Pepenasi de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am intrat putin, ca sa va spun ceva, sa va calmez si sa aveti vesti.
Mi-am adus aminte ca am numarul lui Flo (sotul lui Mada) de cand a nascut ea. Si mi-am facut curaj si l-am sunat.

Sunt bine, sanatosi, asa cum simteam si eu. Numai ca Mada are o perioada mai proasta, mai incarcata de griji si de probleme ale lor si nu mai are disponibilitate sufleteasca si pentru altceva.

Aveam dreptate. Si-a luat o pauza. Pauza pe care eu cred ca o merita cu prisosinta. I-o fi ajungand si ei, ca prea se agita pt toata lumea.

Asa ca sa stiti ca Mada va reveni candva, cand se va simti in stare. Cred ca trebuie sa-i respectam decizia si sa mergem mai departe si va veni si Madutzul nostru drag atunci cand se va simti in stare!

Va pup, zile senine sa aveti!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Bine ca sunt sanatosi!! Sper sa revina Madutz cand se va simti ea in stare pana atunci...pupici multi!!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Bine ca avetzi vesti despre Mada chiar daca nu is bune ... uite ca "no news - good news" nu se aplica mereu.
Mda, eu nu numesc "pauza" ce se intampla cu ea ci ... criza MAJORA. Daca a ajuns ea sa nu mai zica nik pe DC inseamna ca este GROA-SA ce i se intampla acolo .

MADUTZA tinem pumnii pui shi nu uita, oricat de rau arata lucrurile ca tu shi Flo suntezi sanatosi shi avetzi 2 printzese superbe, sanatoase si minunate. Atata timp cat asta nu se schimba ... restul se rezolva intr-un fel sau altul chiar daca ti se schimba viatza dramatic shi trebuie poate sa renuntzi la multe sau chiar la felul in care tzi-ai imaginat ca vei trai .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Are cineva chef sa faca treaba in locul meu?????

didn't think so.....

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

Are cineva chef sa faca treaba in locul meu?????

didn't think so.....

Guraaaa shi treci la treaba!!!
Glumesc ... Mai Rux ce naiba faci de nu mai dai pe aici??? De ce proiecte te-ai apucat ma rog???!!!

Vino-tzi in fire shi mai lasa treaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Hello fetele!

In sfarsit am terminat si eu de , , , , mai am de si gata!!!! De dimineata ma agit in continuu...Si bineinteles fiindu-mi foame si avand niste clatite cu branza de la soacra-mea, am calcat stramb si am mancat una si jumatate Cam dese abaterile de la dieta in ultima vreme, trebuie sa revin pe calea cea buna ca mai am de dat jos 6 kg

Mona ms de intrebaare, ariciul e mai calm in ultima perioada, doarme mai mult si ziua iar noaptea chiar e f bine, adica adoarme pe la 10, usor, fara leganat, doar asezata in patut, se mai trezeste o data sa pape in timpul noptii si ii dau direct in pat, nu o misc de acolo astfel incat adoarme instant la loc pana dimineata la 8, 8 jumate! Ma declar multumita, sper sa n-o deochi acu'ca am laudat-o!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

Guraaaa shi treci la treaba!!!
Glumesc ... Mai Rux ce naiba faci de nu mai dai pe aici??? De ce proiecte te-ai apucat ma rog???!!!

Vino-tzi in fire shi mai lasa treaba!!!

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bine ca te apucasi sa ma bagi in sweama, mai VASILICA!!!Lupu' moralist ce esti tu! da cand vorbeam cu tine pe aici si de fapt vorbeam singuras???uni iereai???ha??? aud??? acu te trezisi????
m-ai sedus si m-ai abandonat, la mesaje nu ai raspuns...Dupe care disparushi ca magaru in ceatza. si io...cu sumferinta mea...
Io aici am fost mereu . ca si pe mess. da nu...!! Tu nu! tu ai avut altwe trebi. Rushine!!!!
te caurta omu sa te intrebe neshte lucruri serioase si tu nik!

ofofof
mai bine m-ai ajuta aici la treaba ...
na ca s-a trezit si gandacu'. Poftim de mai fa ceva acum.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

gata, am facut comanda....
Gini, vine si scaunul tau. Vin si bouncerele asa cum au vrut fetele. 2 d'alea si doua din celelalte...
Aventul vine acum. NU imi mai trimiteti banii pe card. cand vine al meu sa va dea pachetele....ii dati si banii...Se pare, sa ne rugam sa fie asa, ca vin saptamana viitoare....
Am scapat, nu imi vine sa cred...
Mai am doar comanda cu scaunele...dar alea sunt floare la ureche...
doar 5 bucati....
Va pup.

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Carmenela , bine ca scapasi...mai ai cele 5 buc scaune si paturica 3 in 1, nttt, care este pt mine.

Ileana, sincer, eu as fugi fata cat ma tin picioarele cu tot cu diplomatia de care dai dovada or sa iasa scantei si sotul oricat te ar aproba tot improtriva se va intoarce la un moment dat...eu stiu ce am patit...si daca timpul s ar intoarce nu mai mi as baga banii in terenul lor sa le fac casa si afaceri si tot eu eram venita cu o punga asa ca fugi...o s avezi ca e mai importanta linistea ta.

MAda

Pica poti sa ne spui si noua de unde ati luat tortul ? si cumva lumanrea avea trandafiri cu hortensia ? pentru ca a fost f frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Buna pranzul!
Ce nasol am dormit, adica mai mult n-am dormit, astea ale mele au chitait pe rand... si tot asa....

PICA _ eu am vorbit azi cu Capri, nu are net. Ea sta chiar langa parcul asta pentru care incep sa va invidiez si pe voi (nu numai pe cele cu Titanul lor!)... Daca vorbesti cu Capri la telefon, ati putea stabili ceva. Il are si pe Matei acasa, ca e in vacanta, si cum e soare, cred ca vor iesi in parc.

KIMMY - in schema mea, Prevenarul apare mai tarziu, parca la 2 ani...
Cu batista bebelusului... sigur nu ai tu vreun pitic?? Da mai tare aspiratorul si apropie mai bine de nara. Eu zic ca scoate suficient. Eu sunt foarte multumita de inventia asta. O folosesc si la Eliza si imi pare rau ca nu m-am interesat de mai mult timp ce e cu batista asta...

MARIMAR - eu prefer frigul decat caldura. Nu as putea trai mai la Sud, dar mai la Nord da. Insa ma scoate din sarite frigul din casa... Ca la noi inca se cearta RADET-ul cu CET-ul Sud... Niste idioti... Si noi dardaim cu copiii in casa, care stranuta, au muci si tusesc pentru ca sunt ei idioti!
Ce vacante minunate planificati voi!

XENA _ trench-ul e negru si de=aia te induce in eroare
ARIADNA - ce e drept, sunt destul de "lunga"... Am 172 cm... Da' tot la 57 de kile ma simt eu bine...
Si i-am scris lu' asta cu Leg Magicul si nu mi-a raspuns Va anunt eu cand mai dau jos vreun kil...

SUN - Clar e ceva in aer... Cre' ca te urmez... cu megatreburile si starea proasta...

TECK - diferenta la transport o sa fie o frectie de 10 lei acolo... Mie imi place si asta, in fond e acelasi model. Mi-e totuna. Ideea e sa simplificam lucrurile, ca deja cre' ca devine stresant si pentru fata asta sa tot frece mailul cu intrebari de stock si toate alea...
Ashea, vad ca intre timp s-a clarificat, comandat, etc...

ARIADNA - la care "mare" vreti vacanta? Trust me, treci granita spre Sud, daca vrei Marea Neagra!!! Muntele e ok, cu totul altceva... Dar Marea... cih!

ILE - nu ma bag sa comentez in plus, dar "sociopata" de mine ar prefera o garsoniera confort 2 decat sa stau vreodata cu mama sau cu soacra! Iti doresc ca soacra asta cool sa urce de la middle in top, ca sa ai creierii aerisiti... Altfel... sa nu cumva sa ajungi sa gandesti ca mine, ca mai bine casnica la crescut copii... Acuma pune si tu ghilimelele, reaminteste-ti ca sunt in crize si in depresiune, dar una peste alta, cam asa gandesc...
Nu stiu nene cu atotstiutorii... pana una alta, daca iese naspa, macar sa fiu singura pe care sa dau vina
Tu de ce crezi ca vreau sa ma car la 10 mii de km cu catel si purcel???
Esperienta mea zice ca mi-e dor de mama cand e la 250 de km, tare tanjesc sa mai vina sa ma ajute, si dupa ce intra pe usa imi zic, @#$%%^&**()*&^%$#$%^ mai bine cu muntele de rufe peste mine. Iar cu soacra-mea... mai bine PASS!!! No way No way! Uuuuffff.....

Gata, plec la intins rufe, hranesc copila si cre' ca iesim nitel in parc, prea e frumos afara...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput