Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Felicitari,Diana, sa va traiasca bebe Tudor!!!

Cata-Myky, Leeloo bine ati revenit, bebelusii vostri sunt adorabili, sa fie sanatosi si papaciosi Asteptam povestile de la nastere

Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco

Sa ne tineti si noua pumnii maine, avem intalnire cu dl .Uff, ce emotii am

Creatza, nastere usoara!!!

38+ Victor Nicolas

AMR 2 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

micutului ganditor, e un scump cu nasuc in vant. Imi plac pozele cu tati admirandu-l.
Cum stai cu lapticul acum ca am vazut ca-l hraneai cu biberonul?
De abia astept povestea nasterii mai ales ca ati avut ceva peripetii si noi ceva emotii.

Chiar, Cata_Micky inteleg ca nu ai luat pastile pentru a renunta la alaptat, ma bucur mult de tot. Ai laptic suficient pentru toate mesele?
Dandusa, Lorena, voi sa spuneti daca vreti galerie ca ne mobilizam noi. Imi place de Amalia ce cumintica isi asteapta DPN-ul.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Nebunica-zapacica multa bafta maine la eco! Sa vii inapoi cu vesti bune!

Citat:
citat din mesajul lui nebunica-zapacica

Sa ne tineti si noua pumnii maine, avem intalnire cu dl .Uff, ce emotii am

38+ Victor Nicolas

AMR 2 SAPTAMANI!!!!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

un brat de floricele pentru voi,mamici curajoase

nush' cum sa explic starea,dar pe langa ce am zis,a completat si Alra f bine,mi-e teama...este asa ca o teama de necunoscut...de cezariana,de anestezie,de cat de sanatos este bb,de cat de bine-i face sa mai stea in burtika...
de fel sant f optimista si nici pe departe cum sant acum...dar mai cad si eu...
incerc sa ma incarc cu ganduri bune de la voi,Amalia esti de admirat,imi place tonul tau,ma face sa ma simt bine...,tine-o tot asa

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Otilia cel putin pana miercuri astept cuminte...miercuri ma las pe mana doctorei sa vedem ce zice...daca revin acasa si ma reintorc la o programare ulterioara..sau raman acolo. Eu zic ca revin acasa si ca bebe asteapta DPN-ul, dar mai vedem...ca este activ cat zece de saptamani intregi..ma mir ca nu si-a scos un picior pe undeva pana acum, la cat de zmucit e. Oricum nu m-a deranjat cu nimic, dragul de el, mie imi e draga tare perioada asta de sarcina, asa ca am rabdare..in plus, am o ocupatie placuta in a flutura agitatele pentru fete

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Amalia......cand vad ce scrii, cu cat calm ,rabdare si ...ma simt o mama denaturata.......
Eu zici ca-s

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Alexa esti tu prea draguta!
Nu e meritul meu, tine de temperament...
In plus...eu chiar am gustat din plin perioada asta a sarcinii, cu singurele exceptii perioadele de stres cu amiocenteza si cu amenintarea cu varicela..dar astea au fost nimicuri fata de probleme reale de sanatate avute de unele din fetele de aici..

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Amalia......cand vad ce scrii, cu cat calm ,rabdare si ...ma simt o mama denaturata.......
Eu zici ca-s

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alra, pai eu vreau sa citesc despre nasteri usoare si rapide pentru ca am un mare esec in spate si am nevoie de experiente pozitive. La fel si tu cu bb. Experientele din trecut ne-au marcat mai mult sau mai putin. Din fericire exista o zicala "ce nu te doboara te face mai puternic" .
Mirtha, ce bine si-a revenit burtica ta, porti bustiera? Iar pitica este o dulce in roz asa brunetica cum este ea. Nu stiu cum ai reusit dar Eva este copia ta la indigo.
Eu deja ma simt mama purtatoare dar nu-i bai ca inseamna ca seamana cu sora ei mai mare dupa care sunt topita .
Alexa, la a doua sarcina si eu ma simt mai calma acum ca am pe cine pupa si alinta. Plus ca efectiv ma bucur de ultimele saptamani doar cu Ana, as sta toata ziua bot in bot cu ea sa o rasfat.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multa sanatate si fericire Diana !
Sa ai recuperare rapida si sa ni te alturi cit mai curind pe forum !

Cata Miky urita experienta. Uite asa te subrezesti psihic din incopetentat unora. Ma bucur insa ca s-au lamurit lucrurile si acum sunteti bine linistiti. Si ma bucur si mai tare ca nu8 ai intrerupt alaptatul. Vint in pupe !

Otilia nu port nici un fel de bustiera , nu port nimic genul elastic sau ceva ajutator . Cred ca mi-ar iesi ochi cu epizitomia sa mai simt si incomoditatea generata de bustiera. Deabia cind mi se va vindeca bine epiziotomia si imi va permite o anumita liberate de miscare voi purta un body elastic de la Jolidon.
Oricum eu sa iti spun sincer eram cam dezamagita de burti dar maica-mea mi tot spune ca pt. 10 zile de la nastre e ok. Acum nu stiam foarte bine ce sa cred caci mama ...e mama. Sotul nu ar recunoaste nici mort ca am burti mari...Asa ca o confirmare ca sunt acceptabile pt. 10 zile e bine venita.
Pitica a avut 50 cm la nastere. Am tot uitat sa raspund din urma...

Edit : Pitica ti se pare ca seaman cu mine ? Waao...mie mi s-a [parut in primele minute ca nu are nimic de la mine , dar nimic....

Diamisha multumim tare mult pentru vestile transmise in legatura cu situatia Dianei.
Si un pupic special de la mine pt. cursurile d-nei dr. Culcer.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Hola, cutezatoareeeeeeeeeeeeeeeelor!!!am bagat un ochi pustiu si grabit sa va anuntz ca inca imi tarai fundul fara dop pe drumurile patriei si inca suntem in varianta " Buy one, get one free!"
DIANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..bravoooooooooooooooooooooo...felicitari pentru micul geniu si la mai mare...ha ha ha...asta pentru ca ma roade invidia vis -a vis de travaliul tau scurt si cuprinzator...
N-am apucat sa citesc decat cele cinci pagini din capitolul asta...asadar...habar n-am cum a nascut MAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV...insa.....FELICITARI din tot sufletelul!
Acelasi dulci felicitocuri si pentru spiridushul si ancaoradea........fratilor, da' v-ati pius de-a binelea pe "ouat"....numai a mea nu vrea sa iasa neam................si io m-am saturat, vreau sa nasccccccccccccccccc...scorpioanca mea draga si iubita iesi o data caci nu mai pot....
Barbata mea sta acasa fara plata caci ii este extrem de frica sa nu execut meioza fara el prin zona...da' fii-mea...iaca, kinder cu surprise, acusica se fac doua saptamani de cand mi-a sarit dopul( si vreo doua doage la caputz) si ea nimic...maine mi-a promis doca ca se joaca putin cu membranele mele, poate poate...
OTILIA baby, multumex ca te-ai gandit la mine( sunt convinsa ca si celelalte iubite au facut-o, dar repet, n-am citit decat 5 pagini..multumesc la toata lumea, oricum, and love you much)...n-am nascut honey, va anuntz io, sati fara grija....tre sa bag un nr doua de teleon in agenda sa va dau de stire...sper sa apuc sa o fac in curand...
CREATZA, multa bafta maine!!!!!
DANDUSHA, nu mai plange baby, ca nashti in curand...stiu, si io vreau....despre ce teama de necunoascut vorbeai ciucalata mea, nu mai ai o minune acasa? pai noi ce sa mai zicem...stiu, te-au podidit hormonii...o sa fie bine, tu , draga de Amalia si cu mine urmammmmmmmmmmmmmmmm...youhouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....ma simt ca in rollercoaster....si-mi place...am luat-o la vale si nu mai e cale de intoarcere....
O ultima strigare....MARY SA , o sa ma ierti draga mea, dar intru si io cu bocancii peste tine asha...noi nu ne-am mai jucat impreuna pana acum caci n-am avut timp sa-mi iau galetusha si lopatzica si sa facem castelashe...insa, dau buzna si ma rog frumos de tine, cu nesimtirea proverbiala atashata mioriticei de peste hotare....MA LASI SA FUR SI IO NUMELE MINUNII TALE???????Ca tare mult imi place....vom modifica putin eventual..Leyra...auzi, si ce semnificatie are????Am tot cautat in cartea mea cu 10000 de nume si am observat ca de la Fecioara Maria se trage....te rog frumossssssssssssssssssssssssssss....
hai tzuc you zanex, mai apar cand pot!

36+ cu

Mergi la inceput