Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 30
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andrath Se mai pune daca raspund la spartul targului? O sa o fac totusi: acum 2-3 ani as fi spus ca DA, Romania mai are o sansa, dar dupa doua "excursii" prin tara, mi-am dat seama ca lucrurile stau ingrozitor de rau. Sa ma explic: 1.Mergeti cu trenul pe ruta Bucuresti -Pitesti si uitati-va pe geam! Privelistea o sa va ingrozeasca: sate mici si murdare, oameni la care saracia tipa prin toti porii, drumuri desfundate, o agricultura la pamant facuta cu calul, copii imbracati in zdrente care bat o minge de carpa ( da, inca mai exista asa ceva) 2. Mergeti in Oltenia in sud si vedeti satele romanesti, unde marea majoritate traieste din "pariul cu agricultura". Acolo saracia este atat de mare ca-ti astupa respiratia si te doare fizic. Poate ca in orase romanii mai au o sansa, dar nu e suficient ca tara asta a mearga inainte. Intreaga fundatie a sistemului e putreda si miroase. Si nu exista speranta! "Sunt inofensiva, dar gandul meu e criminal!!" |
ai venit si tu acum sa ne dai de gol ...sterge si pune ca ai vazut pe ruta Viena - Budapesta
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
da..da...acolo la ei e relieful de vina...sigur...cind treceai pe valea prahovei comentai ca "ai dracului romani...hoti..nu pot si ei sa faca un highway ca ala din LA" sigur ca da.....hai sa facem misto de guestus ca nu are bani de computer |
deh, zi mai bine ca ti l-a dat si tie de pomana vreun strainez milostiv...asa te-ai scoate...nu se poate Domne in Romania sa ai calculatorul tau, nah, numai strainezii "poate" si nu te contrazice cu nimeni, ok, ce ai trait tu acolo ca sa stii?
mimonix am sosit, ma bucur ca a iesit obama cu el as fi votat de eram "americaneza"...dar asa tarziu nu stau totusi la calculator ca am 3 puradei de crescut
eu m-as intoarce, dar am constante in ecuatie care nu vor sot olandez +3 banditi pe juma olandezi si aia...dar vin de sarbatori acasa, ca aici nu seamana deloc a sarbatori, ma rog, nu pe gustul meu, sa vad familia in jurul bradului, si asa mai departe.
eu pun suflet si patima recunosc, deh, sunt romanca suta la suta, dar deja subiectele astea s-au fumat...atata inversunare pe aia ramasi, atata inversunare din partea celor plecati care de fiecare data se "impauneaza" cu niste merite care pe bune nici macar ale lor nu sunt...adica murea Olanda fara mine, Norvegia si Austria fara restul, sigur-sigur ramaneau de caruta va zic eu!!
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
denizel spune:
Pai nu esti greu de provocat . Cine vorbea de soferii tafnosi de pe autostrada din Austria ? ntz ntz Imi pare bine pt. tine ca te-ai distrat in Austria. Eu sa plang la rautatile tale ? De ce ? Eu am destule motive sa rad dar nu de altii. Vad ca pe tine te distreaza sa faci bascalie de altii care ti se par mai prosti si oricum sub nivelul tau. Have fun ! Maria |
mda...cand vine vorba de comentat chestii negative din Austria Cea Perfecta, unde, se stie, troneaza respectul intre om si om , intram rapid in defensiva si zicem ca Denizeluca e rautacioasa si tafnoasa. Tz, tz... .
Cine este nemultumit de modul nepoliticos si periculos in care se conduce pe soselele Romaniei (tara in care, se stie, nu exista respectul omului de catre om ), sa-mi solicite pm cu descrierea in amanunt a manevrei de trecere de pe banda 2 pe banda 3, manevra ce are loc pe orice autostrada din Austria :-)).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
Ancuta-Maria spune:
pfoai!
tot aici sunteti?
ce vreti de fapt sa demonstrati unii altora? ca io tot nu pricep. Care e mai cu mot? sau...?!
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui denizel Romanii nu vin in Austria pt. operatii pentru ca aici n-are cine-i opera, fii linistita. Vin pentru conditiile decente din spitale. Conditii decente la a caror propasire, cumva, candva, au participat si ei ;). Si in Romania se opereaza cu succes hipospadias (nu trebuie sa chinui un biet copil de 3 ani pe drumul pana in Austria pt. asta), si in Romania se opereaza cu succes tumori si polipi, si in Romania se vindeca [] cancerul. Da, conditiile sunt asa cum sunt, toata lumea recunoaste asta, nimanui nu-i place dar, macar traiesc printre oameni care inca nu s-au transformat in roboti comandati de la distanta de Maria Sa, Sistemul Strict Regulos . |
Eu sunt foarte linistita. Tu ii dai inainte cu robotii.
Da ? Se vindeca []cancerul ? Dupa ce plimba bolnavul de cancer prin spitale luni de zile fara sa-i puna un diagnostic clar, dau din umeri si-i recomanda sa plece in Germania. La 34 de ani. Vine aici si se opereaza 12 ore incontinuu, face tratament si se vindeca.
De ce au venit cu copil de 3 ani de la Iasi ? De frica, de nesiguranta, nu stiu. Cred ca nu degeaba.
Maria
ilse spune:
citat din mesajul lui Ancuta-Maria pfoai! tot aici sunteti? ce vreti de fapt sa demonstrati unii altora? ca io tot nu pricep. Care e mai cu mot? sau...?! ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) |
Eu vreau sa demonstrez ca nu e nimeni mai cu motz, adica toti suntem egali, indiferent de steagul falfaitor de sub nick, good enough??
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Ancuta-Maria spune:
ei, denizel, si tu acuma... in Austria ca si in Germania. Uiti de oglinzi si tragi de volan. Asa se schimba benzile. Nu stii un lucru atat de simplu? ntz ntz
Si io raman cu nedumerirea... ce vreti sa demonstrati unii altora?
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui claucia Mariamunteanu, dar nu au legatura una cu alta draga mea. De ce cand spune cineva ca sunt WC-rile infundate (lucru perfect adevarat cateodata) spui ca se opereaza tumori si ca sistemul sanitar e altfel? Nu are a face una cu alta. Cat despre sistemul sanitar din multe tari civilizate as spune multe. Pentru cine a vazut "Invaziile barbare" filmul care a castigat oscar (ca film strain, canadian in cazul acesta) stie despre ce vorbesc. Si despre asigurari si ce diferente imense sunt intre diversele asigurari de sanatate, despre sistemul de stat si privat din multe tari si despre fetele mamici sau gravidute care se plang de sistemul de sanatate din tara unde se afla. Si nu e Romania. Desi stiu, sistemul sanitar romanesc este foarte jos din multe puncte de vedere. Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007 |
Bine, atunci hai sa vorbim despre veceuri.
Lasa filmele, Claucia. Una e sa ai unele nemultumiri si alta e sa fii neglijat in spital si sa umbli cu spagi cand esti cu perfuzia in vena.
Maria