mesaj codat
Buna:)
Daca fac copy/paste unui text imi apare codat dupa ce il postez. De ce? Si ce sa fac sa nu-mi mai apara codat.Multumesc anticipat.
Raspunsuri
marius spune:
Cum adica codat? Descrie te rog un pic mai explicit.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa
BeLucci spune:
Scuze Mariius. Deci daca fac copy/paste unui text in loc de sh tz a cu caciulita si altele de gen imi apre asa:Astfel, a fost o sear#259; #351;i apoi a fost o diminea#355;#259;: aceasta a fost ziua a patra.
ariel_7000 spune:
din cauza ca in textul original sunt folosite diacritice, iar aici, pe forum scrii fara...din cauza asta iti apar diezii aia si restul "codurilor". poti copia textul intr-un document word , apo selectezi pe "a cu caciulita" (â):)) din cuvant, dai "edit", apoi "replace" si la rubrica "replace with" treci: a , apoi butonul "replace all"...si asa mai departe.
sper ca m-ai inteles...daca nu, iti explic pe text, exact, dar maine:) 
marius, ma scuzi ca "m-am bagat" peste tine, dar am zis ca poate ajut cu explicatia mea, mai ales ca stiu ca ai multe pe cap...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
Mindy spune:
Merci Ariel! ma interesa si pe mine subiectul!
E nasol ca atunci cand dai 'vizualizare' mesajul apare perfect si frumos, dupa ce dai 'trimite'- totul e plin cu diacritice. :(
ariel_7000 spune:
test:
Mama este parintele biologic sau social de sex feminin al unui copil.
In general mama este numita femeia care naste sau a nascut un copil. Mama se ocupa in majoritatea cazurilor impreuna cu tata de eductatia si ingrijirea copilului. Ambii parinti detin dreptul de educare al copilului.
mindy, la mine merge:))
da-mi o copie a textului tau pe mail: ariel_7000@yahoo.com si "ti-o rezolv"
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mindy Merci Ariel! ma interesa si pe mine subiectul! E nasol ca atunci cand dai 'vizualizare' mesajul apare perfect si frumos, dupa ce dai 'trimite'- totul e plin cu diacritice. :( |
Da am inteles. O sa propun sa nu se mai vada frumos la "preview".
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa