Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neatza!!
Felicitari Mav!!!!bine ai venit pe lume bebe Antonio!!!!! Multa sanatate va doresc, sa veniti cat mai repede acasa!!!

Felicitari Diana!!Bine ai venit pe lume bebe Stefan!!!

Creatza multa bafta azi !!!Tinem pumnii sa decurga toate asa cum trebuie!!!!

Leeloo, Cata-Miki sa va traiasca bebeii frumosi!!!
O zi frumoasa va doresc numai cu vesti bune!!!

35+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Neatza.....dragi graviduzte... deci si astazi se anunta cu vesti bune.. Zi mare...atunci
leeloo5979frumaose poze.. sa iti traiasca bebe-ul si sa aveti parte numai de bucurii din partea lui si sa fie manacacios in continuare...
Te-ai obisnuit in noua pozitie....?

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Neatza!!
Felicitari Mav!!!!bine ai venit pe lume bebe Antonio!!!!! Multa sanatate va doresc, sa veniti cat mai repede acasa!!!

Felicitari Diana!!Bine ai venit pe lume bebe Stefan!!!

Creatza multa bafta azi !!!Tinem pumnii sa decurga toate asa cum trebuie!!!!

Leeloo, Cata-Miki sa va traiasca bebeii frumosi!!!
O zi frumoasa va doresc numai cu vesti bune!!!

35+Thomas

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 32+
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

MAV MENDY SI DIANA!!!!!

FELICITARI!!!!
sa va traisca bebeii sa fie sanatosisi sa creasca frumos!!!!

Alexa, eu habar nu am ce greutate are bebe de aia tot ingreb, ca nu am nici o idee. dr imi spune a e in grafic, dar atat.
Nature(Patrice) cand ai fost ultima oara la Iosup, as vrea si eu sa fac o programare azi. Te-ai programat greu?

Creata! iti tin pumnii sa nastii usor!

Am vazut pozele lui ginye ultimele, e un scump sa-ti traisca! si pe Damiam si pe Cristian! sunt copii minunati si frumosi!
Eva printesa, e si ea cum nu s epoate de frumoasa!

Pupici si stai si eu ca si voi cu sufletul la gura.

Mada 31+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata si de la mine!

Diana, sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos, tu sa te refaci repede si sa ne povestesti cum a fost.

Creatza, tinem pumnii stransi-stransi pt tine! Curaj!

Deci azi mai apare un cozonacel, mama, ce repede ce coc, oare am dat cuptorul prea tare?! Sa fie sanatosi cu totii!

Dandusa, hai mai ai putina rabdare, nu mai e mult si o sa se hotarasca bb sa vina la intalnire!

Leeloo, l-am vazut pe bb Damian, e un dulce si un scump, sa fiti sanatosi cu totii!

Nebunica, bafta la dr!

Amalia,astept cu nerabdare sa vad ce-ti spune maine la control.

Eu ma simt mult mai bine azi, inca ma mai tin (sa zic asa) muschii abdominali, dar e mai bine ca ieri cert. Iau tratamentul in continuare, nu stiu ce a fost, da' bine ca a trecut, ca tare rau era.

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Fetele, ce liniste e...oare urmeaza furtuna...

Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Neaza, ladies!

Leeloo, Cata_myky, sa va traiasca flacaii, sunt foarte dragalasi!! Ma uitam la poze si iarasi m-am emotionat cand i-am vazut pe tatici cu copilashii...nu stiu de ce, dar aceasta ipostaza parca imi arata fata umana a barbatilor ...

Mirtha, aia-i burta dupa 10 zile de la nastere???? Hai, ma, ca in doua saptamani nu se va mai vedea nimic...ai vazut ca Eva seamana cu tine?? Esti cam topita dupa ea...

Dandusa, ziua Crinutei este sambata, nu vineri...si stiu bine pt ca va fi si ziua fiica-mii ...da' cum ai facut tu ca sa nasti si, implicit, sa procreezi copiii in aceeasi perioada a anului?...ca sunt mari sanse sa il nasti pe Raducu tot pe 1 nov....daca ma uit putin la calendar, sunt copii facuti de Valentine's Day, nu? La noi s-a nimerit de Dragobete...

O sa va mai spun cateva informatii pe care le-am aflat de la dr meu aseara, zic eu interesante mai ales pentru fetele care fac cezariana...l-am rugat sa-mi explice in amanunt cum e cu operatia asta si cat de invaziva este...si am aflat ca tehnica s-a schimbat foarte mult in ultimii ani si ca s-a ajuns la asa-numita cezariana "blanda"...adica, se foloseste bisturiul electric (care ajuta mult la coagularea sangelui in urma taieturii) si se taie doar pielea si o mica parte din tesutul gras de dedesubt...urmatoarele straturi, inclusiv muschii abdominali si peritoneul se dau la o parte cu mana, nu se mai taie...doar uterul se mai desface, dar si asta se face intr-un mod mai fin, adica se gaureste cu o pensa boanta si se desface cu degetele butoniera facuta doar atat cat este nevoie pentru ca sa iasa capul copilului cu putin efort...

Pe mine una, m-a mai relaxat aceasta informatie si m-am gandit sa o impartasesc cu voi...asa imi si explic de ce se refac atat de repede fetele dupa cezariana...altadata, se statea in spital o saptamana intreaga cel putin, daca nasterea avea loc prin cezariana...

Va doresc o zi frumoasa, cu vesti bune!

Diana

37+ Sonia

AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dimineata burticute si mamicute!

Dandusa m-ai emotionat teribil citind mesajele de incurajare pentru bebelina Crinuta! Mi-am adus aminte de mine, cate nopti in care nu puteam dormi ca se trezea des David sa pape, intram aici pe site sa fac galerie la fetele care urmau sa nasca......si asta pe chat...pe vremea aia nu era inca Odiseea...
Doamne...i-auziti si la mine "pe vremea aia"...nu-mi vine sa cred ca intru de mai bine de 6 ani pe DC...chiar sunt dependenta rau!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

felicitari Diana21!!! sa va traiasca puiul !!!

36+ si mamica de
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineata!

Felicitari MAV, DIANA! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei, recuperare rapida!

Diamisha, multumim pentru informatiile despre cezariana!

Bertha, bine ca ti-ai mai revenit. Si eu m-am simtit destul de nasol, azi o iau mai usor. Ce mai face Darius?

Diana a nascut la Filantropia, nu?

Dati-mi si mie userul si parola de la webshots, pls!Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 35+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

stie cineva daca diana 21 e sotia lui razvan ? de la dimi cu razvan si dani ....

36+ si mamica de
AMR 4 sapt

Mergi la inceput