deocamdata...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor si de la noi.
Putem comanda doar pizza, sau se poate si salate? Daca e numai cu pizza atunci vreau pizza canadiana mica.
Si Stefana are mucisori de vreo doua zile. Dar deocamdata ne tratam cu Sterimar si Pulmex baby.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dpop

desi am in "standard" uarrea, vreau in mod special sa il felicit pe Stefanel, La multi ani! Sanatate si tot ce iti doresti !

alex, e cam nasol fara geam, ma gandesc exact ca victo, de unde aerisesc?? cu mucii si tusea, nu ai ce sa faci, nu pot ei sa refuze accesul copiilor finca au muci sau tusesc, daca nu au simptome mai serioase. gandeste-te ca e absurd dpdv al parintilor. pai ei duc copiii la cresa ca sa poata merge la servici. o raceala tine (perioada aia naspa cu febra etc) minim 3-4 zile, si dupa "varf" cand deja se refac, raman mucii/tusea inca minim o saptamana. pai cine crezi ca poate sa stea in concediu 2 sapt/luna ca sa grijeasca copilu sa ramana fara nici un muc? si racelile astea is in sezon, deci vin cam una/luna. bine, ca nu toate sunt asa serioase, dar na... asta era ideea, si eu m-am cam ofensat prima oara cand am vazut faza asta, si nu mi-a convenit, dar apoi mi-am dat seama ca e imposibil sa fie toti ok.

Ai perfecta dreptate. Noi tocmai din cauza asta ne vom orienta spre bona cand o sa ma intorc la servici. Pentru ca nu pot lipsi frecvent de la serviciu si fara o bunica de rezerva e destul de complicat cu cresa.

Mergi la inceput

Am vazut si eu emisiunea de care zicea Gabi. Intr-adevar se pricepe Supernanny. Eu am si cartea scrisa de ea. Mi-a placut ca mi-a confirmat parerea despre pusul pe olita. A zis ca dupa 18 luni, pentru ca atunci se dezvolta caile nervoase care controleaza sfincterele astfel incat copilul sa se poata tina sa nu faca si sa te poata anunta sa il pui la olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

mie mi-a placut supernanny emisiunea, desi cred ca era si multa facatura acolo, nu se poate sa fie chiar in halul asta unii.
iar cu olita - eu inca nu am pus-o pe irina, desi multa lume deja e "antrenata" - si-mi pare rau, ca acum nu vrea sa stea.
chiar daca nu are controlul sfincterelor, majoritatea au reflexul ca daca stau gugutz si e si rece la curut sa faca ceva. mai ales daca stai cu el acasa si-i stii orarul, stii cand e momentul sa faca, ii formezi copilului reflexul pentru mai incolo.
parerea mea

victo sigur ca pe stefanut il eu tare tare. acuma nu tin eu minte exact care e diminutivul corect, dar intentia conteaza, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Diana si mie imi pare rau ca nu l-am pus pe P pe olita de pe la 7-8 luni... ca acum nu mai vrea. M-am luta dupa regula asta noua, pe olita peste 18 luni si acum nu vrea copilu. Sper ca pina la gradi sa se rezolve problema.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Parerea mea e ca nu prea foloseste la nimica daca face la olita cand o pun eu daca nu stie sa se ceara ea sau nu poate sa se tina pana o dezbrac si o pun la olita. O prietena buna a trebuit sa invete fetita sa faca la olita in doua zile(o lasase bona si trebuia sa o duca la cresa). Fata avea un an si 7 luni si a reusit foarte usor. Cred ca e altceva cand te intelegi cu ea si ea intelege ce vrei de la ea.

Sper ca nu am suparat pe nimeni pentru ca pana la urma fiecare face cum crede ca e mai bine pentru copilul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTE LUNITZE VICTORASH IUBIREA LU MAMI SI TATI
LA MULTI ANI SARBATORITILOR SI MAMICILOR
Adriana eu vreau o pizza Pizza Quatro Formaggi mica cu ketchup
un week end cat mai frumos ptr ca nu stiu daca mai am timp sa mai scriu ptr ca vin parintii mei in vizita si saptamana viitoare am si 3 examene,dar de citit va citesc chiar daca nu scriu asa des
va pup

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Szende,La multi ani!!!Sa fi sanatoasa si sa cresti mareee!!!

La multe lunite si lui Ericut si Victoras!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTE LUNITE VICTOR

LEGAT de pusul pe olitza tu fetelor pot sa va spun ca pe Tiadris am inceput so pun de la 8 luni si timp de 2 luni chiar facea kk la olitza aproape zilnic
acuma face doar pishu (diminteatza)si kk in pampers sidoar o pun cum o puneam si inainte ,cand observ un gest mai ciudat pe fatzuca ei la olitza si nu mai vrea sa faca kk decat dupa ce i pampersu la loc

cum zicea si Ani o sa ne fie mult mai usor cand vor pricepe cat de cat cum stau lucurile

ELADEEA multumim mult dar cred ca nu mai e nevoie de nimic ,poate sa ma ajute cineva la umflatul baloanelor

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput