Racusori, la apel! (43)
Raspunsuri - Pagina 2
Missy spune:
- cofi?
doriti?
Vicky - unde esti? oare azi mergi cu Dani la orl? si-s io zapacita? adica sunt oricum, dar ...
MIRE - ce de ai scris aseara, sa nu-mi vina sa cred. Cat despre cumparaturi, nici eu nu-s fan, dar acum e de nevoie, caimi trebuie o canapea, 2 fotolii sau scaune ce gasesc pt birou, ceva biblio, cutii nu stiu inca, de depozitat sutele de jucarii si jocuri si nu mai enumar toata lista ca te fac sa deschizi alt capitol. Cat despre dintzar, ieri povesteam cu fina mea, o fricoasa, ca eu ma relaxez acolo, stai pe spate si nu te gandesti la nimik. doar ca pe mine nu m-a tinut niciodata mai muklt de juma de ora. zicea fina-mea ca-s masochista, dar vorbeste aiurea, pe mine chiar nu ma doare. Si da, ai dreptate, scump sa dormi in tara asta ...si nu numai!
va pup, mai intru mai tarziu, maine sunt la sibiu toata ziua
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
canne-marie spune:
Neata fetele la un nou capitol.
Vicky iti trebuie curaj pentru a merge la dentist.
Eu am scapat momentan de dentist,mi-a plombat o masea si un dinte din fata care avea o carie,acum arata ca nou, nici nu zici ca am avut ceva la el. DAR mai am o prolema zic eu mare,trebuie sa imi scot maselele de minte, am 3 bucati.Daca nu le scot la timp risc sa imi pierd toti dinti si maselele din cauza lor.Asa ca imi fac curaj singura sa merg cu trimiterea data de stomatoloaga la Facultatea de Stomatologie, la Chirurgie.Asta e mai bine le scot acum ,decat sa ajung Domne Fereste cu alceva in gura.
Cam atat cu dintarul meu.
Am fugit sa
din urma ce mai zic fetele.
Va pupacesc 

pe toate.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
preda_vicky spune:
, mai bea cineva o
la ora asta?
Da, Missy, azi am fost la ORL-ist cu Dani. Concluzia - i-a dat un tratament, ne-a chemat din nou joi la control si atunci vom afla daca face sau nu operatie de polipi. Si referitor la cumparaturi, nici eu nu ma dau in vant, nu merg decat daca e absolut necesar.
Amalia, wk placut, te asteptam luni la apel in unul sau in doi
.
Miki,
.
Mire,
si pe tine. Daca tot iti place sa mergi la dentist, nu vrei sa mergi in locul meu? Platesc tratamentul, tot
. Sincera sa fiu, sa stau gura-casca nu ma deranjeaza, dar mi-e frica de durere de ma ia cu lesin
.
Mai bine va
cu drag, va doresc wk placut si va astept luni dimi la cafea. 

http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:

viki, am ras singura. normal k vreau sa merg la stomatolog pe banii tai! ACCEPT! auzi... pe banii tai dar dintii mei! am mai zis.. acum nu se mai lucreaza pe dinti k acum ani in urma.. soc.. chin si alte cele. e totul cu anestezie.. si ce e fara.. nu necesita.. NU doare! asa k.. hai.. curaj si cheltuie banii aia pt tine.. k eu doar pe radiografii am dat 80 Ron... 
missy, sa nu ma deochi! eu nu scriu.. dar si cand scriu va plictisiti! te invidiez k esti la sibiu.. demult imi doresc si eu sa ajung. legat de ikea.. cum transporti ce cumperi? k or fi ele bucati..cutii cutiute,. dar... asigura ei transport? ma indoiesc k asa departe.. deci.. solutii? legat de cazare, te pot ajuta cu ceva site-uri...
anne, eu am de scos 4 bucati masele de minte. iti dai seama cata minte detin la momentul asta si ca raman fara toata in 4 sedinte la stomatolog? ![]()
miki, cris, iulia, geo?
de carmen mai stie cineva ceva? dar de amalia? doar nu nasti in week end amalia. sau sarbatoresti?
gata
la
k iar m-am intins k o pomana tiganeasca
nite nite all...
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Neata fetele! cafeaua e gata! Tare si neagra ca m-a omorat mandra azi noapte! Daca nu s-a foit neneeeeeeeeeeee!
Intai va pup pe toate ca nu ne-am auzit de mult si apoi ma insir la povesti!
Mai am 3 saptamani de Bucuresti, cele mai grele probabil pt. ca urmeaza examene si imi va iesi stiinta pe nas!
Lianei i-a iesit in sfarsit un dintisor de care suntem tare mandri dar nu prea ne lasa sa-l admiram. Ii vorbeste si fundul nu numai gurita: stie sa arate cati ani are si spune f. clar anuuuu, ne arata toate animalutele pe cartulii dupa cum face fiecare, da din picioare cand nu-i convine ceva, ce mai, e domnisoara mare!
Incerc sa va pun si niste poze mai recente si va pup pe toate de la cap la coada di la coada la cap!
PS: Am reusit sa pun poze!
http://good-times.webshots.com/album/568403491kBDiJc
MirelaV spune:
neataaaaaaaaaaaa
ce surpriza neneeeeeeeeeeeeee... "DUamna" iulia
. nu stiam eu de ce miroase asa bine cafeaua 
si eu care venisem hotarata cu cafea aburinda.. dar las decat sucul de porto si plec la cumparaturi. pupiciei si o zi bunaaaaaaaaaaa
cand vin.. program administrativ. deci.. pazea.. vb diseara
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Neatza
Iulia,
. multam de cafea
Mire, spor la cumparaturi si program administrativ.
pe toate. Week-end placut
Vicki, multa sanatate lui Dani
Ah... mi-am amintit ceva. Pai , numai mie imi place sa merg la cumparaturi?![]()

Miki