CINE A NASCUT IN MATERNITATEA DIN BRAILA?

CINE A NASCUT IN MATERNITATEA DIN BRAILA? | Autor: floridia

Link direct la acest mesaj

EU AM NASCUT PE I DECEMBRIE 2006 SI NU AM AMINTIRI TOCMAI FRUMOASE.MAU INTERNAT PE 16 NOIEMBRIE SI DOCRORII DE PE SALVARE MIAU SPUS CA TREBUIE SA NASC IN ACEA NOAPTE DAR DIN NEFERICIRE ERA DE GARDA DOAMNA DOCTOR TUDOSE,MIA FACUT DOUA INJECTII SI DUPA 3 ORE DURERILE SAU MAI OPRIT,MA TRIMIS SUS LA SALON ,SA NU MAI SPUN CA AM FOST TRATATA ORIBILNEMAITINAND CONT DE BANII PE CARE IAM DAT.AM STAT IN DURERI 2 SAPTAMANI SI MIERCURI PE 28 NOIEMBRIE AM AVUT FEBRA INTERNA ,CAND IAM SPUS ASISTENTELOR MAU LUAT LA MISTO SI CA NU AM CUM.JOI APOI AU VRUT SAMI DEA DRUMUL ACASA DAR IAM SPUS DOAMNEI DOCTOR CA NU AM CUM CA AM DURERI MARI SI NU AM CU CINE STA DACA MA APUCA DURERILE SI MI SE INTAMPLA CEVA RAU IAR OPILUL MEU PATESTE CEVA.AM INSISTAT SI MIA FACUT ALTA FOAIE DE INTERNARE DUPA CE AM DAT O SUMA CONSISTENTA.VINERI ,URMATOAREA ZI NU A MAI FOST DANSA DE TURA ,ERA TURA DOMNULUI DOCTOR TOVARNAC ,DANSUL A VENIT SI SIA FACUT CONSULTATIA SI MIA SPUS CA MAI AM PANA NASC.DAR NU A AVUT CREPTATE, DANSUL A VENIT LA ORA 8 SI MIE MI SA RUPT APA LA ORA 10"30 SI CAND MAU DUS LA SALA DE NASTERE MIA SPUS CA NU AM DREPTATE DAR A VAZUT CA AVEAM APA RUPTA.MIAU FACUT O INJECTIE SI APOI MAU LASAT SA MA CHINUI PANA LA 20"30 .CAND AM NASCUT AM FACUT FEBRA PE MASA 39 GRADE SI FETITA MEA SA NASCUT CU FEBRA 40DE GRADE,PLACENTA ERA DATA IN PUTREFACTIE SI LICHIDUL ERA VERDE.CAND IAM SPUS CE AM PATIT MIA SPUS CA DA CA IAS FI SPUS MAR FI BAGAT DE URGENTA IN OPETATIE.MEDICUL PEDIATRU MIA SPUS CA PUIUL MEU RISCA SA MOARA DAR A LUPTAT SI A SUPRAVIETUIT.DESI AM AVUT MULTE PROBLEME EA ACUM E BINISOR. SAMI SPUNETI DUMNEAVOASTRA CUM E SA NASTI IN MATERNITATEA DIN BRAILA.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Flori imi pare rau pentru experienta atat de trista...Dumnezeu a fost insa alaturi de tine si bebe.
eu am nascut acum 9 ani si jumatate cu Dachin...a fost super pentru acele vremuri.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floridia spune:

am fost ieri la o cumnata a nascut un baietel maternitatea sa schimbat mult sa modernizat dar doamna doctor tudose tot sefa de sectie este si tarifule...............ufffffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristeepas spune:

eu am nascut la maternitatea din braila pe 24 sept 2007. a fost totul ok, dat fiind faptul ca am nascut prin cezariana programata. am nascut cu caprariu. dupa nstere n-am avut probleme, m-am refacut repede. am avut marele noroc sa-l prind in tura pe dr cristescu la neonatologie, care s-a ocupat de copilul meu cu tot interesul fara a primi 1 leu. asinstentele nu au fost tocmai ok dar am trecut cu bine peste perioada spitalizarii iar acasa ne-am descurcat relativ bine cu ajutorul sfaturilor pe care ni le daduse dr neonatolog. mai rar asa om. am tot respectul pentru dansul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Si eu am nascut la maternitatea din braila, in octombrie anul trecut.Nasterea a fost prin cezariana programata de dr Salcudeanu.Ce sa zic?...Maternitatea super ok,asistentele copiilor lasau muuuuuuult de dorit, dar una peste alta a trecut repede perioada de spitalizare.Cu operatia a fost mai greu cateva saptamani(acum m-as mai gandi daca as mai face cezariana),mai ales cand puneam bebe la san,acum e ok.
Ceea ce m-a dezamajit a fost lipsa de umanitate, de empatie, de intelegere a cadrelor medicale(dr si asistente), dar cred ca asa e peste tot , in orice spital din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Flori imi pare rau ca ai trecut print-o experienta asa de traumatizanta din cauza doctorilor.Importamt acum e ca esti bine si fetita ta la fel.Dumnezeu v-a fost alaturi....altfel puteati sa muriti amandoua.dar tu la ce dr mergeai sa te vada? nu stiai cand e data probabila a nasterii?

Mergi la inceput