am descoperit o parte urata din viatza mea

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

tu te afli intr-o situatie urita de prea mult timp si este firesc sa te deprimi ,gindurile prea urite care iti vin nu le consider firesti pt o mamica sotie iubita si respectata.rupe total legatura cu soacra ta,considera ca sa dus evita sa primesti absolut orice informatie despre mitocan,incearca sa mergi la doctor.ce faci cu terapia?putin esti vinovata ca mai intri in zone de risc pt tine,ai noroc ca sotul tau nu este agresiv ca mitocanul la faza cu petrecerea ar fi meritat un pumn in nasuc.ar fi bine sa preveniti soacra cu privire la obiceiurile omului sa nu-i faca ceva si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

cel mai important lucru: ti-a trecut depresia?
din cate povestesti acum , tu te lupti cu lucruri normale, care fac parte din viata , ( unele mie mi se par gen roman ), dar eu una nu mai vad nici o urma de depresie, ceea ce e de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

hmmm, eu am impresia ca ex-ul are o relatie cu soacra ta...
daca spui ca le are si cu bautura, probabil se "machesc" impreuna si cine stie ce orgii ies pe urma
altfel chiar nu-mi pot explica, din cele descrise de S., care ar putea fi motivele pentru care socrela e asa de buna prietena cu ex-ul...e clar ca amandoi sunt dusi cu capul, fiecare in alta directie...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput