Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (303)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Sper sa nu se considere reclama, dar sunt pe site-ul de la crazy...........toys si costa in jur de 200 lei

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Printre mopuri si aspiratoare apar si eu.

Toanca e interesant laptopul ala. am dat o cautare pe google si am gasit o groaza de site-uri care vinde asa ceva. pretul e de la 199 lei (pe majoritatea site-urilor) la 225 lei.
Al meu sot nu cred ca m-ar lasa sa dau atatia bani pe el, mai bine ii ia un laptop adevarat, dintr-ala de 14'' (parca e cel mai mic).
Trebuie sa apara si in magazine, l-am vazut si anul trecut dar nu i-am dat importanta.
Ma enerveaza ca e mic ecranul ala, in rest e ok.
Silvia sunt foarte scumpe Lego-rile la noi. am mai scris ce diferenta de pret e numai intre Romania si Ungaria. eu ii cumpar, dar nu de la noi.
si unde iesi in seara asta? singura?
cand incep reducerile de iarna la voi?
ce fain ca nu mai plange alain si ca l-ai gasit incantat de ce a facut la gradi.
Tot am vrut sa-ti spun si am uitat...ce ciudat e sist. asta francez cu scoala de la 3 ani.am mai citit si la alte fete si pt. noi suna ciudat sa zici de un pitic de 3 ani ca e la scoala. dar cred, ca e chestie de obisnuinta, ca doar nu e scoala propriu zisa.
Nu stiu daca in Germania e acelasi sistem. In Italia nu e asa, e ca la noi.
Francezii mai au si ziua de miercuri libera, in care nu se face scoala...asta mi se pare ciudat rau de tot...ce naiba faci cu copilul in ziua aia, caci tu, ca parinte lucrezi.

merg sa-mi termin treaba, caci s-au schimbat planurile.
La 16.30 vine Clau si ma ia sa mergem dupa marco si pe urma ...nu stiu ce facem, dar vom petrece dupa amiaza in 3. nu se mai intoarce la birou.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Giova, este mic ecranul dar mi se pare mult mai educativ decat un laptop obisnuit.
Aici sant scumpe jocurile lego, Silvie nu stiu ce preturi aveti in Franta dar aici lego-urile mari sant 80-120 euroi. Alea mici cu vreo 4 figurine costa 20 euro.De exemplu duplo cu piramida costa 60 sau 70 euro( nu mai tin minte dar aseara am vazut ) Ce faceau copiii cu macaroanele?
am pus poze in drop cu jucariile luate de noi si hainutele...cele de la socrii le avem abea maine

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu prin zona...am venit mai repede de la servici.
Maraki ce zi are Angelo pe 8? Zi de nume sau ce? Ca pana la ziua lui mai este inca o luna si ceva... (apropo..Ioana de Bn mai este mai putin de o luna pana implineste Razvan 3 ani . Cum il sarbatoriti? Ce cadou ii cumperi?). Frumoase hainele si cadourile...sa le poarte sanatos. Faci crema de tort de la mine? Vezi sa mesteci bine sa nu se taie
Giova mersi ca mi-ai amintit ca e sarbatoare si mi-am amintit ca de fapt la noi maine se merge la cimitir...asa se merge aici, intotdeuna asa s-a mers.
Silvi mersi de info, am sa salvez ceea ce mi-ai scris si la momentul respectiv cand voi avea nevoie am sa mai intreb. Oricum am nevoie de un salar brut, contributii sa incerc sa ajung eu la net ca atunci imi dau seama. Daca mai ai ceva scrie-mi mail sau PM sa nu se plictiseasca fetele cu salariile noastre
Toanca dragutel laptop te-ai gandit sa ii cumperi lui Matei.
Acum a mers Nelu dupa Dani la gradi, astept sa il aduca acasa sa imi vad smecherul. Mai nou dimineata pe la 6.30- maxim 7 e sus si vrea in pat cu noi si mai atipeste pana la 7.20 cand suna ceasul. Daca are sacul de dormit nu se da jos din pat singur .
Apropo de laptopuri...asta e laptopul pe care il va primi Dani cadou (de cracun sau ziua lui nu stiu exact)
http://www.bestreclama ilegala - avertizare/pc-477-64-bilingual-power-notebook.aspx
i l-a si comandat ca ei mi-au tirmis linkul. Era acolo si trilingual, eu l-as fi cumparat pe ala dar daca ea a vrut dinasta....a treia limba era maghiara
Giova nu stiu cum arata un lego ca nu am vazut. Am vazut ca se construiesc cu ele, sunt pe categorii de varsta si iese deobicei o figurina. Si mi se pare mult sa dau 50 lei pe ceva ce se demonteaza usor. Poate am sa cumpar nah asa de curiozitate ca sincer iti spun ca nu am vazut niciodata lego. Adica parca am vazut piese dinalea mici dar nu mai retin la cine. Oricum astea de copii mici cred ca au bucati mai mari.
Azi vreau sa ies la cumparaturi... nu stiu pe unde dar vreau sa ies.
Tot Giova ne-am facut o poza in rama...cumva in relief e mie imi place foarte mult. Socrii mei ar fi foate bucurosi daca le-as face asa cadou ca e 32 lei . Si mai este un tip de rama cu poza...aia e si fosforescenta la minim 52 lei depinde de dimensiune. De asta ti-am ideea asta ca stiu ca socrii mei cel putin ar fi bucurosi daca le-am da astfel de cadou. O coloana dinasta cu bile si cu bol deasupra din care iese fum e o idee si mai buna...sus oate sa puna esenta si va mirosi in toata casa.
Revin mai tarziu...a venit printul "ratacitor"

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca uite aici lego:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Cladiri-Castele-1072/LEGO-Duplo-154/6118/Duplo-Supermarket.html
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Cladiri-Castele-1072/LEGO-Duplo-154/5593/Duplo-Santier-de-constructii.html
sunt mai multe tipuri, daca te uiti pe pag. urmatoare. Sunt bestiale, dar scumpe rau.
Marco are lego duplo 2-5 ani, dar numai cuburile alea, parca si un omulet cu o masina. el face vapor, pod, avion din ele, dar mi-a tot aratat in revista de la lego ca ii trebuie si animale, si oameni, macarale, etc.
Maraki sa stii ca la Toys in Austria nici eu nu am vazut diferente mari de pret fata de Ro, cel putin la Thomas, caci la alea stiam preturile.
Dar, la un salariu de 1000 si ceva de euro, nu ti se mai pare mult 20-30 euro ca dai pe un set Duplo.
faine hainele si jocurile. sper sa se joace Angelos cu ele, unul am vazut ca l-a iatras deja.
Bianca nu se vede laptopul, reclama, ori scri cu spatiul intre litere, ori nu mai scri, sa nu primesti avertisment.
Cine ii cumpara laptopul? ca nu am inteles?

pe diseara gagici.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova ca am uitat sa iti zic ce as lua eu ceva f practic ca asa ceva le place la parinti o cukta noua, un cuptor cu microunde nou, ceva de bucatarit.Bine cu scoala nu stiu ce sa zic , se numeste scoala maternala, e de la 8,20 la 16,30 cu pauza de la 11,45 la 13,45 in care ii iei acasa in unele locuri sau ii lasi acolo si platesti suplimentar daca ii lasi acolo, am inteles ca in primul an ii lasa sa si doarma. Suna cam dur dar nu cred ca e chiar asa, eu una totusi nu am avut curajul sa il duc de anul asta..Ti-am zis ca m-au anuntat sa il duc dupa ce incepuse dar stiu o multime care il duc la 2, 5 ani oricum de multe ori cand sunt obo glumesc zicand ca il duc la scoala si gata .
Maraki din ce zici tu pare scump, eu am pus si ceva site cu lego, il caut din nou sa vezi preturile. Noi i-am luat doua trenuri electrice si alea au fost cel mai scumpe ca a fost cate 50 de euro unul un set de tren de la circ cu animale ala a fost vrep 25 parca un camion care alimenteaza cu benzina tot asa, linii drepte si curbe separat, macazuri,pod de trecere al trenului pe la 20, cuburi o mutime, statia de politie cu masini si casa si politzai care a fost tot asa la 50, ceva animale, ceva masini....sincer nici nu mai stiu ca are acum 2 saci de lego dar peste 50 de euro nu a fost nici unul. poate te uiti si tu pe site si faci comparatie cu ce e la voi sa vezi. http://search2.lego.com/?pt=&cc=FR&lang=2057&u=&q=duplo+train
ti-am pus la trenuri ca de acolo avem noi cele mai multe, e site-ul lor ofical, e si in engleza si germana daca vrei.
Bianca ok, daca mai ai nevoie de inf imi zici. Nu o sa te pot eu ajunta nu stiu cat dar cat imi sta in putinta...Sa te uiti si tu pe site la lego sa vezi de de jucarii vb eun figurinele alea sunt peste 4 ani cica sincer cred ca peste 5
Toanca am inteles laptop din ala nu ii iau ca nu da doi bani pe el a aavut ceva sipl si l-a stricat imediat o sa caut sa vad caum e asta totusi. ma gandeam sa ii iau ceva de Craciun gen karaoke pe tv sa il stimules sa invete cantecele ca nu e prea el cu multa rabdare la astea sa vad...

Ps mi se par interminabile zilele astea se face nospte imediat dar ziua mai dureaza si mai dureaza....

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Silvie ce este cukta? cred ca te-ai grabit cand ai scris si uite ce a iesit Nu pot sa imi dau seama ce cuvant ai vrut sa scrii dar sant curioasa la ce cadou te-ai gandit.
Giova la un salariu de 1 mie si ceva, pune si chiria intre 700-1000 euroi Eu acum platesc 730 ca s-a scumpit cu 60 euroi din septembrie. Nu mai zic de telefoane, alte rate( sigur are toata lumea ) etc. Este totusi scump un lego
Bianca, pt. maine avem tort de ciocolata cumparat, pe al tau il voi face la ziua lui Angelo ca nu am iesit astazi sa cumpar blat si ieri nu am gasit din ala intreg si gros.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bianca asa e cu hainele, sant o necesitate dar daca stai sa te invarti ca un arhidi in caldare si te gandesti ca poate cumperi o jucarie care nu-i place.....in final tot hainute cumperi lasa ca le vedeti maine pe alea de la socrii.Cred ca pt onomastica este de ajuns...onoma in greaca inseamna nume, este zi de nume la greci Aghelos pt ca sant Arhanghelii Mihail si Gavril si numele vine de la arhanghel E sarbatoarea grecilor si cipriotilor pt Angheli( pe langa Mihai si Gavril ) Maine este si socra-miu, facem petrecere la el acasa daaar....nu am cu ce sa ma imbrac Toate ma strang....nu stiu ce sa fac.....ma vad cu cumnata-mea dupa 2 ani, cu varul lui Giorgos dupa 3 ani ( de cand am nascut si a venit la spital ) Iti dai seama cum se vor uita pe mine....ma duc in trening pana la urma

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Giova scumpe rau legourile alea.... Asa am vazut cum arata in cutie prin magazine dar nu am vazut cum arata in realitate, cum se ansambleaza. Eu am vavut ceva cutie lego duplo scria pt copii intre 3-5 ani si era in jur de 50 lei. Era o figurina doar..nu mai retin ce, de asta spuneam ca nu cred ca merita. Supermarketul asta de la tine e super frumos dar are si un pret . Si daca ii cumpar si nu ii place sa faca lego? Laptopul ala e laptop bilingual-power-notebook ..cauta denumirea pe net ca o sa gasesti. Nasa lui il cumpara...cealalta nasa nu prietena mea. Prietena mea m-a intrebat daca vreau sa ii cumpere patine si am spus ca nu. Ea i-a cumparat la fiul ei de craciun (noah sigur le-am dat idei la altele...nu stiu de ce presimt asta)
Silvipt acolo nu sunt mari preturile dar pt aici...pt salariile de aici..cam piperate .
Maraki kukta e oala sub presiune ti-am si scris pe mess. Vai draga mea ce idee buna mi-ai dat cu tabla aia de desenat. Iti dai seama ce bucurie ar fi la mine in casa daca as cumpara asa ceva? . Sandra ar fi in culmea fericirii sa faca pe profesoara. Numai ca asa ceva i-as cumpara lui Dani nu ei si ar fi motivul ideal de .
Am vazut pliantul de la Selgros si chiar am vazut tablita dinasta dar era de plastic nu cum mi-ai aratat tu. Si avea si accesorii parca 72 bucati scria. Poate ai dreptate cu laptopul ca e prea mare pt varsta lui Dani dar ce sa fac daca l-a cumparat?
Nu stiu ce sa le cumpar copiilor de craciun dar tablita aia m-a pus pe ganduri... sa pun linkul sa vada si fetele...daca pot..
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=uaL_yTPzVMD_yXrnOLKdwTL5TO4-fUQDZsg=?ProductSKU=de_DE-1528784

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Eu am dormit....2 ore... n-am copii ca sunt la socrii au plecat la ora 17 sunt cu al meu sot acasa asa ca ne putem face de cap . Maine am ore la facultate de la 8 la 16, duminica am ore de la 8 la 20....sunt tare nu? . Si ar trebui sa merg ca am cam lipsit in octombrie cu atatea nunti si onomstici ca daca nu o sa simt eu la examen .
Mergem pana la Real ca am chef de shopping ( Apropo de shopiing...cica Punctul G la femei se gaseste la sfarsitului cuvantului shoppinG ). Am sa ma uit dupa tablita dinasta ca mi s-a pus pata rau de tot pe ea . Am vazut ca deja au bagat globurile si ciocolatile de craciun prin magazine .
Am inteles ca in Canada se face bradul de craciun pe la inceputul lunii decembrie...oare ce ar fi sa il fac si eu asa? Macar ma bucur mai mult de bradutul meu frumos artificial cumparat anul trecut . Imediat vine /....voi realizati???? Si trebuie sa cumpar cadouri pt fini, prieteni, copii, sot...iar o iau de la capat cu ele...ca in fiecare an
Gata plec....revin eu ...

Mergi la inceput