Racusori, la apel! (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Va pup dulce!
Nu ma injurati ca intru atat de rar, dar nu mai apuc . Stau destul de bine cu somnul cu vreo 3 treziri pe noapte si chiar daca nu mai dorm ziua...e ok...nici n-as avea cum sa dorm cand il am si pe David pe care il verific la teme, ma mai joc cu el, pregatesc masa, etc.
Suntem campioni la colici , dar un puiut tare simpatic bebe Luca!. David il iubeste foarte mult si nu e gelos pe el, cel putin deocamdata...pentru ca vede ca facem tot ce ne sta in putinta sa-i acordam atentia pe care i-o acordam si inainte, chit ca facem cu el lucrurile cu bebe intr-o mana
E bine acasa alaturi de copilasi, manca-i-ar mama pe ei de puiuti dulci!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Cafeaua e gata!
Vicki, cu intarziere. LA MULTI ANI sa iti traiasca Dani, sa fie sanatos si plin de noroc!
Mire, e super acasa: patul meu, baia mea! Plusul cel mai mare e ca e langa Liana ! Care aseara a fost dementiala! Numara Ionut: unu si o auzim ( ne-a luat prin surprindere) DOI, tei! In sfarsit, exista doi!
Va pupicesc pe toate de la cap la coada si de la coada la cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Iulia, nicaieri nu e mai bine ca acasa la tine, asa e. Liana care l-a descoperit pe doi!
Amalia, bb Luca sa scape mai repede de colici.
Missy, Mire, si la voi.
Eu las ceaiul si sucul de porto, ca am baut cafea de la Iulia azi.
fetele.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare,

Iulia, un pupic mare pt. Liana.
Amalia, un pupic mare si pt Luca- sa scape mai repede de colici
Vicky, Mire, ce mai faceti? busy rau la munca
Missy, cum stai cu paza?

Am terminat aseara turele de dupa-amiaza, iar de azi intru in ture de noapte pana luni dimineata Am vrut sa intru de luni in Co , si am cedat liberele in favoarea turelor de noapte, asa ca de luni ... COOOOOOOOOOOO

pe toate

Miki

Mergi la inceput

ho-ho-ho

Miki

Mergi la inceput

Poate v-a fost dor de mine

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Cafeaua e gata, aburinda si neagra! Nu stiu ce am de cand am ajuns acasa. Ma tot trezesc pe la 5.30, indiferent la ce ora ma culc. O fi semn de batranete? :))
Vicki,Miki saru-mana pt. pupicei!
Miki, dragut foc Mister-ul!
Abia astept sa vina Craciunul. Pentru mine, e cea mai frumoasa perioada a anului.
Sa aveti o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Iulia, ce cafea buna faci tu, exact pe gustul meu. Dar chiar ca esti matinala!
Miki, ce pot sa spun? Concediu placut? Te invidiez... dar o sa am si eu CO prima sapt. dupa anul nou. Ce dragut e Misterul. Eu raportez primul ou de la zebrute.
Mire, Missy, Amalia, Criss si restul fetelor.
Merg sa pe-aici pana ma trezesc destul cat sa ma apuc de lucru.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Multumesc pt. cafea. Eu pun la bataie niste croissante si chifle calde . Imi place tura de noapte pt ca dimineata vin acasa cu croissante si chifle

Vicky, waw, felicitari pt primul ousor.Serviciu usor

Iulia, si eu astept Craciunul. Abia astept sa m-apuc saptamana viitoare de decorat casa
Multumim pt. aprecieri. Ii transmit Misterului

pe toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

MIKI - pupaturi lui Misteru-dragutzu. Multumim de croissante si de pozele cu weihnachtsmarkt. Comunitatea sasilor organizeaza sambata si la noi, dar cred ca va fi 2% din ce am vazut in pozele tale. intentia conteaza totusi ... eu tre sa-i laud, ca jumate-s de-a lor
JULY - nu e batranetea, e doar simplul fapt ca te odihnesti bine la tine acasa. vorba aia, ca acasa nu-i nicaieri. stii tu mai bine de fapt.
VICKY - poze cu zebrelute si primul ou!!!!!!!!!

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput