Puncte folosite fara rezultat
Buna ziua,
am folosit 600 puncte pentru a avea la nume glow,se pare ca nu a mers.
Poate cineva sa ma ajute,sau evetual sa mi se restitue punctele,poate-mi schimb titulatura
Sophia 2ani
+17
Raspunsuri
iileana spune:
A mers, stai linistita ca a mers.
Esti foarte, foarte albastra :)...
Uite: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=128347&REPLY_ID=4221717
de obicei, daca nu vezi culoarea inseamna ca: - e primul post al topicului; - folosesti un browser care nu permite vizualizarea glow-ului.
Acuma tre' sa stringi puncte sa faci albastrul nitel mai deschis :)))
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
ionica spune:
Ileana ,
eu ma refeream la albastru ala de metil,sau metilic.
Apropos ,n-ai niste puncte in plus ,am nevoie de o noua titulatura.lol
Citat: |
citat din mesajul lui iileana A mers, stai linistita ca a mers. Esti foarte, foarte albastra :)... Uite: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=128347&REPLY_ID=4221717 de obicei, daca nu vezi culoarea inseamna ca: - e primul post al topicului; - folosesti un browser care nu permite vizualizarea glow-ului. Acuma tre' sa stringi puncte sa faci albastrul nitel mai deschis :))) www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details |
Sophia 2ani
+17
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionica Ileana , eu ma refeream la albastru ala de metil,sau metilic. Apropos ,n-ai niste puncte in plus ,am nevoie de o noua titulatura.lol
Sophia 2ani +17 |
Iti fac eu cadou puncte. Cite iti trebuie si cum se face manevra ?
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica eu ma refeream la albastru ala de metil,sau metilic. |
Aha, deci tu n-ai o problema tehnica, ci una de cromatica :)
Ionica:
1. schimbarea culorii glow-ului e moca.
2. nu se pot transfera puncte, va trebui sa muncesti singurica pentru ele.
3. succes la scris mesaje :)
april spune:
din cate stiu eu mai e nevoie de puncte pentru a modifica culoarea. poti sa o modifici de cate ori vrei fara puncte
Dada