Mopul cu abur H2O. Merita sa cumpar?
Buna. Am si eu o intrebare. Are cineva de aici mopul acesta?
http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=26698
(stergeti spatiile si punctele ca sa mearga link-ul)
Merita? Am o fetita de 7 luni si a inceput sa mearga de-a busilea asa ca as vrea sa pot curata f bine si usor asa cum promite acest produs.
Am auzit de la o cunostinta ca auzise de la altcineva ca nu usuca prea bine in urma.
Multumest anticipat pt raspunsuri.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Raspunsuri
mathilda spune:
am eu. e bun pt parchet si gresie nu pt covoare canapele etc.
pt covoare ia-ti un aspirator steamer(nu stiu daca exista in romania). e ok nu super fantastic. daca ar fi sa-l cumpar acum nu l-as m lua. nu merita atati bani. parchetul si gresia le poti curata si cu un mop normal.
mirelaispir spune:
este bun pt pardoseli, nu pentru covoare. nu face minuni la covoare (asa ca la reclama). eu am cumparat unul dar nu de la televizor, ci de la quelle (sper ca nu se considera reclama), e multmai ieftin
numeioana spune:
Si noi avem, intr-adevar e mai bun decat un mop normal pt ca scoate jet de abur fierbinte care mai omoara din bacterii, dar nu are cum sa usuce ca scoate jetul incontinuu. La covoare nu vad ca le-ar curata vreun pic, poate tot asa, sa le igienizeze putin... Nu cred ca face banii...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ckristina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirelaispir este bun pt pardoseli, nu pentru covoare. nu face minuni la covoare (asa ca la reclama). eu am cumparat unul dar nu de la televizor, ci de la quelle (sper ca nu se considera reclama), e multmai ieftin ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face ------------------------ mirela si ana monica (8 dec 2005) |
am vazut ca sunt 2 mopuri la quelle;stii cumva care i diferenta dintre ele?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
ligia13 spune:
Buna!
mirelaispir, ai parchet laminat?
Daca da imi spui si mie te rog daca e ok mopul asta?
Te intreb pentru ca eu folosesc mob obisnuit si desi pun pronto ...lasa niste urme pe parchet(dare de apa) ... si ma gandeam sa-mi iau un mop din asta minune, dar nu as da o carutza de bani si sa vad ca si asta lasa urme asha ca de apa pe parchet!
Mersi mult!
Eu si Raducu (22.04.2005)
oana8188 spune:
Eu am mop h20 de la topshop, cadou de la soacra-mea; eu sunt multumita de el; si eu am o fetita de 11 luni si tot pentru ea mi l-a luat; nu dureaza deloc mult sa se usuce in urma, cam 5 minute, maxim 10.
Pe covor nu vad foarte mare diferenta, dar eu l-am luat pentru igienizare, nu pentru curatenie. Dau cu aspiratorul si cu mop normal inainte; asta e de finish.
Acum, daca ar fi, as lua de la quelle, ca e acelasi produs, de 2 ori mai ieftin.
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
mirelaispir spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ligia13 Buna! mirelaispir, ai parchet laminat? Daca da imi spui si mie te rog daca e ok mopul asta? Te intreb pentru ca eu folosesc mob obisnuit si desi pun pronto ...lasa niste urme pe parchet(dare de apa) ... si ma gandeam sa-mi iau un mop din asta minune, dar nu as da o carutza de bani si sa vad ca si asta lasa urme asha ca de apa pe parchet! Mersi mult! Eu si Raducu (22.04.2005) scuze ca nu am raspuns la timp. da, am parchet laminat. este bun, dar nu stralucit. intr-adevar, scoate abur (fierbinte) si se usuca destul de repede.a ciovoare nu am vazut mare diferenta. da, aspiratorul steamer este super, dar costa cam mult |
mirelaispir spune:
am vazut si eu apoi si cel de al doilea mop. nu stiu care este diferenta dintre ele. cred ca al doilea are un volum mai mic de apa.