De ce sau inventat soacrele?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

eu stau si ma gandesc cum oare s-or descurca!
toate cheltuielile pentru ei + 1 copil caruia ii trebuie atatea!
Tu floridia din banii cui mananci mancarea de zi cu zi? Intretinerea ta, hainele,toate nevoile tale cine ti le plateste?

Nu-mi pot imagina cum te descurci tu?
Eu lucrez si 10 ore/zi, cu tot cu drum (cine sta in bucuresti stie cum se circula) mi se duc si 12h/ zi! Crezi ca mie mi-e usor?
Si cate femei sunt ca mine?! Femei care au copil ca al tau acasa si carora li se rupe sufletul ca nu poate sa-si petreaca putin mai mult timpul cu el!
Crezi ca lor le e usor?

Fetelor care "ii luati apararea" - voua va e usor la munca, voi nu munciti?

Ai facut un copil, fii responsabila, ofera-i ceva!Pune osu' la treaba si tu si barbatul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Avoogt, si toate celelalte fete, astea au fost sfaturile date de pe prima pagina a topicului. Cand le-am spus eu, si kari le-a intarit, s-a sarit cvu gura ca nu stim ce e viata! uite ca stiu cum e sa muncesti: la 6 si 5 sunt in autobuz, dimineata, la 6 seara intru pe usa, unde ma asteapta un copil cu nevoie de ajutor la teme, o casa de curatat, facut mancare si toate ce le stiti!
Nimeni nu i-a bagat pumnul in gura, doar i s-a zis: stai in casa socarei? neintelegerile sunt inevitabile! depindeti de ea financiar? se adancesc neintelegerile! soacra e tanara si vrea sa isi traiasca viata? hm...e casa ei, e viata ei...
normal ca ii e foarte greu, dar trebuie sa isi aranjeze un pic viata, nu e rusine sa mergi la lucru si sotul sa aiba grija de copil, sa ceara pensie si pentru copil si pentru sot. Sunt mandri? atunci....cu mandrie nu se poate trai, in sensul ca nu tine de foame, de sete si de medicamente!
floridia, incearca sa gandesti la rece, ca si cum altcineva ar fi postat, si ce sfat i-ai da...
si da, soacra l-a nascut pe sotul tau, datorita ei sau in ciuda ei ai un sot cu care iti imparti si bunele si relele

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Floridia, imi pare foarte rau pentru boala fetitei si a sotului tau!!!! Tu incerci sa iti racoresti sufletul, dar...trebuie sa gasesti solutii cu sotul tau.Poate va sta sotul cu fetita si tu sa lucrezi, chiar daca iti este greu sa te dezlipesti de fetita.Nu comentez despre soacra nimic fiindaca de curand m-am facut si eu soacra...si se intampla cm la fel....aproape...numai ca nu au copil: adica: nora mea nu are serviciu, nu ca nu ar vrea...dar nu ii gasim serviciu...fiul meu este in concediu medical ....cel mare este cu problemele pe care le are de sanatate...fata mea este studenta...si muncim noi doi: eu si sotul meu...si maine ...poimanine cand sunt obosita sa apara sa srie pe undeva: ca e soacra a d....
Iti doresc sa gasesti solutii cat mai repede.Multa sanatate!!!si putere!!!
(apropo...eu sunt soacra!!!)
Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pardes spune:

Citat:
citat din mesajul lui floridia

Mie mia dat cineva numai rau,pe langa faptul ca nu am sprijin de nici un fel de la parintii mei soacra mea mia pus capac,ea si fetele ei.Socrul meu e mort de 5 ani,nu am apucat sal cunosc dar am auzit ca a fost un om bun,insa soacra e acra rau.De cand mam casatorit doamna sia dat arama pe fata.Acum are cate 4/5 amanti,chir azi a fost unul la ea,de nepoata nu are timp,ea mai are si probleme mintale a suferit o depresie grava,si nu poti avea incredere in ea. Dar nu asta e important ,noi stam cu ea si de cand neam luat stam cu ea dar cate am facut in casa noi nu suntem buni dar fetele ei din spania pe care le plange mereu k nu au deloc noroc sunt bune desi nu dau nici un semn si nui trimit nici un ban.Sotul meu a facut pana acum si imposiblul sai fie bine si tot nui multumita.Cand ia mai dat peste nas ca umbla cu prea multi sa suparat si nea spus"daca nu va convine plecati,asta e casa mea fa c ce vreau eu in ea"si stsm mereu in stres.Ne temem sa nu vina surorile lui si sa ne dea afara din casa ca doar casa e pe numele soacrei nu pe al sotului.Si uite asa casa noastra a ajuns bordel sau motel cum vreti sai spuneti si noi trebuie sa inghitim tot ca nu avem unde pleca.Acum poate ma intelege si pe mine cineva.Cand sa nascut Diana mia spus sa am grija sa nu ami fac altul mai monstru ca ea si uite asa e viata mea.Chiar credeti ca mai am putere sa merg mai departe?Unde mai pui ca surorile lui pot sa ne dea afara din casa daca vin cu bani si cumpara bunastarea mamei lor?

De asta m-am ferit eu de soacre si familie in general ! Esti foarte de inteles ca esti intr-un stres general si s-ar putea ca nimeni care nu a trecut printr-o experienta cu "soacra" sa nu te inteleaga , ori multa lume nu gandeste si din aspectul financiar ca poate tu nu iti permiti sa pleci cu chirie cu copilul si sotul dat fiind faptul ca poate multa lume nu stie ca o luna de chirie este in jur de 300 euro! si cum multi cer in avans pe cateva luni bugetul unei familii mediocre nu permite o asemenea cheltuiala !

Eu spun ca totul depinde si de sotul tau , daca este alaturi de tine ci nu de partea soacrei ! In situatia ta nu prea ai alternative asta in cazul in care nu iti permiti sa platesti o chirie atit de scumpa. Cineva spunea ca dece nu iti cumperi o casa.Hai sa fim seriosi cati romani in ziua de astazi isi permit un asemenea lux? Iti doresc putere si sanatate sa poti sa infrunti "scorpia" !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floridia spune:

as vrea sa va mai spun inca o data ca sotul meu nu are un loc sigur de munca dar face mobila la comanda,lucreaza acasa,nu are mereu de munca si cand are toti banii se duc in casa.Sotul meu lucreaza foarte mult si mereu se chinuie.Eu pe langa faptul ca stau cu diana il si ajut la lucrari.Soacra mea e foarte comoda si nu face nimic nici macar mancare si cum pot eu sa ma duc la munca.Credeti ca eu nu as vrea sa ma duc la munca dar nu pot.As vrea sa gasesc ceva de munca acasa dar pana acum nu am gasi as vrea dar pe mine cine ma ajuta?Eu nu cred ca pot rezista la munca si fetita mea singura acasa.Daca mar fi ajutat si soacra ce bine ar fi sau daca maca mar ajuta macar parintii.Si sa va mai spun ceva noi nu stam pe banii ei ,ea nu ia nici macar paine sau orice altceva ea numai asteapta eu si sotul ne chinuim sionguri dar pe diana nu o pot lasa singura. DACA PUTETI AJUTATIMA SAMI GASESC UN LOC DE MUNCA UNDE SA LUCREZ DE ACASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

floridia - incearca sa faci tu ceva acasa!
De exemplu croitorie (cred ca exista si cursuri)!
Ce stii sa faci si ce poti face?!

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pardes spune:

Off topic dar nu m-am putut abtine. Gabriella1 a votat pentru acest topic cu 1 steluta desi nu a participat in nici un fel la acest subiect? RUSINE ! Imi permit sa intreb pe gabriella1 daca este cumva invatatoare ca ai cam place sa dea calificative !

Scuze de off topic inca o data dar nu mi s-a parut corect fata de autoarea acestui topic care are o nedumerire !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Off topic
04. Incercati sa combateti idei, nu persoane
Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in functie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat.

05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeaza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.

06. Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum sau spamul pe mesaje private
Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum si in egala masura, nu accepta folosirea mesageriei private in scopul trimiterii de spam. Tocmai pentru a pastra obiectivitatea discutiilor, mesajele ce au acest scop vor fi sterse fara preaviz iar utilizatorii care nu respecta aceasta regula vor fi sanctionati si ulterior, eliminati din randul comunitatii desprecopii.com

07. Nu deviati de la subiectul discutiei
Cand se raspunde la un anumit topic, membrii comunitatii sunt rugati sa nu devieze de la subiectul discutiei. De asemeni, nu sunt acceptate mesajele 'la misto', care in marea majoritate au ca rezultat devierea de la subiect.

Pardes, e a doua oara cand jignesi pe forum (sau cel putin atat am apucat sa citesc eu din ce ai scris). Urmatorul pas este avertismentul, mergand pana la stergerea contului.
Multumesc de intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Floridia, daca te pot ajuta cu ceva, o fac cu placere.Cat are fetita ta? Poate iti pot trimite ceva haine,jucarii etc.

Pup

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floridia spune:

diana face pe 1 decembrie 2 ani si nu voi putea sai cumpatr nimic nici brad de craciun nu cred ca voi reusi sa i fac.Nu stie nimeni cat de tare ma doare acum e decembrie si comenzile sotului sau oprit nu stiu ce o sa facem.

Mergi la inceput