Ce filme bune ati mai vazut? (6)
Raspunsuri - Pagina 10
MadameBovary spune:
Silvi, cred ca ai vrut sa spui K-pax cu Kevin Spacey .
Am mai vazut si eu 2 titluri: Wall-E de care m-am indragostit iremediabil si Igor care mi s-a parut dragut, dar nu m-a dat pe spate. Ambele desene animate - banuiesc ca stiati de Wall-E ca e desen animat, dar am precizat mai mult pentru Igor care e mai noutz si nu stiu cata lume a auzit de el. Eu l-am gasit intamplator pe imdb in timp ce imi faceam o lista cu ce sa mai vad nou . Azi imi propun Madagascar2 si, daca reusesc si Bolt. Am intrat in linie dreapta cu desenele animate
I never fake ... sarcasm
J G spune:
Am vazut Changeling - interesant, are atmosfera dar prea depresiv. Trebuie sa recunosc ca dpdv tehnic si regie este f bun - se cunoaste ca Eastwood e un regizor f bun.
The curious case on Benjamin Button - super-atmosfera... merita vazut pentru cat e de inedit subiectul. Mi-a placut.
J si Carla (05.02.2006)
Natasa spune:
Am vazut Revolutionary Road si nu pot spune ca e rau, este bine jucat, dar nu mi-a ajuns cu nimic la suflet, poate e un pic prea american. Am mai vazut Viky.Christina.Barcelona si mi-a placut, are replici amuzante, lumina calda, e frumos sa-l vezi intr-un weekend. De Slumdog Millionaire am mai scris, ii dau fara un 9 cu felicitari :) FIlme de nota 10 din ce-am vazut eu? Doar astea doua: Lista lui Schindler si Inchisoarea Ingerilor (http://www.imdb.com/title/tt0111161/)
MadameBovary spune:
Lista lui Schindler este intr-adevar de nota 10. Insa mie mi-a placut la fel de mult si The Pianist. Adrien Brody mi se pare genial!
vazut Madagascar 2. zambit. ras pe alocuri. e simpatic
I never fake ... sarcasm
cocutica spune:
The Duchess - drama, film bazat pe biografia contesei Georgiana Devonshire.
Mi-a amintit de povestea printesei Diana, asta poate si pentru ca personajele sunt tot din istoria Marii Britanii.
MadameBovary spune:
Bolt... dragutel, dar nu prea am ras, cu exceptia catorva faze mai haioase.
I never fake ... sarcasm
mihaela_s spune:
The Ducess am vazut si eu, mi-a placut. Un film istoric si nu numai,, cu prejudecati si vieti sfasiate. Un film care te tine in suspans pana la sfarsit, un film cu actori frumosi.
Am vazut cam acum o saptamana un film spaniol care mi-a placut, e ciudat dar frumos. Se numeste Piedras. Daca aveti ocazia, sa nu-l pierdeti!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Tzuni spune:
Bedtime Stories - tampitzel, relaxant, comedie de duminica dimineata...
Transporter 3 - actiune, impuscaruri, acrobatii.... merge!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
bb_yasmi spune:
EDEN LAKE
EDIT: l-am vazut aseara...si inca ma gandesc la filmul asta si azi...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mihaela_s spune:
www.answers.com/topic/normal-film" target="_blank">Normal, un film din 2003. Interesant, te pune pe ganduri...
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie