Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cherie, pe unde esti? Mai da si tu un semn.
Dea, sa nu ne lasi cu ochii in soare, asteptand vesti. Mai linisteste-te si tu, nu mai alerga atata destupata pe drumurile patriei.
Alexa, Ramo, au scris azi? Ca eu parca nu le-am vazut....

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

alexutza_26 tind sa cred ca tonusul bun de care vorbesti se datoreaza in mare parte faptului ca reusesc sa atipesc noaptea cca.4-5 ore dar si faptului ca in cursul zilei sunt ajutata de maica-mea.
Altfel cred ca as imbulina-o.
Oricum de citeva zile Pitica nu ami are colici si este linistitat atit ziua cit si noaptea. Sa vedem cit o tine.
Multu" pt. restul !

[quote]citat din mesajul lui alexutza_26

Mirtha - sa stii ca pt 10 zile de la nastere arati si se si vede un tonus bun la tine!!!

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Tu esti o dulce ca de obicei. Si daca nu imi revin dupa 2 sapt. mergem la sala , intram pe regimul indicat de Alra (pe care il aplic de pe acum) adaugam ne-mancatul dupa ora 19 si sa speram ca ne revenim.
Mdaa...sunt cam in delir dupa fie-mea. As manca-o inclusiv cind racneste cu toata gura de i se vad gingiile !

Dar pleeaaseee , pleeeaaseee mai gandeste-te la nasterea vaginala. Uite ce frumos s-a derulat la Diana.

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

Mirtha, aia-i burta dupa 10 zile de la nastere???? Hai, ma, ca in doua saptamani nu se va mai vedea nimic...ai vazut ca Eva seamana cu tine?? Esti cam topita dupa ea...

Diana

37+ Sonia

AMR 5 zile

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Iti imaginez ce ma umflu in pene acum . De unde mi se parea in primele zile ca nu are nimic de la mine acum e ...toata a a mea.
Lehuza nebuna ce sa mai!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

Mirtha sunt de parere cu oti si eu cand m-am uitat cu ion la fata si am concluzionat ca semana perfect cu tine

37+Dimitrie

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirtha, acum am vazut si eu pozele, ca de dimineata m-am uitat in albumul EVA, si nu vedeam nimic nou. Arati f bine, iar poza cu voi doua in pat, in roz, e bestiala.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Sper sa nu iti bage din top vreo poveste cu "necesitatea cezarienei" ca sa fie sigura ca te naste inaijte de 06.11. Ca vbin dupa ea cu paru"!

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Sa va povestesc...am sunat si eu doctora mai devreme sa fiu sigura ca a ramas sa ne vedem maine dimineata..ca nu-si noteaza programarile pe care si le face la spital si vorbisem cu ea acum 2 saptamani la ultimul control. I-am adus aminte ca mi-a spus sa vin si cu bagajul "daca o fi nevoie de el"...si a ramas sa ne vedem maine dimineata inainte de ora 8. Buunn...
Dupa care sun sa vorbesc cu fetele mele de la birou, si una din ele este cea care mi-a facut legatura cu doctora aceasta si mi-a spus ca suna si ea azi sa o programeze pe mama ei la un control. M-a sunat inapoi sa-mi spuna ca la cabinetul particular nu mai are locuri pana pe 17 noiembrie, si ca intra in concediu de pe 6 noimebrie pe 17...pe mine m-a sarit cu informatiile astea, probabil ca s-a gandit ca "ma naste" ea pana atunci.
A ramas ca o s-o vada pe mama ei joi, ca "maine are o problema dimineata" si garzi nu mai face pana pe 17..."problema" oi fi eu?. M-a amuzat tare, asa ca acum chiar sunt curioasa ce se va intampla maine dimineata. Oricum termenul meu e pe 2 noiembrie..pana pleaca ea pe 6 mai este timp..si cum nasterile astea naturale decurg uneori repede la a doua nastere..ma astept si sa nasc cu alt doctor pana ajunge ea...asa ca am luat in calcul toate variantele..."just in case"

Ma duc sa ma uit in bagaj ce mi-am pus ca am si uitat .
Am zis ca astept sa-l culc pe David la pranz sa mai trag si o mancarica...nu de alta, dar sa-mi aduca si mie cineva maine ceva cald si mai repede ca eu sufar de foame, daca o fi nevoie..pana pregatesc ei ceva

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Da-i , da-i cit pot de multe deatlii.
Eu deja am inceput luptele pt. sanul natur .Maninca bine dar cu mamelon de cauciuc.
La dreapta unde am mamelon facusem ragade iar la stinga nu aveam mamelon si se invinetea cind incercam sa o conving sa suga. Asa ca am incercat mameloane Avent la dreapta pt. protectie iar la stinga sa nu pierd sanul. Tine figura dar nu vreau sa prelungesc suptul de la "cauciuc".
Asa ca astept orice sugestii.

Citat:
citat din mesajul lui alra

leeloo, felicitari ca ati ajuns acasa. ai un bebe superb! asteptam detalii de la nastere.
relativ la faza cu refuzatul sanului, am patit la fel cu laura, tot asa stata la spital cu perfuzie 10 zile si lapte din bib. parerea mea e ca daca nu te lupti cu el sa accepte sanul acuma o sa ai mult mai putine sanse de reusita mai incolo. mie povestea cu pompa mi se pare tare complicata caci in cazul meu nu a functionat pompa manuala (avent) mai deloc. oricum scoteam mult mai putin decat scotea laura (pe cantaritelea la spital) si cu pompa electrica "profesionista".
si mai am o teorie - creierul da mesaj sa se produca nu stiu ce hormon care stimuleaza lactatia in timp ce copilul suge. parea mea e ca daca vezi pompa creierul blocheaza tot si nu mai functioneaza sistemul. daca vrei iti mai pot da detalii de cum il poti invata la san...

bertha, tu vb serios?? statea la usa sa asculte????
mai fetelor, voi sunteti toate niste finute. eu marai la oricine nu face exact ceea ce zic eu. reversul e ca nu ma mai inghite nimeni, da ma rog, nu poti sa le ai pe toate

Vacanta cu Laura in Romania

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Asta cu tzatza din picioare si mersul prin camera a tinut si la mine.
Ramine sa imi pun nervii in pioneze cind o vad vinetie la sanul sting.

Citat:
citat din mesajul lui alra

:)leeloo, am zis sa nu te tocan ca o baba

in primul rand eu am insistat foarte mult si am obligat-o aproape sa stea la san. ea il scuipa, eu i-l bagam la loc si tot asa. daca plangea si se incapatana o mai lasam un pic, o linisteam si apoi iara o puneam la loc. e mult de munca insa nu dureaza o vesnicie.
la inceput mi-au fost de ajutor mameloanele de silicon (gasesti la avent) - o pacaleau ca zicea ca e tetina, insa nu as abuza de ele caci asa copiii nu trag bine si nu se stimuleaza lactatia suficient.
functioneaza foarte bine sa le distragi atentia si sa ii linistesti in timp ce sug - eu ma plimbam cu ea prin casa la san si o leganam si asa uita ca vrea sa refuze.
iara important e sa ii dai corect sa suga - sa ii bagi mult din partea colorata a sanului in gurita (dar banuiesc ca asta ti-au zis si la spital)

cred insa ca ideea de baza e sa insisti mult si sa nu te dezarmezi usor.

am uitat - copiii mici au instinct de a cauta sanul. cred ca e bine sa il tii la piept lipit de piele ca sa se invete cu mirosul si pielea ta.

Vacanta cu Laura in Romania

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Sunt toata emutionata foooccc!

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mirtha, acum am vazut si eu pozele, ca de dimineata m-am uitat in albumul EVA, si nu vedeam nimic nou. Arati f bine, iar poza cu voi doua in pat, in roz, e bestiala.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Felicitari Creatza ! Mult noroc , sanatate si refacere rapida.
Sa iti traisca bebe Tudor si sa va bucurati de el !

Leeloo bine ai revenit ! Ma alatur si eu Alrei : insista cit poti cu sanul. Pina la urma nu va avea incotro decit sa il inhate.

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput