Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (303)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina sa va traiasca fetita Larisa, sa fie sanatoasa, papacioasa si cu mult noroc in viata Refacere rapida mamico si laptic mult

Irina ai dreptate ca e aiurea sa transformi botezul intr-o afacere Copilul sa fie sanatos, asta e cel mai important!
Eu am botezat acum 8 ani dar sa stiti ca si atunci se facea cu atentii pt copil sau cu bani.Prietena mea a facut botezul acasa, eu am facut cununia la restaurant dar intr-un mediu intim cu putine persoane si fara pretentii( singurul cadou primit a fost un mixer de la un prieten foarte bun )
Irina chiar: cand botezi???

plec cu Giorgos sa vedem ce cumparam pt Angelo...revin pe seara...pupici la toate fug sa ma machiez....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hai ca scriu repede inainte de a-l culca pe Alain ,mai nou doarme zilnic de la 12,30cam in 15min adoarme pana pe la 14 e mort de somn dupa trezitul de dimineata.
Irina noi am facut botezul lui Alain la un restaurant super linistit din Cluj, Hubertus ii zice. Au fost doar nasii si bunicii si fratele meu si sora lui Jean. Asa am vrut noi, atunci am cam suparat lumea dar nu aveam chef de tambalau cu copil asa de mic plus ca daca deschideam lista ajungeam la 100 . Eu m-am oferit ca cumpar tot de la lumanari la toate fazele traditionale si nasii au fost deacord cred ca le-a si convenit, au platit ei apoi. Hainutele lui Alain tot eu i le-am luat si bine am facut ac m-am trezit cu haine pt el care erau bune pe la 2 ani Eu am insistat sa nu puna nimic si sa nu faca nimeni nimic ca vroiam ceva f simplu, nasii au pus totusi cate 200 de euro (i-au lasat la soacra mea ca eu una nu i-am acceptam). Asta a fost botezul nostru, nu ne incadram in tipare dar eu una am fost foarte incantata, slujba am facut-o la institutul de teologie cu cor si a fost foarte frumos ca respectat tot ritualul ( ii invatau pe tinerii teologi cum se boteaza ) daca as da timpulinapoi as face si nunta noastra la fel .
Maraki nu mia- zis de gradinitele de la voi
Fug sa il culc pe Alain si revin.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Silvie pai nu stiu....angelo este inscris din septembrie anul viitor, trebuia sa fac inscrierea cu 2 ani inainte de perioada cand vreau sa inceapa....nu stiu cum este dar cert este ca sant scosi foarte mult pe la paduri, prin parcuri, etc. pupici, plec in oras....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvei eu ii respect pe cei care fac ditamai botezul, este strict optiunea lor.Insa mie nu mi-ar place.Mie mi-ar place la anul sa maifac un baietoi si sa fac un botez mic , intim , simplu , sa ma pot bucura de el.
Maraki pe 13 decembrie e botezul.Si mai vine si ziua lui Mario unde nu stiu unde sa o fac si dc sa o fac pentru ca dc ar fi sa invit pe cine trebuie se fac 30 de copii si sunt prea multi.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna gagici...
Catalina, felicitari pt bebelina si refacere usoara .
Ieri am fost cu Sandra la control oftamologic si zilele astea sa merg cu ea ii fac ochelari.
Dani, e cam nervos azi, cred ca nu a dormit destul la gradi.
In rest toate bune ...
Botezul in consider un lucru frumos care trebuie facut cu cunostiintele, rudele si prietenii dar cam prea mari fitzele in ziua de azi. Iar suma de 1000 lei + alte cheltuieli mi se pare exorbitanta. Eventual 500 lei + restul..si asa e o cheltuiala mare. Parerea mea normal.
Revin mai incolo ca am ceva treaba .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi botezul l-am facut in Alba, la un restaurant (daca poate fi numit asa), frumos amenajat, nu foarte scump, cu 30 pers.( familia, nasul, si prietenii).Nasul a dat 150 euro, plus hainutele si lumanarea(alese de mine cu nasa). I-a mai luat haine si patutul cu salteaua, inainte de a se naste.
stiu ca dupa botez, dupa ce am achitat tot, am ramas cu 18 milioane, dar care i-am stricat pe marco.
Stiti cum e...cine isi permite sa faca ditamai botezul, la un restaurant select, i se cam pisca daca castiga ceva sau nu.

In alta ordine de idei....am fost la gradi, am vazut puiul mic cum doarme si i-am facut 2 poze cu tel. mi-a fost rusine sa merg cu ditamai aparatul acolo.
- I-am spus educatoarei nemultumirile mele, in legatura cu poeziile...mi-a zis ca sunt unii parinti care se supara ca x are poezie mai lunga decat copilul lui. Deci sunt parinti si parinti. Mi-a zis ca la serbare a impartit o poezie faina si lunga la fiecare copil, fiecare are cate-o strofa. i-am zis ca e ok din partea mea. Ea stie daca sunt capabili sa mai invete ceva pe langa, daca nu...mie imi convine ca zice o strofa.
- Ce m-a uimit, e faptul ca a devenit obraznic la gradi. De aceea s-a cumintit asa acasa. Cand reuseste sa-i faca pe toti atenti pt. activitate, mARco incepe sa faca ca un caine si sa mearga in 4 labe prin clasa. asta mai face si acasa, dar cica, nu se linistete dupa ce-i atrage atentia.Trebuie sa-i zica de cateva ori...
- se bat la greu in grupa, mai nou cica se , cum vine cineva cu o idee, cum o copiaza toti.
- e foarte independent, nu vrea sa fie ajutat la imbracat/dezbracat, la spalat, la mancat.
- se joaca foarte frumos singur si, iar cand vin copii si-i iau jucariile, ori ii bate, ori se apuca de plans.
Am povestiti o gramada, dar in mare asta e.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu sunt singurica. A venit Clau si l-a luat in oras pe marco. Doamne ce bine e!!! si ce liniste in casa!!
asa ca profit putin sa stau pe net.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

hello, am venit si noi in sfarsit acasa Daca nu ne-am benoclat prin Toys o gramada si tot nu stiam ce sa luam In final am luat eu un set cu bile de lemn de cateva culori care trebuiesc insirate pe niste sireturi( 14 euro ) am mai luat figurina din Lazzy Town cu Sportacus care daca apesi un buton incepe sa faca gimnastica si canta, un set de pat cu Thomas, un dvd tradus in greaca cu niste cai( nu tin minte acum numele ) blugi cu Tigger si un plovar tot cu el.Nu stiu dar cand era mai mic gaseam o gramada de jucarii acum in schimb, stau si ma plimb prin magazin fara sa fiu asa multumita As fi vrut si un Mickie Mouse mare dar ala costa 30 euroi Lenjeria de pat mi se pare scumpaaaa pt ca are doar plicul de plapuma si fatza de perna

Azi am sunat la clinica pt analizele lui Angelo, sant toate bune doar Fe este putin scazut. A spus dr sa manance mai multa carne dar cam slabe sperante....in cazul asta o sa ne dea niste picaturi pt Angelo si se rezolva.

revin.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara din nou. Eu m-am bucatarit azi, acum mi-am terminat treburile.
Giova la noi la gradi e invers, educatoarea spune e cu cuminte acolo. Chiar azi am vb cu ea la telefon o ora despre una alta si am aflat ca fac si serbare de craciun cu toate ca va fi scurta pt ca la varsta asta nu au rabdare + ca nu pot memora foarte multe poezii. S-a plans educatoarea ca unii baieti nu stiu sa se tina de putza si sa faca singuri pipi . Toti au peste 3 ani si daca stai sa te gandesti si 3-6 luni e mult ca si diferenta intre ei.
Deci asa cu Marco...e prapadit acolo...lasa mai sa se bata...mai bine sa dea el decat sa incaseze .
Maraki pai normal ca la varsta asta nu mai gasesti asa jucarii frumoase. La baieti in afara de masini si jucarii mai cat de cat nici nu stii ce sa le cumperi. Ai putea sa incepi sa cumperi deja litere cu magneti sa va apucati de alfabet daca jucarii nu mai prea sunt si nu gasesti frumoase . Ce noroc ca eu pe am pe ale Sandrei pe care le-am folosit la grupa pregatitoare si acum nu o sa mai dau bani pe ele. Ca sa nu mai spun cate carti de colorat am ramase, multe sunt goale pt ca ea lucra la gradinita nu acasa, acasa ne jucam nu faceam scoala .
Cosmi multumesc de urare. Asteptam pozele de la munte
Irina cum se iei baiatul de ciuf mai? . Hehe...batausul familiei e deci printul tau ...
Giova, Clau a reusit sa se lase de fumat? Nu retin daca ai scris sau nu.
Ali nu ne mai spui nimic de frumosii tai? Ce imi face frumoasa nora? . Tare scumpa esti la vorba...
Bombo ce costumatii frumoase au avut spiridusele tale . Cea mica era mortala cu costumul ala...initial credeam ca Jasy tine o jucarie de plus cu Tiger in mana si cand m-am uitat atent am vazut ca e sora-sa .
Silvi stii ca fiecare angajat are un salar( brut). De acolo se retin niste contributii si ramane in mana cu salarul net. (stiu ca stii dar vroiam sa intelegi ce vreau). De la angajat se retin urmatoarele contributii din salar )nu dau procente): sanatate, pensii, somaj, si mai exista si o deducere personala care are legatura si daca ai sau nu copii in intretinere... impozit pe venit care e de 16 % . Angajatorul plateste la randul lui alte taxe la stat, cam dublu cat plateste angajatul. Vreau sa stiu in Franta sa spunem care sunt acele taxe...cum de ajunge de la salarul brut la salarul net (cat sunt taxele in procente si ce contributii se platesc la voi) si care sunt taxele angajatorului tot in procente. Sper ca nu te-am ametit prea tare . Ma intereseaza strict salarul nu alte contributii facultative platite la sanatate sau ....unde se mai platesc.
Nu mai stiu care ce ati mai scris...
Ioana urat pret spui tu acolo. Si noi am platit la megane peste 700 lei acum vreo 2 ani. De atunci..a crescut inflatia si toate preturile ...eu ma tot minunez ca toate s-au scumpit prin magazine .
Astery si eu am tinut pe vremuri cura cu struguri si nu am slabit un gram . Si nu intelegeam de ce...pe vremea aia nu erau atatea surse de informare . Las ca si eu sunt sunt tot asa...mai mult grasa decat frumoasa . Pe cand la tine nu e cazul de grasime...cred ca mai degraba ai vrea sa fii sifilda dar lasa mai..sanatoasa sa fii
Am facut ciorba de ardei umpluti, nu am facut niciodata de cand m-am maritat si mi-a iesit foarte buna. Nu am facut pt ca am uitat de ea, am uitat ca exista .
Eu sunt putin nervoasa, sambata in 25 oct cand am avut nunta Sandra avea curs de Cambrige...pt urmatorul nivel si nu a putut participa sa isi ridice diploma obtinuta anul trecut scolar. Si daca nu a fost...nici eu nu am sunat s-au ocupat locurile cu alti copii si ea si vara-sa au ramas pe dinafara si nu pot continua cursurile. Si nici profa ei de engleza de nu mai vine ca e in ultimul an la medicina si trebuie sa isi faca lucrarea...bla bla...asa ca ramane fara prof tocmai cand face f multa engleza la scoala . Ce e super e ca are 3 ore de engleza cu profeseoara si 2 ore cu un tip din america...exerseaza limba ca ala nu stie o boaba romaneste. Si la copii le place foarte mult sa converseze si e foarte bine pt ei.
Revin...poate...sa imi culc printul ca mi-a facut azi parul alb si mi-a distrus vreo 10 neuroni .
L-a apucat cantatul acum..." Si baietii...si fetele..lala.." numai el stie ce bombane acolo

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca pai sa stii ca in afara de lego, duplo, roboti si fel de fel de masini, nu stii ce sa cumperi Erau truse de lucru ( nu imi vine in minte numele exact ) aspiratoare, carucioare cu ustensile de curatenie , bucatarii si pt baieti (dar giorgos a spus ca este pt gay baieti ) jucariile alea vorbitoare si miscatoare gen maimuta, papagal, pisica, etc. si restul de lucru manual dar nu stiu daca ar avea angelo rabdare sa stea la masuta sa lipeasca si sa modeleze....revin,...pierd povestiri adevarate...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput