Ce filme bune ati mai vazut? (6)
Raspunsuri - Pagina 4
MadameBovary spune:
Sa-mi dau si eu cu parerea la unele pe care le-am vazut:
* Juno - 8
* The bucket list - 9
* Sweeney Todd - 7
* Restul e tacere - 9
* American beauty - 8
* The truman show - 9
* Saw IV - 8
* Number 23 - 8
* Iron man - 7
* 88 minutes - 7
* Eternal sunshine of the spotless mind - 10
* Indiana Jones - 6
* What happens in Vegas - 6
* Over her dead body - 7
* Pathology - 8
* Awankenings - 9
* Hancock - 8
* Forgetting Sarah Marshall - 6
* Wanted - 8 (pt efecte in special)
* Don't mess with Zohan - 3
* Failure to lunch - 7
* Dan in real life - 7
* American pie 1 - 9
* American pie 2 - 8
* The X-files : i want to believe - 7
* Blow - 8
* Must love dogs - 8
* Meet the spartans - 5
* City of angels - 9
* Love actually - 9
Ooof, ca greu a mai fost!! Daca imi aduc aminte tot ce am vazut anul asta, revin cu un post!
I never fake ... sarcasm
bb_yasmi spune:
cate persoane ne strangem.....atatea "note" (pareri)....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
MadameBovary spune:
Pai da, dar asa isi face omu' o parere... cu toate ca s-ar putea ca mai mult sa zapacim pe cineva care vrea sa vada un film cotat cu 3 note diferite
I never fake ... sarcasm
Mia. spune:
M-am uitat si eu pe liste, am vazut majoritatea dar nu am gasit un film dragut pe care l-am tot vazut de citeva ori la Tv de curind, pt fete: "Previous engagement", mi s-a parut f amuzant. Eu mi l-am trecut pe lista de preferate.
bb_yasmi spune:
aseara am vazut phone booth . nu e un film nou dar mi-a placut mult.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
sali spune:
SEVEN POUNDS - vedeti-l si vorbim pe urma.
Mi-e greu sa gasesc cuvinte pt a descrie ce-am simtit pe parcursul filmului si cand s-a terminat...Trailerul spune ceva ceva dar in cazul acesta nu are cum sa surprinda esenta. Chiar nu are cum.
http://www.cinemarx.ro/trailere/Seven-Pounds-Seven-Pounds-388011,3640.html
Tzuni spune:
Changeling - TULBURATOR!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali SEVEN POUNDS - vedeti-l si vorbim pe urma. Mi-e greu sa gasesc cuvinte pt a descrie ce-am simtit pe parcursul filmului si cand s-a terminat...Trailerul spune ceva ceva dar in cazul acesta nu are cum sa surprinda esenta. Chiar nu are cum. http://www.cinemarx.ro/trailere/Seven-Pounds-Seven-Pounds-388011,3640.html |
l-am vazut si eu zielle trecute, dar sincer nu mi-a placut asa de mult. finalul a fost mai impresionant dar prima parte plictisitoare rau. l-am vazut in vreo 2 reprize si apoi am sarit spre final.....ca nu am rezistat la tot.
dar nah fiecare are alte preferinte.
_
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui Tzuni Changeling - TULBURATOR! _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE |
in seara asta ma voi uita la el!!
_
felicia74 spune:
citat din mesajul lui J G Va recomand cu toate mainile sa merge la www.cinemagia.ro/movie.php/Burn_After_Reading?movie_id=19162" target="_blank">Burn after reading, este... cum sa va zic, o comedie isterica. Multi dintre cei care am iesit de la film radeam cu lacrimile curgand pe obraz. J si Carla (05.02.2006) |
multumesc ptr sugestie, e bestial, l-am vazut aseara.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)