Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 40
mariamunteanu spune:
Simali, acesta a fost un mesaj foarte frumos. Cald, realist, concentrat, clar, lipsit de rautati gratuite.
Maria
ile77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iileana
E, ei o fac din dragoste ptr spatiul carpato-danubiano-pontic si, mai ales, din grija fata de astia ramasi aicea; e, nu asha, o mina intinsa pentru bastinasii romani. Cind esti in aceasta mirifica situatie:
Cam in felul urmator: . Problema e la noi. Sintem nereceptivi. Si necivilizati, si nerecunoscatori, tz-tz-tz, mai si scuipam pe jos. Uf. Pacat de atita efort care se risipeste in van. --- P.S. sa nu se inteleaga gresit, cind povesteam de pivnite mai pline sau mai goale ca reper pentru cit a luat-o sau nu razna o comunitate, altminteri super-civilizata si idilica de-a dreptul, ma refeream strict la cele austriece. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Si daca spuneam cit de civilizata si infloritoare e romania, probabil ca deveneam cele mai bune prietene pina acum...
Stiu ca doare adevarul...dar trebuie sa acceptam realitatea.
Alte comentarii????
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
ile77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
da...da...ca o manusa se potriveste novegia la romani. ...e o nebunie in special mai la nord.....ai < 2 h lumina naturala 5 luni pe an....si restul ploua si sint 10 C. dar ai fiorduri..ai vint.. ...corect ile? apoi tu alegi.....o maseuza/vinzatoare de pantofi acra sau 10 C toata vara? |
Aduci informatii eronate, dar ma rog, fetele te cred la cit de delicios ai devenit...
Ce zici ajungeti vara viitoare la 55 de grade??
denizel spune:
Citat: |
Stiu ca doare adevarul...dar trebuie sa acceptam realitatea. Alte comentarii???? |
asa e, Ile77, ai ataaaata dreptate....
Scuza-ma, ma duc putin sa scuip in fata cladirii si ma intorc sa te mai intreb ceva .
gata, am revenit. Pfuuu, ce usurata ma simt .
Deci, Ile, voiam sa-ti amintesc de faptul ca nu ai raspuns la intrebarea Ilsei. Adica: cum poti trai intr-o tara in care, tu ai afirmat!!!, toti te considera o c...., datorita faptului ca esti romanca?
catalina2307 spune:
citat din mesajul lui denizel Adica: cum poti trai intr-o tara in care, tu ai afirmat!!!, toti te considera o c...., datorita faptului ca esti romanca? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Doamna, doamna, pot raspunde io la intrebarea asta?
Io propun topic nou. Fruntasii la incest si pedofilie.
natynic spune:
Simali, mai scrie, mai scrie...mi-e pur si simplu drag sa te citesc, cu toate parerile adverse pe care ar fi si imposibil sa nu le starnesti. O analiza obiectiva excelenta
Ile77, o singura data ma mai adresez tie, ca sa-ti explic pe silabe sau pe litere-ca poate ti-o mai fi de folos daca mai forumesti pe aici. Aici scriem pe calculator, stii? Se deschide un subiect, ne dam cu pareerea, ne contrazicem, ne mai si jignim, ne cerem scuze sau ne luam avertisment, whatever. Mi se pare insa inadmisibil sa-i pui in carca unui om pe care nu-l cunosti niste fapte incriminatoare. Nu stii NIMIC despre mine ca medic, nici ce stiu sa fac, nici cum ma port cu oamenii, nici cat am muncit si nici, de exemplu, cum la spital trebuia sa alerg sa ma ascund la ora fixa intr-un colt, rapid-rapid si sa-mi fac in burta insulina pt ca sunt diabetica si sa inghit apoi ceva; si sa ma intorc la pacienti zambitoare. Arunci, arunci cu vorbe fara sa vezi cat de penibila ai devenit din spatele armurii de cavaler cruciat pe care ti-ai pus-o. Ai plecat din Romania pt ca nu mai suportai spaga, f bine, fa-ti meseria si datoria acolo unde te-ai dus si daca a privi spre Romania te isterizeaza atat de tare, nu te mai uita intr-acolo; calmeaza-te!
Din acest moment chiar parasesc aceste subiecte stupide. Nu am nevoie sa-mi mananc nervii cu aceste certuri sterile si penibile.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ile77 spune:
citat din mesajul lui denizel
asa e, Ile77, ai ataaaata dreptate.... Scuza-ma, ma duc putin sa scuip in fata cladirii si ma intorc sa te mai intreb ceva . gata, am revenit. Pfuuu, ce usurata ma simt . Deci, Ile, voiam sa-ti amintesc de faptul ca nu ai raspuns la intrebarea Ilsei. Adica: cum poti trai intr-o tara in care, tu ai afirmat!!!, toti te considera o c...., datorita faptului ca esti romanca? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
In general ma abtin sa intru schimb de replici cu tine, pt ca-ti cunosc stilul.
Asta e imaginea romaniei peste hotare,din pĺcate.
Insa imaginea mea e diferita de cea a turmei.
Deci i am ok, mersi de intrebare.
mimonix spune:
citat din mesajul lui denizel
asa-i, mimonix, ai si tu dreptatea ta. Sa vezi, mai peste vreo douaj de ani incolosa, cum o sa multumim cu totii marieimunteanu ca ne intreba mirata pe 5 nov. 2008 de ce in Ro nu sunt clinicile din Östereich . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Peste 20 de ani o sa ne internam in aceleasi clinici construite acum 20 de ani si mai bine, dar mult mai deteriorate de trecerea celor 40 + de ani, in aceleasi conditii primitive, vom fi tratati cu aceeasi indiferenta (superioritate) si cu aceleasi maini murdare si toate acestea datorita celor care sunt mandri ca in tara lor, asa cum e ea, oamenii se pot trata de orice, se pot opera de orice, se pot vindeca de toate, NUMAI daca te pliezi pe profilul balcanic si zambesti frumos autoritatilor, faci pe prostul si iti iei fata spasita si mai ales nu uiti sa iei cu tine toate actele tale si ale familei tale de cand a aparut primul membru in arborele tau genealogic...Era sa uit trebuie sa pui frumos deoparte inainte si salariul tau pe un an, ca poate ai nevoie sa completezi profilul balcanic + tona de acte si cu o mica atentie...macar stiu cui sa multumesc, am invatat ceva
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui ile77 Asta e imaginea romaniei peste hotare,din pĺcate. Ile, mami de Vivian (07.03.2006) |
Ile, asta nu-i adevarat.
Maria
XIO spune:
citat din mesajul lui amoga
In spitalele din Romania, spaga e regula; in cele din Austria e exceptia. A.M. "Invatatul nu e un produs al activitatii profesorilor. Invatatul e un produs al activitatii celor care-nvata." -- John Holt |
Ei , aici vroiam sa ajungem.
1.Cand tu spui ca asta e regula , la ce exact te referi?
2.Si inca o intrebare: cat timp ti-ai petrecut intr-un spital ca sa afirmi asta cu tarie si sa-i faci pe medici hoti sau altceva?
Maria, nu am inteles intrebarea.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/