Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 11
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Da si mie mi-a placut poza aceea, da am uitat sa o adaug la preferinte. Am adaugat si eu 3 poze noi, la semnatura le gasiti daca doriti. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |
Pupe-l mama pe el de pisoi mic, obosit si plin de laptic - genial in poza aia, adormit!!

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui ramonab Da si mie mi-a placut poza aceea, da am uitat sa o adaug la preferinte. Am adaugat si eu 3 poze noi, la semnatura le gasiti daca doriti. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |
ce dulceeee e cum a adormit el cu iaurtelul la gurita!! papa mama pe el de baiat frumos!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
honey79 spune:
Salutare zuzulici.
E 7 am...AJ-ul meu e la cresa deja...dus de tati lui, iar eu, in loc sa ma bag inapoi in pat unde-i cald si bine, macar o ora in plus, am zis sa mai citesc cate putin despre voi si clopoteii scumpi.
Ellenuta, am vazut ca scumpa Eva a facut febra vreo doua zile. Cum mai e astazi? Ai ajuns intr-un tarziu la Spital? Se simte mai bine ?I-a scazut febra? Pupici multi dragalasei printese.
Ioanact.... am vazut ca si tu esti racita cobza.Frectie - e ceea ce-ti recomand. Pune-ti sotul sa-ti faca o frectie cu spirt si otet, picioarele in apa cu sare grunjoasa...cat de fierbinte poti si cani cu ceai cat de fierbinte, plus 2 aspirine. Maine ar trebui sa fii ca noua, dupa tratamentul asta. Eventual daca te doare si in gat... gargara cu apa cu sare... sau, sare grunjoasa pe deget si baga-l in gura, spre gat, pana aproape icnesti.Stiu, suna masochist...dar face minuni.
Am citit o gramada, dar n-am rqamas cu nimic in cap. Scuze.
E prea de dimineata pentru mine si fara cafea.
In alta ordine de idei, am vazut ca au fost cateva fete care au intrebat de noi.Multumim. Si dam raportul. Dupa ziua de Sambata cu febra mare, peste noapte si a doua zi n-a mai avut nimic. Nici pana azi. S-a mai marait 1-2 zile si gata.
Azi-noapte si ieri noapte mi-a dormit de seara pana dimineata. Wow.Uitasem cum e.
Ba, ieri dimineata, cand m-am trezit la 7:30 si era asa liniste in casa, am crezut ca l-a luat sotul pe AJ la cresa.De unde, ingerasul meu dormea asa de dulce.Si a stat pana la 8 :30.
Avem doar un dintisor ...for now... cel de jos dreapta.
Ne pregatim de petrecerea de Vineri, de Halloween.Vom fi ASTRONAUT !!!Si avem party la cresa.
Sotul are si el party la munca. Ma rog... costume contest, si food contest.
Mi-a cerut sa-i fac sarmale. So, de vreo 2 saptamani, am 2 verze la murat, pentru sarmale.
Also... ar vrea o mancare care arata urat , dar are gust bun. Si, la fel..o prajitura care sa arate disgusting, dar care tastes good.Any ideas????
Eu-s libera Vineri.Asa ca, il imbrac pe mutzunache in costumasul lui si ..pe la 10 am...mergem la tati la munca...stam 2-4 ore si apoi mergem la noi la cresa, sa participam la concursul de bowling.Trebuie sa daramam sticle.![]()
Despre mine, sunt foarte frustrata si dezamagita de job.
Ieri, am pus mana pe telefon si-am sunat salonul de masaj... apoi mi-a sunat sotul...i-am zis ca dak nu-s acasa... sa nu se sperie.
So.,.. am avut o ora de masaj.Am plecat de-acolo plutind. Mi-a masat mai pana si degetele de la maini...nu numai de la picioare. hehe.
Va pup si...cred ca ma duc sa ma mai arunc o juma de ora in pat.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
ginnette spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta am fugit acasa! va pupacesc! Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
si succes cu Eva la analize; tin pumnii sa fie bine!Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
ce dulceeee e cum a adormit el cu iaurtelul la gurita!! papa mama pe el de baiat frumos! Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
De fapt era lapticul de seara de la 21.Mai nou asa il mananca adormind.
Si acum cum s-a schimbat ora, ora a ramas cea veche, adica acum ora 20,(reusesc sa il tin pana la 20,30 da nu mai mult si la 21 e in pat deja) dar de trezit se trezeste dupa ora veche.Adica se trrezea la 9, acu e 8.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ginnette spune:
Ramo, si "sor'sa", la fel, la 20:00 (dupa ce am schimbat ora)incepe sa se scarpine la ochi si pana la "si jumate" e spalata si trage cu spor din biberon.
Insa dimineata, se trezeste pe la 7:00 - 7:30 dar si pe vechiul program tot la 7:30 se trezea; acum, macar, mai 'fura' o ora de somn. Ca si-asa, pe timpul zilei e un adevarat show, dormitul.
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ginnette spune:
Am plecat acasa; 
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
ramonab spune:
| citat din mesajul lui ginnette Ramo, si "sor'sa", la fel, la 20:00 (dupa ce am schimbat ora)incepe sa se scarpine la ochi si pana la "si jumate" e spalata si trage cu spor din biberon. Insa dimineata, se trezeste pe la 7:00 - 7:30 dar si pe vechiul program tot la 7:30 se trezea; acum, macar, mai 'fura' o ora de somn. Ca si-asa, pe timpul zilei e un adevarat show, dormitul. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
El inschimb nu are absolut nici cea mai mica problema cu dormitul ziua.L-am pus in patutz si ceau.Se ridica, se aseaza, se joaca, face ce face si pana la urma adoarme.Eu din momentul in care l-am pus in patutz nu- mai vad pana se trezeste.Asta se intampla dupa fiecare masa.Cand il vad ca deja casca si se maraie stiu ca trebuie sa il pun in patutz.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
emabucuresti spune:
fetelor referitor la apa bauta dupa borcanele, e logic si normal sa bea apa dupa masa si a baut dintotdeauna de cand l-am diversificat cu mancare facuta pt el in casa, insa dupa masa de la borcanel (nestle) bea mult, mult mai multa apa. Acestea contin sare si condimente. Asta era ideea si de aceea caut Humana. Acum sper ca m-am facut inteleasa.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)