Juniori de iunie-iulie 2003 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nu pot sa cred cat ati scris! Ca in vremurile bune .

Magda, cat de slaba esti ! Si Alex ce mare pare! Are si cu cine semana, ca si voi sunteti inalti.

Gabi, abia astept sa ne povestesti la toamna impresii de la scoala.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Cornelia: Alex e cel mai inalt din grupa lui, dar e slabutz , desi mananca destul de mult, zic eu. Plus ca are o energie.....
Am incercat sa il dau sa faca sport. Cu inotul am esuat, pt ca s-a speriat in mom in care l-au lasat fara ajutor. In schimb practica Aikido si are deja centura portocalie.
Vroiam sa va intreb ceva: voi cum le ocupati timpul liber? Mai ales ca e iarna si stam mai putin pe afara.
Cat despre mine....nu stiu de ce sunt asa slaba, pt ca nu fac niciun efort pt asta. Probabil pt ca am un ritm de viata f alert.Adica ma trezesc la 5 jumate dimineata si mai adorm pe la 1 noaptea.
http://picasaweb.google.com/magdacorlea/Alex#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nici la noi nu a mers inotul. Iar la alt sport nu m-am invrednicit sa o duc. Merge la Fastrackids, e ok, dar la ea se simte nevoia de miscare. Din pacate, acum imi este si mai greu sa o duc pe undeva. Poate reusesc la aerobic (a fost anul trecut si se zbenguiau 0pe acolo, ii placea).

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Sau poate dansuri. I-ar placea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

si noi am esuat cu inotul, cand antrenoarea i-a obligat sa bage capul sub apa!a inceput sa planga si a zis ca nu mai vrea.el are o problema sa nu-i intre apa in ochi.
in vacanta de iarna noi am fost la munte si l-am pus pe schiuri.am ramas surprinsa cat de bine se descurca si ce mult i-a placut.acum ne piseaza cand mai mergem....
pup

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Da, cred ca schi i-ar placea si lui Alex. Si ma mai bate la cap sa ii cumpar patine. Ai vostri au patinat iarna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

stef are patine, dar cum lenea e mare, iarna asta n-am ajuns inca la patinoar.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Pina nu m-apuca Pastele, La multi ani! si sa fie un an bun pentru toti, mai plin de vesti si lucruri bune!

Repede au trecut sarbatorile, parca prea repede...Mie una deja mi-e dor iar de Craciun, nu stiu de ce dar parca intr-o clipa s-a dus. Si ca sa-mi alin nitel dorul, va spun ca bradul inca nu l-am strins iar casa mi-e inca decorata; plus ca ieri de pofta am comis si doi cozonaci cu brinza, ca sa fiu in ton! Dar deja se simte iz de primavara, e caldut si iesim afara cit cuprinde, iar ploile se pare ca ne-au ocolit pina acum.

Vaz ca vorbiti de scoli: si aici ca si in Canada cei mai multi copii incep clasa I la 6 ani, dar nu e obligatoriu. Alex e in clasa pregatitoare acum si din toamna va fi scolarita pe deplin. Face progrese vizibile, matematica e pe primul loc, stie sa numere pina la o suta si cu putin efort le nimereste si peste, numara si din doi in doi si cel mai tare ma bucura ca le numara si pe romaneste. Sint trista fetelor, si cred ca m-am mai vaitat pe tema asta, dar Alex vorbeste din ce in ce mai putin romaneste. Noi acasa ii vorbim/punem intrebari in romana, ea le raspunde pe engleza. Nu pot s-o fortez, nici n-as vrea sa fac asta, tot ce pot sa fac este sa continui sa-i vorbesc in romaneste, sa-i citesc povesti si in romaneste, dar mai mult de-atit...Inca avem "discutiile" noastre intre noi, fetele, si e un joc prin care o determin sa vorbeasca in romaneste fara sa-i impun. Si se prinde in joc si vorbim de toate, si sintem serioase pentru ca in jocul asta sintem amindoua "mamici' si avem lucruri "importante" de dezbatut.
Deja citeste si citeste bine, se mai poticneste la cuvinte mai lungi dar se straduie si cu ajutor ii iese treaba. Si e asa mindra de realizarea ei! Acum mereu e cu cite-o carticica la purtator si mai nou fidel ascultator ii e Anna mica, care o imita, isi ia si ea o carte si urmareste cu degetelul pe pagina, zice pe limba ei iar Alex o lauda si se bucura asa tare gindacelul...Dulci sint tare! Se joaca din ce in ce mai mult impreuna, cel mai mult Alexandrei ii place sa cinte si fireste zuza o imita si ies niste triluri in casa, care mai de care mai "talentata"!
La scriere inca lucram, inca are ceva opinteli, confunda uneori q cu p, sau d cu b, dar o scoatem noi la capat si cu asta. Aici nu invata liniute, betisoare, pentru ca din pacate copiii n-au parte de scrierea caligrafica cu care am fost noi obisnuiti. Aici toate lumea scrie ca de tipar, rar am intalnit persoane care scriu caligrafic. Ii place sa-si faca temele, dar entuziasmul de la inceput s-a cam dus pe apa simbetei si o inteleg pentru ca in general temele se cam repeta, asa ca lucram in plus (cind are chef caci sint zile cind nu pune minuta pe creion) in paralel cu ce face la scoala.

Merge la balet si de luni incep amindoua gimnastica, cu innotul si noi am dat-o-n bara gratios iar acum a cam prins frica de bazin, daca e cu mine sau Adi e ok, dar singura - nici pomeneala.

Una peste alta, iaca-ta-ne intr-un nou an, ce-o fi nimeni nu stie, dar va spun ca si pe-aici situatia e trista rau. Nu stiu, uneori ma gindesc ca noi romanii sintem altfel obisnuiti sa facem fata greului sau situatiilor mai delicate, americanii se panicheaza usor, probabil si unde au fost obisnuiti cu o viata mai linistita. Sa speram ca ceva se va schimba, in bine de preferinta.

Cornelia - toate felicitarile si jos palaria! Poate inca mai ai indoieli, dar incearca sa privesti in viitor si peste ani o sa te feliciti singura ca ai o familie asa frumoasa si mare! O sa fie bine, si tu stii asta undeva in sufletul tau, dar teama ca nu stii ce-o sa te astepte si cum o sa va descurcati te face sa te simti in nesiguranta. O sa fie bine! Am aici o prietena care are 3 baietei, 6, 4, si 2 anisori iar acum spre sfirsitul lunii va mai avea o fetita. Mi-e draga din tot sufletul si am atita admiratie pentru ea, pentru ca nu stiu sincer daca eu as putea sa fac fata. E mereu senina si vesela, mereu are cite ceva bun de zis, o data nu am auzit-o plingindu-se ca i-ar fi greu. Iar copiii ca ai ei eu rar am vazut: foarte politicosi, linistiti dar nicidecum in genul copil-planta, isteti si ce m-a impresionat teribil - sint atit de grijulii unul cu altul... Se inteleg din priviri, se cauta unul pe celalalt, se ajuta, cel mare si-a luat rolul de "big brother" la cel mai serios mod posibil. Imi sint atit de dragi copiii astia, iar ea e ca o alinare pentru mine, si mereu a fost, si cind era Anna mica-mica si aveam momente cind simteam ca nu mai pot, ea era cea care ma imbarbata, si nu cu remarci de genul "daca eu pot, si tu poti!" - incerca sa ma faca sa vad totul ca pe o etapa, cind intr-adevar e mai greu, dar in timp imi va fi mai usor. Si mare dreptate avea!

Romana - bine ai revenit, dar acum ce faci, ne-ai momit cu acadeaua si ne lasi cu ochii in soare! Hai mai zi-ne doua vorbe de voi, mi-e dor de povestile tale!

Ioana - si de tine-mi era dor si Catalinei!

Gabitz - stiam eu ca ai sa vii inapoi, nu rezistai tu mult fara "gasca" de pe DC! Si sa nu le mai pui la suflet, ia si tu viata ca atare, cu zile mai roz, mai gri, sau albastre - tu tot aici te-ntorci

Magda - acu' nici io nu ma pot abtine asa ca-ti zic: bine mai arati!

Anamaria - trebuie ca aveti mare fun voi acolo in familie cu asa nazdravani! Parca vad peste ani buni cum ai sa-ti aduci aminte de toate giumbuslucurile lor si cu cit dor o sa privesti inapoi...

Floricico - am pierdut eu episodul sau de ce ti-ai schimbat nick-ul? Ce fac strumfitele dulci?

Madic - ce dulce a fost Mariuca cu biletelul ei! Pai poti sa fii suparata pe ea?

Am pus ceva poze de la Craciun http://good-times.webshots.com/album/569555993ukGKLj

Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Neatza fetelor! Va doresc o saptamana usoara si mai putin geroasa.
Alina: mai ce fete frumoase ai!!!! Nu ma mai saturam uitandu-ma la ele.
Azi ma duc cu Alex la stomatologie, unde ne tot prezentam din 6 in 6 luni. O sa ii faca un tratament pentru niste maselute care vor iesi in curand (ultimele din spate). Ma bucur ca ii place acolo si indiferent ce ii face sta foarte cumintel.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ce mi-a zis fi-miu: Mami, daca nu imi faci si mie un frate sau o sora, macar fa-mi un caine!

Mergi la inceput