Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
bebelusi, intreaba medicul ce poti lua pentru hemoroizi. iti va prescrie diferite medicamente in functie de cat de grava e problema.
eu nu prea am poze cu camera lui Pat.. mai ales ca e ticsita cu jucarii . iar peretii sunt albi simpli. cand era mic avea patutul, o canapea extensibila, comoda si dulap plus un scaun din acela de Ikea Poang pentru alaptat. acum are patul mare, comoda, doua etajere, masuta, scaune, dulapul, sevaletul de desen... si jucarii peste tot . as putea sa ii fac poze la camera ca sa dau la exemplul "asa nu"
Carmen_Marieta spune:
Fetele azi m-am simtit tare naspa... as dormi toata ziua, sunt cam ametita...
Multumesc fetelor care au discutat despre vaccinul Rh, ca mi-am notat sa intreb medicul.. la Giulesti cum e?
Si am mai bifat ceva, dupa ce am citit patania fetelor in spitalul de stat, m-am gandit sa fac pt bb abonament la o clinica privata, astept oferte de la 2 clinici(Sanador si Medicover).
Ce parere aveti despre asta?
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
23+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
bebelusi spune:
Cristi ai fost mortalasi la mine e tot depozit am perdea cu Twety, corpul de iluminat cu ceva floricele si in rest avem acolo: masa de calcat, trolerele, vreo 2 plante, vreo 5 seturi de cesti de cafea cu care m-am pricopsit la nunta, aspiratorul....si tot asa....trebuie sa ma apuc si eu de treaba
Roxana, mersi de sfat si ai fost draguta la faza cu "asa nu" cred ca asa o sa ajunga si la noi tu ce crezi....dupa cativa ani....
25+ Vlad
dalma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui justme25 Mama dalma, nu stiu cum stai tu fara chiloti si fara tamponase d-alea de zi cu zi..eu schimb cel putin 2 pe zi. Altfel m-as simti uda toata si nu in sensul bun al cuvantului Justme 30+ http://bd.lilypie.com/sejIp3.png http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1 |
Ma refeream numa noaptea, ca as vrea sa dorm fara tampon ca nu-i prea sanatos....dar am aceasi senzatie ca tine
Ziua nu umblu fara
Doamne ai grija de Daria Maria
Poze cu burtica si Daria
Selene_Bunny spune:
Mi-am adus aminte ce vroiam sa spun / intreb.
Ar fi cazul sa ma duc iar la echografie, avand in vedere ca maine implinim 32 de saptamani? Ca sa vad daca s-a intors copilul? Ca eu am impresia ca nu s-a intors, dupa cum o simt, pe orizontala, nu pe verticala... De fapt, peste tot...
Eu m-as duce la echografie direct la Cluj, dar soacra mea insista sa ma duc aici, acum, inainte sa plec, sa fie ea linistita, ca e tare lung drumul (minimum 13 ore)...
A, si m-au sunat de la dispensarul unde lucreaza doctorita aceea de familie, cea draguta, sa trec pe la ea inainte sa plec, sa ma vada, ca n-am fost de mult... Dragut gest, sa ma caute doctorul pe mine...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
dalma spune:
Deci cosmonaut am, mai treb body...
Am un set de 5 body pt 0 luni, cu maneca scurta luate din greseala de sot si ma gandeam sa le dau cumnatei mele ca naste in aprilie-mai si va fi mai caldut atunci ( pt maneca scurta) dar poate ca totusi le pastrez sa le dau in spital sub salopeta daca voi ziceti ca s-ar putea sa am nevoie....
Ioi asa habarnista sunt...si tot mai panicoasa
Noapte visez ca am bebe, dar ca-l scap din brate la baie (fobia mea maxima), ca uit sa-i dau mancare, ma gandesc cum voi fi in luna a 8-a...
Poze cu burtica si Daria
Anuc spune:
Mai fetelor, doctoresul meu e ciudat...mi-a dat sa fac un set de analize in primul trim si de atunci nimic. Parca as face eu de la mine putere sa vad de vreo infectie urinara, ceva...nu ca as vrea sa gasesc vreo buba, dar nu e ciudat ca nu mi-a mai dat sa fac? cand l-am intrebat a zis ca mai facem o secretie prin trim 2 sa vedem daca am vreo infectie avand in vedere ca o sa nasc natural. Nici vitamine nu-mi da, nici fier...iau eu de la mine putere, nici nu i-am mai zis...
Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)
lavini spune:
Testul pt toxoplasma il fac si eu la fiecare 6 saptamani...asa l-am facut si la prima sarcina, io mai fac si analizele pt tiroida tot la 6 saptamani asa ca sunt obisnuita cu intepaturile...si la clinica ma cunosc ca pe un cal balan :))
Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)
cristi_2003 spune:
si mie a zis dr de familie ca imi da sa fac analizele de sange si urina in luna a 7a
da v-am zis ca ea calculeaza altfel saptamanile si zice ca intru in luna a 7a la sfarsitul lui noiembrie asa ca o sa cer maine de la ginecolog trimitere la sange
29+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 9 SAPTAMANI
dalma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz lenjerii: mai multe cearsafuri si doar 1-2 pilote si fete pentru ele. |
Ok, pilote, pilote, dar ce fel de pilote?
treb ceva special? ca si la saltelute de exemplu?
sau sunt bune astea care le gasesti in magazinele cu articole pentru copii (care mie mi se par sintetice 100%, dar poate ca nu ma pricep)
Poze cu burtica si Daria