Rahova sau apropiere (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Vio lasa-le dreaga in pace pe fete...daca n-or avea altceva mai bun de facut decat sa vaneze greseli pe forum...asta e...pierderea lor...
Dory Alexuta...ai rar asa ceva...bine ca a fost cooperanta..si ce griji iti mai faceai tu
Vicky...ce mai face Dani?
Miria...daca eram acasa...veneam cu mare placere

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Pai imi faceam mai Monica, ca daca atunci cand am fost la nenea dr. de aici de pe barca nu a vrut sa deschida gura cand a fost cu mama si a doua zi cu mine de-abia a deschis..., si in plus in general copii nu prea stau si imi era teama, dar se pare ca dna dr. de aici a stiut cum sa procedeze si sa ii vorbeasca ca sa o faca sa fie cooperanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

asa este Dory....conteaza f mult dr-ul

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

fetelor eu sunt mai suparici asa (cu sotul plecat).... de aceea nu mai scriu aici (am mai postat asa intr-o doara pe la alte subiecte.. adica fara sa gandesc prea mult ) insa aici tb.sa ma concentrez mai mult ca doar voi imi sunteti dragi...

ce am retinut, ca a plecat soacra Alinutei [uraaaaa] deci poate ne vedem saptamana viitoare...
as fi venit si eu cu Adeluta la ziua Mariei, dar nu promit nimic, sa vad cum stam cu bugetul pana atunci; stiu, sa venim doar de joaca, dar bucuria Mariei? vedem, oricum multumim de invitatie!
Dory mergem pana la alimentara si inapoi iar in cartier ma plimb foarte rar pentru ca Adeluta e o alergatoare... nu sta de manuta, sa mergem frumos pe trotuar! urca toate scarile la blocuri, vrea sa intre si in ele, in blocuri... se duce dupa toate pisicile, dupa toti cainii... se intoarce dupa toti oamenii care zambesc si ii fac cu mana, ranjeste si ea mereu la ei si uita de mami care merge in sens invers! .... si daca o las libera e jale, ori calca in vreun "ornament canin" ori trec masini, ori... in carut sta foarte putin, se intinde sa o scot din carut daca e odihnita (si aproape mereu e odihnita ) astfel incat plimbarile mele prin cartier esueaza mereu... de aceea ajung in parcuri (toate: Carol, Tineretului, Circului, Kiselef, Herastrau, Cismigiu) si le schimb asa tare din diverse motive... in Sebastian merg dar rar si acolo pt.ca e parcul MIC pt.o Adeluta cu asa o viteza de cercetare.

v-am imbuibat capul cu prostiile mele...


karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Am revenit. Deci:

Vicky imi pare rau ca Dani are probleme cu urechea, sper sa nu fie nimic grav.
Vio pai normal ca nu face copilul lectii. Nu poate. Nici eu nu as putea. Pai cu urechea umflata....cine poate sa faca lectii???
Si apropo de greselile de gramatica....ete na...uite de asta stai tu in loc!!!
Dory wow. Ai o fata super curajoasa. Pai ea a stat la stomatolog mai cuminte decat stau eu. Bravo! Ma bucur tare mult!
Simona Sa mai treci pe la noi
Miria multumim de invitatie. Noi venim . Abia astept

Ma intrebati daca e bine sau rau ca a plecat soacra. Nu stiu ce sa zic. Eu ma inteleg super bine cu ea, e o femeie de o pui la rana. Din "papusa mea" nu ma mai scoate si ar sta si in cap sa imi faca pe plac. A venit ca i se facuse dor de Tudor. E lesinata dupa el. Si cat a fost el treaz, s-au jucat impreuna continuu. Mi l-a mai luat si mie de pe cap! Si am vazut ca si lui ii place compania ei, deja astazi alerga si se ducea la ea in brate. E adevarat ca ea si stie sa se ocupe de copii, ea fiind educatoare, plus ca e foarte blanda si calma. Nu am pus-o si nici nu am prea lasat-o sa faca treaba prin casa, ca nu de asta venise ea, si am inteles-o. Doar mi-a calcat niste rufe de pici. Asa ca tot eu a trebuit sa fac treaba din casa, si ceva in plus adica mancare. Ca pentru mine si pentru sot nu prea fac ca nu o prea mancam. Si m-am saturat sa arunc oala plina pe jumatate cu mancare. Dar pentru ca era si ea....m-am pus sa fac nitica mancare.

Mai fetelor hai sa va intreb si pe voi. Ieri dupa amiaza am fost in parc si am intrat cu piciul in casa pe la 5, pe la 5 jumate l-am pus in pat sa doarma. Nu a fost nimic neobisnuit pentru el acest somn de la ora 5 jumate, la el e aproape o regula. Ma rog. Ideea e ca s-a mai trezit abia la 12 noaptea, l-am schimbat si i-am dat sa manance un biberon mare cu lapte si s-a mai trezit la 8 dimineata.
Astazi am fost din nou in parc dupa amiaza, am intrat din nou in casa pe la 5-5 jumate si l-am pus in pat. A dormit pana la 8 jumate, s-a trezit si l-am mai tinut pe aici cu joaca, chiar daca era marait, pana pe la 10. Baita, biberon si la 10 jumate din nou in pat.
Mi se pare ca a dormit cam mult si ieri si azi. Asta in conditiile in care ieri a dormit si la pranz vreo 2 ore, si astazi la fel de pe la 11 jumate pana spre 2. Cand e treaz e super ok, super vioi, energic, la fel ca intotdeauna.
Ar trebui sa imi fac probleme?
De la ROR au trecut deja doua saptamani, chiar ieri s-au implinit. Si oricum somnul mult nu era printre efectele adverse, ci febra, eruptie usoara pe piele, da' el n-a facut nimic din toate astea.

Va pup pe toate

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

karligutza, am inteles cum sta treaba, dar sa nu-mi spui ca voi mergeti zilnic in parcurile astrea mari ?

alina, nu vreau sa te sperii dar la alexa cand are asa somnolente e clar ca o ia fie raceala, fie un rosu in gat.Acum nu trebuie sa fie si cazul vostru.Si sa-ti traiasca soacra, asa soacra da, sa tot ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Monica sa stii ca ieri, de ziua ta, m-am oprit la cofetarie sa imi iau o prajitura ca ma gandisem la tort toata ziulica ... asta pentru ca am luat si masina din service; parca v-am zis ca am avut masina stricata... nu mai pornea, era stricat DELCOUL (eh, o piesa vitala pt.pornirea motorului) dar gata nu va mai zic detalii tehnice... ideea e ca acest delcou a facut o gaura in buget de 600 lei ; bine insa ca mi-au mai ramas bani de-o prajitura! si uite asa au avut cei de la cofetaria ALICE vanzare cu mine.



karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Alinuta ma faci geloasa cu "papusa mea" ... nu mai pot sa dau nimic sa am si eu asa o soacra, soacra asta o am pe asta o tin

si cu somnul raportez si eu la fel: de doua zile Adeluta vrea sa adoarma de pe la 7-8 seara pana a doua zi dimineata la 9... eu zic ca e de bine, sper sa o tina tot asa... mai normal ar fi de pe la 10 seara la 8 dimineata insa e bine si-asa; ce cred eu ca e la mijloc? poate si trecerea la ora de iarna? si sosirea intunericului din ce in ce mai devreme? or fi si copiii ca gainile, daca vad ca s-a intunecat de ceva timp, gata, la culcus!

sau ca atunci cand erau mai mici, 3-4 zile cu somn la greu erau pentru mine echivalentul unui puseu de crestere! n-o fi exclus nici acum sa fie acelasi lucru....

Dory nu zilnic, dar de 4 ori pe saptamana cam da. (nu ma intreba de cate ori pe luna fac plinul la masina )

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ma duc si eu sa ma culc, maine ma duc la intalnire - ghici cu cine! (v-am dat deja 2 indicii, il vreti si pe al treilea? iata: )

noapte buna la toti copilasii si la parintii lor!


karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Raspuns corect: ALINUTZA

Mergi la inceput