scoli gimnaziale Sinaia???
Buna! stie cineva ce scoli generale unt in Sinaia? Vrem sa ne mutam acolo, am fata clasa a sasea. Ma interesa in special o scoala particulara, scoala germana, macar in imrejurimi daca nu chiar in Sinaia. Stie cineva ceva? Scoala locala e o scoala buna??? Am cautat pe google dar nu am gasit mai nimic...Help!
Multam frumos!
"sky is the limit!"
Raspunsuri
Sabina spune:
nu stiu de Sinaia, dar la busteni scoala generala e f buna.
Am niste prieteni care s-au mutat acolo si baiatul lor facea nustiucate proiecte la informatica, au luat premii etc.
Acu baiatu face liceul....in Elvetia![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
rory76 spune:
Si intre Busteni si Sinaia se poate face naveta zilnic? Adica cu masina mea proprie...mersi de raspuns! 
"sky is the limit!"
CORNELIAP33 spune:
Intre Busteni si Sinaia sunt 8 km distanta, deci se poate face naveta cu masina.
Scoli particulare, germane si alte asemenea nu vei gasi. In Busteni sunt doua scoli clasele I-VIII, in Sinaia la fel. Dar cred ca lucrurile stau ceva mai bine decat in orasele mari.
Eu am terminat scoala -ciclu primar, gimnazial si licel la Busteni si zic ca a fost OK, ... desi nu am cu ce compara.
Dar avand un copil care incepe la anul la scoala m-as simti mai in siguranta acolo decat in Bucuresti unde sunt multe scoli, multe de fite, ... o jungla in care nu prea stiu sa ma descurc.
Ca peste tot clasele A si B au profesori mai buni si copii asemenea. nu-ti face probleme, alege scoala cea mai apropiata de casa pentru a castiga timp.
Fiind orase mici toata lumea cunoaste pe toata lumea, profesorii sunt cunoscuti de parinti si invers, deci toata lumea se straduieste sa faca bine ceea ce face.
Succes!
Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
rory76 spune:
Da, asa e, Cornelia, asa ma gandeam si eu...noi venim din Constanta, o jungla mai mica, dar tot...jungla! Chiar as vrea sa vada fii-mea si altfel de copii, si altfel de conditii de viata. Acuma nu stiu cum o sa facem, o sa dam o fuga pana acolo in week-end sa vedem cum si unde sa ne cazam si unde e scoala...banuiesc ca sunt filiale de banci, contabili, ingineri, arhitecti pe acolo nu? Ca peste tot...daca ne mutam cu tot kalabalaku' tre' sa stiu. Multumesc frumos, fetelor!
"sky is the limit!"
crangutalil spune:
iti pot raspunde eu din ambele puncte de vedere, si ca elev si ca profesor, si ca mama.Sunt nascuta in Sinaia, scoala acolo, apoi am fost profesor acolo.Deci, scoli generale sunt doua, cea din centru, George Enescu si cea de pe malul spitalului, scoala nr 2.Depinde unde veti sta.Eu ti-as recomanda scoala din centru, desi carte se face si la cealalta.Liceul este foarte bun, este colegiu, scoate foarte multi oameni de buna calitate, profesorii sunt buni, daruiti meseriei.Iti pot spune apoi daca vrei despre fiecare profesor in parte ce stiu despre el.Oricum iti spun cu mana pe inima ca se face mult mai multa carte decat la unele scoli cotate drept bune din Bucuresti, asa ca poti sta linistita.Daca vrei orice amanunte, da-mi PM
rory76 spune:
Crangutalil, ti-am trimis pm. Multumesc mult pentru informatii!
Va pupik!

"sky is the limit!"